تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 940 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ای بابا.گوگل بوی جان من یه بار دیگه اتزت تقاضا میکنم عکسای بازیکنای بارسا رو بذار.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

13

فاشيست جان دوست عزيز تر از جان من ... من كه گفتم قيافه هاي بازيكنان خوب طراحي شده شما با اين حرف من مخالفي؟ عرض كردم قيافه ها اكثرا خوب هست و فقط گفتم روني رو يكم بي نمك طراحي كردن البته وين روني ذاتا زشت هست و توي يه نظرسنجي اينترنتي زشت ترين بازيكن فوتبال شناخته شد پارسال. در ضمن در مورد كنترل هم من نگفتم بد هست و فيفا بهتره... من گفتم تو دمو نميشه دريبلهايي كه توي ورژنهاي قبلي اجرا ميشد با انالوگ راست مثه دريل زيداني اينا اجرا نميشه من با دسته 360 و ps2 امتحان كردم جواب نداد توي دايركت اينپوت. و xinput هم ساپورت نكرد براي دسته

يه مسئله ديگه يادته هر وقت هركي تو تاپيك از مسي عكس ميذاشت كف ميكردم؟ چون دمو رو نديده بودم درست مثله شما كه دمو رو نديدي و بازي نكردي نميدونم شايد اگه خودتم دمو رو مي تونستي بازي كني نظرت كمي فرق مي كرد در هر حال. من بيشتر منتظر نظرات كساني هستم كه دمو رو ديدن و بازي كردن
    (من دیروز نبودم امروز جوابت رو میدم) معذرت
    عزیزم شما مطمئنی دموی pes2008 رو دانلود نکردی؟چون خیلی انتقاد هات عجیبه.
    من این دمو رو بازی کردم و باهات موافقم که مسی زیاد جالب ساخته نشده.اما این نسخه دمو هست.اصلا نسخه دمو رو با اصل نسخه مقایسه نکن.
    شما میگی برای گرافیک امسال کونامی مایه نذاشته. مگه هر سال کونامی باید کل وقتش رو بزاره سر گرافیک؟؟
    اگه قرار باشه امسال هم از این بالاتر بره که بازم همون مشکلات و باگ های فراوان همانند نسخه قبل که حال ادم رو میگرفت.
    ما به کل 2 تا بازی فوتبال حرفه ای داریم ( fifa - pes) خداییش فیفا توی 4 سال اخیر اصلا دست به گرافیکش زد که بخواد به چشم بیاد? ( توی نسخه pc ).

قبول کن یه کم انتقادت بی رحمانه بود.من معتقدم کسی که از pes خوشش میاد هیچ وقت نباید fifa رو نقد کنه چرا ؟ چون مطمئنن fifa حتما یک چیزایی داره که بعضیا از فیفا خوششون میاد دیگه شاید اون چیز ها برای یک pes باز مهم نباشه.
    همینطور یک فیفا باز هم نباید pes رو نقد کنه. چون ممکنه یک سری چیز اصلا براش مهم نباشه که برای pes بازها خیلی مهم باشه.و شاید هم به خاطر زیاد بازی کردن با یک بازی . بازی دیگر رو نمیتونه به درستی نقد کنه.چون با کسی که تمام عمرش رو pes بازی کرده خیلی از نظر افکار و نگاه درست به بازی فرق داره.

3. این کاربر از pishmac0la بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ای بابا.گوگل بوی جان من یه بار دیگه اتزت تقاضا میکنم عکسای بازیکنای بارسا رو بذار.

اینم بارسلونا

برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان راستی یه سوال
    چرا روبینیو هنوز تو تیم رئال مادرید بود تو دمو

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان راستی یه سوال
    چرا روبینیو هنوز تو تیم رئال مادرید بود تو دمو

چون اون موقع که رئال رو ساختن ........... اون موقع روبینیو تو رئال بود
    تو نسخه اصلی میره سره جاش

pes...شایسته احترام

7. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

(من دیروز نبودم امروز جوابت رو میدم) معذرت
    عزیزم شما مطمئنی دموی pes2008 رو دانلود نکردی؟چون خیلی انتقاد هات عجیبه.
    من این دمو رو بازی کردم و باهات موافقم که مسی زیاد جالب ساخته نشده.اما این نسخه دمو هست.اصلا نسخه دمو رو با اصل نسخه مقایسه نکن.
    شما میگی برای گرافیک امسال کونامی مایه نذاشته. مگه هر سال کونامی باید کل وقتش رو بزاره سر گرافیک؟؟
    اگه قرار باشه امسال هم از این بالاتر بره که بازم همون مشکلات و باگ های فراوان همانند نسخه قبل که حال ادم رو میگرفت.
    ما به کل 2 تا بازی فوتبال حرفه ای داریم ( fifa - pes) خداییش فیفا توی 4 سال اخیر اصلا دست به گرافیکش زد که بخواد به چشم بیاد? ( توی نسخه pc ).

قبول کن یه کم انتقادت بی رحمانه بود.من معتقدم کسی که از pes خوشش میاد هیچ وقت نباید fifa رو نقد کنه چرا ؟ چون مطمئنن fifa حتما یک چیزایی داره که بعضیا از فیفا خوششون میاد دیگه شاید اون چیز ها برای یک pes باز مهم نباشه.
    همینطور یک فیفا باز هم نباید pes رو نقد کنه. چون ممکنه یک سری چیز اصلا براش مهم نباشه که برای pes بازها خیلی مهم باشه.و شاید هم به خاطر زیاد بازی کردن با یک بازی . بازی دیگر رو نمیتونه به درستی نقد کنه.چون با کسی که تمام عمرش رو pes بازی کرده خیلی از نظر افکار و نگاه درست به بازی فرق داره.
    باهات موافقم . چون كسي كه يكي از اين دو بازي رو انجام ميده انتظار هاي متفاوتي از اين بازي داره. و نميتونه نقد كنه مسلما برتري هايي كه نسبت به هم دارند با هم قابل مقايسه نيست.

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم فیس بازیکنهای تیم ملی کامرون. ساحل عاج .مصر. غنا . نیجریه .سنگال . آفریقای جنوبی .تونس .استرالیا .چین . ایران . ژاپن . عربستان سعودی . کره جنوبی . تایلند .امارات متحده عربی

برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر ......

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تیم ملی ایران هم که مطابق معمول لیسانس نداره

فوتبال تکاملی حرفه ای

11. 3 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مگه بازی تایلند و چین و امارات هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بچه ها لينكي چيزي دانلودي براي نسخه ي demo xbox360 دارين؟؟؟
    راستي كدوم ريجين زودتر مياد يا اصلا ريجينش free ست؟
    Last edited by bahador2009; 05-10-2008 at 21:12.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یک سکر باز حرفه ای و متعصب
    یه واقعیت رو باید قبول کرد که تعداد طرفدارای pes از fifa بیشتره این رو میشه از روی تعداد پست ها فهمید فیفا با وجود اینکه 5 روزه اومده حدود 140 صفحه پست داره ولی ساکر 2 هفته مونده به اومدنش 155 صفحه پست داره این نشون از برتری ساکر نسبت به فیفا داره.

راستی من تو ساکر از کمتر کسی شکست خوردم.

15. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •