سلام به همه دوستان
1 سوال خنده دار دارم
شاید همه بدونن اما ...
این LOL یعنی چه؟؟؟؟؟
![]()
سلام به همه دوستان
1 سوال خنده دار دارم
شاید همه بدونن اما ...
این LOL یعنی چه؟؟؟؟؟
![]()
سلام بر اقا صادق کم پیدا
اون دوستمون درست گفتن. به نظر منم باید خیلی از این چیزا گوش کنی. نه...بیشتر...چیزی نیست که با یک هفته و دو هفته بشه تقویتش کرد و این چیزی که تو میگی مشکل ما با زبان انگلیسی نیست تقریا میشه گفت مشکل هر زبان با زبان دیگه هست. مثلا یه چیز جالب که نظر من را به خودش جلب کرد اینه که چینی ها تفاوت حسن و حسین را به سختی میتونن بفهمن
سلام
LOL دوتا معنی داره :
Lots Of Love /luck/
Laughing out loud
در اکثر مواقع منظور افراد معنی دوم یعنی خندیدنه![]()
Last edited by singleguy; 11-06-2009 at 22:47. دليل: قلت املایی :دی
LOL = Laughing Out Loud
سلام
فکر می کنم بهتره اول از فیلم های انیمیشن، که روش دوبله میشه استفاده کنی..آنها خیلی بهتر و شمرده تر صحبت می کنند.
تمرین دیگه ای هم به جز گوش دادن نداریم
![]()
انگلیسی محاوره ای فقط با شنیدن مداوم قوی میشه و م خودمون هم در زبان فارسی خیلی کلماتو میخوریم و نمیگیم . حالا یه شهروند انگلیسی که ادعای زبان فارسیش میشه پیدا کن و کمی باهاش صحبت کن بعدش یه دفعه بهش بگو : " بشین بینیم با "در این جمله نگفتی" لطفا بنشین ببینم بابا " ن از بنشین حذف شده با با هم که یه شقشو خوردی . بیچاره طرف تا بیاد تحلیل حرفا رو انجام بده مخش هنگ میکنه و اونوقت هی میگه : repeat please ,..... حالااونا مثل ما تو اصطلاحات و محاوره ، از این دست اصطلاخات زیاد دارن که جز با شنیدن و بخصوص تماشای فیلمای با زیرنویس انگلیسی نمیشه قوی شد .این مجموعه ها هم خوبه :
a)-Tune In
Learning English Through Listening BY: Jack C.Richard False Beginner to Intermediate Des cription The Tune In series develops
b)-Person To Person
False Beginner to Pre-Intermediate Des cription The third edition of this highly regarded series focuses
on building confidence in ...
c)-Tactics For Listening
Three levels: High-Beginner to Intermediate Des cription A fresh, new edition of the classroom-proven listening skills ...
d)- Resource Book For Teachers Listening
This series gives the classroom teacher a guide to the practiceof key aspects of language teaching, and consider some of the ...
e)- Test Your Listening
PRE-INTERMEDIATE The People Like Us series has three aims: · To help you find out ...
f)- People Like Us
Pre-Intermediate In People Like Us and People Like Us, Too you’ll meet people from different countries all over the world. But ...
g)-Impact Values
Impact Values Title Richard Day, Junko Yamanaka Writen By 5000 Circulation JUNGLE
h)- Listen here
Intermediate Listening Activities Listen Here! Is for lower-intermediate to intermediate students who wish to improve their ...
i)- *VOA
The Voice of American broadcasts ... The Voice of American which first went on the air in 1942, is a multimedia international ...
جزییات را از اینجا دریافت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by خورشید زمستان; 12-06-2009 at 10:55.
با عرض سلام.ببخشيد من ديكشري Symbols به صورت كامل مي خواستم.اگه لطف كنين خيلي ممنون ميشم.خيلي واسم حياتيه.به صورت كاملشو نمي تونم پيدا كنم
خب مال انتشارات خاصی مدنظرته ، یا عنوان خاصی ؟ ... بهرحال این خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون کلاس هیچی یاد نمیگیری
اینایی هم که میگن کلاس الکی است
حرفشون درست نیست
اول برو کلاس در کنارش چیزای دیگه
مثل tell me more
مثلا میخوام بگم که این عدد زوج هست :
this digit is even
آیا درست هست؟
و یا میخوام سوال بپرسم:
is this digit even