تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 223 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام ...

متاسفانه من صد فیلم این دفعه رو هم از دست دادم ... خیلی حیف شد ... چون برای بار دوم Zodiak رو پخش کرد و من هم برای دومین بار موفق به دیدنش نشدم !!

خدا کنه یه دفعه ی دیگه بده ... چون حوصله ی گرفتن فیلم از بیرون رو ندارم ... تقریبا 6 ماهه که این کار رو نکردم !

راستی دوستان کسی صد فیلم این جمعه رو خبرش رو نداره ؟ اگه دارین حتما بزارین ...

این فیلم تولد دوباره هم که یکشنبه داد خوب بود ... اما یکم موضوعوش تکراری و ضایع بود ... البته فیلم که نمی شه گفت انیمیشن بود ... نحوه ی تصویر برداری به موضوع یکم بهم نمی اومدن !

اما خوب کلیت فیلم ، فیلم بدی نبود ... قابل دیدن بود ... مثل اسپیدر من 3 نبود ... حالم بد شد دیدمش ... هر شماره که می اد از قبلی بدتر می شه !!!

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه بار چندم می خوان پخشش کنن؟؟؟!!!؟؟؟
    چی بگم ! رفقا باید این دهه ی فجر رو دندون روی جیگر بزارید تا این موج فیلم های تکراری انقلابی بیاد و بره راحت شیم .
    خدا کنه یه دفعه ی دیگه بده ... چون حوصله ی گرفتن فیلم از بیرون رو ندارم ... تقریبا 6 ماهه که این کار رو نکردم !
    محمد جان تو رو خدا از این ارزو ها نکن داداشی ... همون دوبار برای هفت پشتمون کافی بود ... از طریق اینترنت سفارش بده بیارن در خونتون تحوبل بدن ... ادرس این فروشگاهای الکترونیکی هم خواستی خودم می فرستم برات ...

خبرگزاری ها میگن می خواد فیلم " یک تکه نان " کمال تبریزی رو پخش کنه ...

این فیلم 100 دقیقه‌ای را تبریزی بر مبنای فیلمنامه محمدرضا گوهری ساخت و در آن رضا کیانیان، هومن سیدی، اسماعیل خلج، رویا نونهالی، هومن برق‌نورد، احمد آقالو، مریم بوبانی، پیام دهکردی و حسین توکلی بازی کرده‌اند.

در خلاصه داستان "یک تکه نان" آمده: گروهی از جوان‌ها برای استخدام در اداره محیط‌بانی باید در مسابقه‌ای شرکت و مسیری سخت را طی کنند...

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه بار چندم می خوان پخشش کنن؟؟؟!!!؟؟؟
    چی بگم ! رفقا باید این دهه ی فجر رو دندون روی جیگر بزارید تا این موج فیلم های تکراری انقلابی بیاد و بره راحت شیم .
    محمد جان تو رو خدا از این ارزو ها نکن داداشی ... همون دوبار برای هفت پشتمون کافی بود ... از طریق اینترنت سفارش بده بیارن در خونتون تحوبل بدن ... ادرس این فروشگاهای الکترونیکی هم خواستی خودم می فرستم برات ...

این فیلم 100 دقیقه‌ای را تبریزی بر مبنای فیلمنامه محمدرضا گوهری ساخت و در آن رضا کیانیان، هومن سیدی، اسماعیل خلج، رویا نونهالی، هومن برق‌نورد، احمد آقالو، مریم بوبانی، پیام دهکردی و حسین توکلی بازی کرده‌اند.

در خلاصه داستان "یک تکه نان" آمده: گروهی از جوان‌ها برای استخدام در اداره محیط‌بانی باید در مسابقه‌ای شرکت و مسیری سخت را طی کنند...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیکاگو 1930

پيش فرض

ذودیاک فیلم جالبی بود ولی بازم در این نوع فیلم ا من فیلمیو به زیبایی فیلم هفت ندیدم بسیار زیبا بود

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

الان شبکه یک گفت 5شنبه سینما یک مایکل کالینز میده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

باشه ... چشم ... اما سعید جون خداروشکر کن از این جور فیلم ها رو تکراری پخش کنن ... گاهی اوقات فیلمهای چرت و پرتی رو تکراری میزارن که آدم شاخ درمیاره از کارشون ...

کار خوبی می کنی ... یه سری از سایتهای فروش خوب رو با پ.خ برام بفرست . برای این جور موقع ها خیلی خوبه ...

کمال تبریزی هم فیلمهاش بعضی موقع خیلی جالب می شه ... این شهریار هم که ساخته تقریبا خوب از آب در اومده ... امشب احتمالا می بینم ...

ذودیاک فیلم جالبی بود ولی بازم در این نوع فیلم ا من فیلمیو به زیبایی فیلم هفت ندیدم بسیار زیبا بود
    من زودیاک رو چند دقیقه اش رو دیدم خیلی خوشم اومد ... SEVEN رو هم مثل زودیاک کامل ندیدم ... اون هم به نظر جالب میومد ... حنما می بینمشون .

موفق باشید ...

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ميگم صدا و سيما فيلم ها رو ميخره؟ اگر ميخره از كجا ميخره و به چه قيمتي؟!

يا كه ميرن مثل ما دانلود ميكنن؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه اینا رو میخرن مهدیس جان. اما از کجا و چه جوریش رو نمیدونم. به طور مثال از فیلمای 2007 و (فکر کنم ) هالیوودی ، 70 تا فیلم رو خریده ، که همین دیروز من یه آنونس دیدم که داشت 3:10 دقیقه تا یوما رو تبلیغ میکرد. اینا رو البته اول عمو ضرغامی تو خونه به اتفاق اهل و عیال میبینه و از هر فیلم یه شصت هفتاد دقیقه ای رو واسه خودش نگه میداره و بقیه رو میفرسته صداسیما تا پخش بشه و خلق الله ببینن و لذت ببرن و بی نصیب نمونن. ( برای سلامتی عمو ضرغامی صلوات )

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

ميگم صدا و سيما فيلم ها رو ميخره؟ اگر ميخره از كجا ميخره و به چه قيمتي؟!

يا كه ميرن مثل ما دانلود ميكنن؟!
    میخره ؟
    شوخی میکنی ؟
    چند وقت پیش یادمه فیلمه ماموریت غیر ممکن 3 رو گذاشته بود کیفیت پرده تقریبا همین کارو با ساعت شلوغی 3 و اولتیماتوم برن هم ادامه داد

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان شبکه یک گفت 5شنبه سینما یک مایکل کالینز میده.
    اره ... دیشب مایکل کالینز رو داد ... تشریفات رو چهارشنبه داد فکر کنم ...

-------------------------------------------------------

راستی سینما چهار این هفته هم Children of Hiroshima ( بچه های هیروشیما ) هست ...

فیلم بسیار گمنام هست ولی ریت خوبی اوورده ...

خلاصه ی فیلم :

فیلم "بچه‌های هیروشیما" روایتگر فردی به نام تاکاکائو ایشیکاوا است که بعد از چهار سال دوری از زادگاه به شهر هیروشیما بازمی‌گردد و در آنجا با تاثیرات مخرب بمباران هیروشیما رو به رو می‌شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------------------------------------------

و به نقل از ایسنا :

شبكه دو سيما فيلم سينمايي «قطار سه و ده دقيقه به مقصد يوما» را بزودي پخش مي‌كند؛ نام اين فيلم در بين آثاري كه قرار است در خلال بيست‌وششمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر به نمايش درآيند، نيز به چشم مي‌خورد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، تيزر فيلم سينمايي «قطار سه و ده دقيقه به مقصد يوما» در حالي عصر روز گذشته، همراه با عبارت «بزودي»(coming soon) از شبكه دو سيما پخش شد كه اين فيلم طي روزهاي آتي در بخش داستاني روز جشنواره فيلم فجر به روي پرده مي‌رو .د

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •