کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
جواب شما رو که دوست خوبمون mehdi_brg دادندکسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
اشکالی نداره یه صفحه قبل رو هم نگاه کنی
اینم جواب
کلا نوکیا اسمایل ها رو نشون نمیده. من یه برنامه واسه فرستادن اسمایل داشتم ولی خوب کار نمی داد.
دوستان این audio theme چیه و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
دقیقا مثل تم
که تصاویر و ایکون ها رو عوض میکنه تم صوتی هم صدا ها را (از زنگ وارنیگ تون تا مسیج و....( عوض میکنه
معمولا خود 78 ها 2 تا تم صوتی روشون نصبه
یکی نوکیا و اون یکی جاز
باقی رو می تونی دانلود کنی
دوست من همونطوری که مهدی جان گفت کلا نوکیا smile نمی فرسته... اما با استفاده از برنامه sms wizard می تونی شکلک بفرستی ... (طرف مقابل یا باید sony ericcsonداشته باشه یا همین نرم افزار رو )
چطور مشيه عكس هاي اس ام اسي رو با فرمنota برد تو messagein
مرسي
بعد از اينكه مجبور شدم گوشي ان 78 را در يكي از فروشگاههاي زيرزمين علاءالدين downgrade كنم چون نسخه جديد سيمبين برخي از كليدها را مثل زوم و وايد دوربين را از كار انداخته بود! GPS گوشي را هم فعال كردم خلاصه 15 تومان هم پياده شدم يه روز ديدم تمام mp3 ها؛ عكسها و برنامه GPS و نقشه ها بيخودي از روي گوشي و نهايتا رم دستگاه حذف شده است! دوستان كمك كنند چه بلايي سر گوشيم اومده و به كي گوشي را براي تعمير نرم افزار بدم؟![]()
سلام به همگي
كسي ميتونه فايل هاي update نوكيا n78 ورژن ٢١ رو براي دانلود بزاره؟ از كجا ميتونم اين فايل رو گير بيارم؟ واسه n82 توي صفحه اصلي كلوپ نوكيا ورژن ٣١ رو گذاشتن. يه چيزي مثل اون ميخوام.
آخه از دانشگاه نميتونم update كنم چون بايد با admin وارد بشم كه نميذارن.
دوست من چون گذاشتن سایتهای دیگه اینجا ممنوعه شما خودت با یه سرچ کوچیک میتونی پیدا کنی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)