ای بابا.گوگل بوی جان من یه بار دیگه اتزت تقاضا میکنم عکسای بازیکنای بارسا رو بذار.
ای بابا.گوگل بوی جان من یه بار دیگه اتزت تقاضا میکنم عکسای بازیکنای بارسا رو بذار.
(من دیروز نبودم امروز جوابت رو میدم) معذرت
عزیزم شما مطمئنی دموی pes2008 رو دانلود نکردی؟چون خیلی انتقاد هات عجیبه.
من این دمو رو بازی کردم و باهات موافقم که مسی زیاد جالب ساخته نشده.اما این نسخه دمو هست.اصلا نسخه دمو رو با اصل نسخه مقایسه نکن.
شما میگی برای گرافیک امسال کونامی مایه نذاشته. مگه هر سال کونامی باید کل وقتش رو بزاره سر گرافیک؟؟
اگه قرار باشه امسال هم از این بالاتر بره که بازم همون مشکلات و باگ های فراوان همانند نسخه قبل که حال ادم رو میگرفت.
ما به کل 2 تا بازی فوتبال حرفه ای داریم ( fifa - pes) خداییش فیفا توی 4 سال اخیر اصلا دست به گرافیکش زد که بخواد به چشم بیاد? ( توی نسخه pc ).
قبول کن یه کم انتقادت بی رحمانه بود.من معتقدم کسی که از pes خوشش میاد هیچ وقت نباید fifa رو نقد کنه چرا ؟ چون مطمئنن fifa حتما یک چیزایی داره که بعضیا از فیفا خوششون میاد دیگه شاید اون چیز ها برای یک pes باز مهم نباشه.
همینطور یک فیفا باز هم نباید pes رو نقد کنه. چون ممکنه یک سری چیز اصلا براش مهم نباشه که برای pes بازها خیلی مهم باشه.و شاید هم به خاطر زیاد بازی کردن با یک بازی . بازی دیگر رو نمیتونه به درستی نقد کنه.چون با کسی که تمام عمرش رو pes بازی کرده خیلی از نظر افکار و نگاه درست به بازی فرق داره.
اینم بارسلونا
برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان راستی یه سوال
چرا روبینیو هنوز تو تیم رئال مادرید بود تو دمو
چون اون موقع که رئال رو ساختن ........... اون موقع روبینیو تو رئال بود
تو نسخه اصلی میره سره جاش
pes...شایسته احترام
باهات موافقم . چون كسي كه يكي از اين دو بازي رو انجام ميده انتظار هاي متفاوتي از اين بازي داره. و نميتونه نقد كنه مسلما برتري هايي كه نسبت به هم دارند با هم قابل مقايسه نيست.
اینم فیس بازیکنهای تیم ملی کامرون. ساحل عاج .مصر. غنا . نیجریه .سنگال . آفریقای جنوبی .تونس .استرالیا .چین . ایران . ژاپن . عربستان سعودی . کره جنوبی . تایلند .امارات متحده عربی
برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر ......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تیم ملی ایران هم که مطابق معمول لیسانس نداره
فوتبال تکاملی حرفه ای
مگه بازی تایلند و چین و امارات هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
بچه ها لينكي چيزي دانلودي براي نسخه ي demo xbox360 دارين؟؟؟
راستي كدوم ريجين زودتر مياد يا اصلا ريجينش free ست؟
Last edited by bahador2009; 05-10-2008 at 21:12.
یک سکر باز حرفه ای و متعصب
یه واقعیت رو باید قبول کرد که تعداد طرفدارای pes از fifa بیشتره این رو میشه از روی تعداد پست ها فهمید فیفا با وجود اینکه 5 روزه اومده حدود 140 صفحه پست داره ولی ساکر 2 هفته مونده به اومدنش 155 صفحه پست داره این نشون از برتری ساکر نسبت به فیفا داره.
راستی من تو ساکر از کمتر کسی شکست خوردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)