دوست من با جف آپدیت زدم.سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
اگه جف داری برات توضیح بدم؟
دوست من با جف آپدیت زدم.سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
اگه جف داری برات توضیح بدم؟
جاف خیلی خطرناکه! بویژه این که نرم افزار کرک شده هست و اصل باکس نیست. درضمن کار هر کسی نیست!!!
پیشنهاد من فینیکس هست. امنیتش خیلی بیشتر از جاف هست. من اومدم گوشی قبلیم ( 3250 ) رو با جاف درست کنم، بدتر داغون شد؛ الآن 40 تومان خرج برداشته. IC فلش باس از نو پیکر بندی بشه![]()
دوست عزیز با تشکر از شما
ولی وقتی فایل زیپ شده شما رو دانلود میکنم حجمش دقیقا 103 میگه ولی وقتی میخوام آنزیپش رو باز کنم هر فایل رو ارور میده و در آخر چند فایل کم حجم میریزه . به نظرت اشکال از فایل شماست یا از زیپ من/![]()
Last edited by mojtaba57; 06-09-2009 at 16:02.
میشه توضیح کامل استفاده از این برنامه رو به همه دوستان بدید
و اینکه فایل آپدیت آفلاین رو از کجا گیر بیاریم. با تشکر
دوستان وقتي با اين گوشي بازي ميكنم و يا وقتي بعضي وقتهاي توي منو روي آيكونهاي ديگه ميخام برم گاهي يه مكث 1 ثانيه اي ميكنه بعد ميره / هر چه گشتم و آنيستال كردن برنامه هاي مشكوك نتونستم اين مشكلو حل كنم و اعصابم بهم زده / اگر كسي راه حلي ميدونه بگه يا بشه نرم افزار خاصي باشه كه نشون بده كدوم نرم افزار چقدر از cpu و رم ميخوره خيلي خوب ميشه كه بري ببنديش. دوم اينكه وقتي كسي به من زنگ ميزنه اسمش تو قسمت مخاطبين باشه بدرستي ظاهر ميشه و ميشه فهميد كه چه شخصي است ولي وقتي همين شخصي كه زنگ زده بخواد sms كنه بجاي اسمش شماره موبايلش ميفته / براي اين راه حلي نتونستم پيدا كنم . كارهاي خودم انجام دادم / منو از فارسي به انگليس عوض كردم نشد / تنضيمات مخاطبين ور رفتم نشد !!!؟؟؟
دارم براتون یه آموزش کامل و جامع آماده می کنم![]()
دوست عزیزم
به لطف شما و دیگر دوستان تونستم زبان شیرین فارسی رو بریزم. از همگی تشکر. واقعا تاپیک عالیه.
ولی باز شما زحمتت رو کامل کن و آموزش رو آماده کن.
با تشکر![]()
من که هزینه ای نکردم /فروشنده باطری را عوض کرد و به یک بدبخت دیگه فروخت/
شما در قسمت تم .تم افکت رو غیر فعال کن کمی سرعت انتقال بالا میره .شاید منظورتون این باشه...
درمورد پیام هم فکر کنم تفاوت بخاطر اپراتوره که گاهی شماره 0936 میندازه وگاهی 98936+ که اینباکس قابلیت همسان سازی رونداره
فکر کنم اگه هردو شماره رو تو کنتکت سیو کنید مشکل حله...
رم 8 گیگ انداختم رو گوشیم سرعت گوشیم اومده پایین برای بالا بردن سرعتش راهی به جز difragment هست؟؟؟
سبز باشین!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)