نو شده 240 . کار کرده اگه باشه 180 190 باید باشه.
===
بچه ها من واسه 990 ام مشتری پیدا شده 150 میخره.
منم به جمع جی 900 وارد میشم به زودی !
===
درباره سیستم موسیقیش یه توضیح میدین ؟ سرعتش خوبه ؟
نو شده 240 . کار کرده اگه باشه 180 190 باید باشه.
===
بچه ها من واسه 990 ام مشتری پیدا شده 150 میخره.
منم به جمع جی 900 وارد میشم به زودی !
===
درباره سیستم موسیقیش یه توضیح میدین ؟ سرعتش خوبه ؟
سلام
ممنون از آقا وحید.
ولی خواهشن راجع به سوالم که باباته خاک رفتن تو ال سی دی جواب بدین که مشکل جدیه یا نه؟
مشکل جدی باشه یا نه در هر صورت خاک زیرش میره...
میتونی همت به خرج بدی و مثل یکی از دوستان که g700 خودش رو باز کرد و تمیزش کرد...بازش کنی و اون قسمتی که ازش خاک میزه تو ال سی دیش ببندیش...که کاملا قبلا توضیح داده بودن...فیلم باز کردن گوشی رو هم گذاشتن...شما که تازه می خواین بخرین می تونین قبل اینکه خاک بره زیرش،بازی کنین و اون سوراخ رو ببندین...اما قبلش حتما باید اون توضیحاتی که داده شد رو بخونین
ممنون![]()
ممنون.انگاری شما فعالین تو این تاپیک.
خوب چرا خود شرکت نگرفته درزشو ؟
نمیشه به باز و بسته کردن گوشی اکتفا کرد به نظر من.
مهدی (nakhordemast ) گوشیش رو باز کرد به مشکل خورد. تاچش خراب شد
من که حاضر نیستم ریسک کنم بازش کنم ! دی :
(البته هنوز ندارما !)
خوب اینم میشه!!!
ولی در کل باید به فکر چاره بود!من خودم قصد خریدشو داشتم جی 900 ولی این مشکل اذیت میکنه.
کلا گوشی تو چشمه یه جاش که بلنگه اونم این مدلی آدمو کلافه میکنه بضیام که حساس به گوشین من خودم کم شارژی باطریو صدای کم اسپیکر (واسه اهنگ میگم) دیگه دوربین که باید سر باشه اینا رو باهاشون میسازم.ولی خاک اونم تو ال سی دی آنتن ندادن صدای اسپیکر مکالمه اینا خیلی قیر قابل تحملن.
ممنون از جواباتون ایشالا شما هم میخرین اینجا نقدش میکنین دباره چون نظرات هر کسی از یه گوشی فرق میکنه جسارت نشه به دوستان.
سلام دوستان
این g900 هایی که الان تو بازار هست روی کیبوردشون حروف فارسی هم نوشته شده؟
اگه اره هنوز با کیبورد فقط انگلیسی هم پیدا میشه؟؟
مرسی
فکر نکنم کیبورد فارسیش هنوز اومده باشه حداقل من ندیدم ولی فابریک انگلیسی و خیلی خیلی بهتره!
خب البته اگه کسی تعمیر کار آشنا داشته باشه،میتونه ببره پیشش که براش بازش کنه...اونم مواظبه که خراب نشه...البته مطمئن هم نیستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)