به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند ؛ به علت جلوگیری از برگزاری دو آزمون با منبع یکسان برای رشته های متفاوت، تاریخ و ساعت برخی از دروس تابستان 88 تغییر کرده است...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند ؛ به علت جلوگیری از برگزاری دو آزمون با منبع یکسان برای رشته های متفاوت، تاریخ و ساعت برخی از دروس تابستان 88 تغییر کرده است...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2تا خونه بالاتر بود دیگه![]()
این سوال رو اگه از خود دانشگاه بپرسی بهتره
بعید میدونم اینجا کسی بلد باشه
تازه اگر هم کسی بدونه بر اساس شنیده هاست و در نتیجه بهتره که خودت بری دانشگاه
تنها در بانک سرمایه حضور دارم/ با دانشگاه پیام نور همکاری نمیکنم
معاون سابق مالی و اداری دانشگاه پیام نور گفت: دیگر در سمت قبلی خود در دانشگاه پیام نور فعالیتی نداشته و تنها در بانک خصوصی سرمایه مشغول به خدمت هستم. اصغر ابوالحسنی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر مسئولیتی در دانشگاه پیام نور ندارم و با این دانشگاه همکاری نمی کنم.
وی در خصوص مسئولیت خود در بانک سرمایه و احتمال در نظر گرفتن تسهیلات ویژه ای برای دانشجویان از سوی این بانک گفت: با وجود پیشینه دانشگاهی خود در این زمینه کار خاصی را نمی توانم انجام دهم چرا که بانک سرمایه یک نهاد خصوصی است که بیش از هر چیز باید به منافع تجاری خود بپردازد.
مدیرعامل بانک سرمایه افزود: در نهایت این بانک اهداف اقتصادی را در جامعه هدف خود که دانشجویان را هم شامل می شود جستجو می کند که از این نظر بی ارتباط با آنها نخواهد بود.
دریافت کارت شرکت در آزمون ترم تابستان
جهت شرکت در جلسه امتحان پایان ترم ، داشتن پرینت کارت ورود به جلسه امتحان ( گزارش 428 سیستم گلستان ) الزامی است. جهت دریافت این کارت می توانید پس از ورود به سایت گلستان خود، مسیر زیر را دنبال نموده و سپس از این گزارش، پرینت تهیه نمایید :
گزارش های آموزش ---> دانشجو ---> اطلاعات ثبت نام و امتحان ---> 428-برنامه امتحان پایان ترم دانشجو
چرا امتحانات دروس عمومی مثل اخلاق اسلامی در ترم تابستان به صورت تشریحی برگزار میشه ولی در ترم های بهار و پاییز تستی بوده
کی گفته تشریحی هستش ؟
من تا به حال ندیدم و نشنیدم که دروس عمومی تشریحی برگذار بشه . حتی توی تابستان .
البته تا به حال اینطوری بوده . یعنی همیشه دروس عمومی تستی برگذار شده . امسال هم اینطوری هستش یا نه را خبر ندارم ولی خیلی بعید هستش که تشریحی برگذار بشه
فقط دروس تخصصی بعضی رشته ها مثل کامپیوتر تستی و تشریحی هستش . دروس عمومی کاملا تستی برگذار میشه .
Last edited by mahdi7610; 27-08-2009 at 18:43.
دوستان عزیز
کسی رو سراغ دارین که پیام نور بوده باشه و سال بعد کنکور بده و یه دانشگاه خوب قبول بشه و از پیام نور بره به اون دانشگاه سراسری؟
اگه سراغ دارین لطف کنید و بگین که چه شرایطی داشته؟
ممنون
خیلی فوریه
سلام به همه عزیزان
من دانشجو رشته سخت افزار کامپیوتر علمی کاربردی پودمانی ( کاردانی ) هستم و تمامی درسهای آبان ماه به پایان میرسه و دارای معدل میشم
حال سوالات من اگه جواب بدبد 1 دنیا ممنون میشم :
1. من با تدابیری در سال 87 به طور رسمی از نظام وظیفه معفیت تحصیلی گرفتم و من چون باید امتحان جامع رو بدم بعد مدرکه فوقه دیپلم رو بگیرم آیا میتونم توی امتحان بهمن ماه شرکت کنم و بعد از قبولی مدرک فوق دیپلم رو تحویل بدم
2. من مدرک پیشدانشگاهیم هم رو هواس و تعدادی واحد باقی مونده که اون رو هم تا شهریور ماه میگیرم ایا میتونم شرکت کنم در آزمون
3. من اگه کنکور هر دانشگاهی رو قبول بشم میتونم امتحان جامع رو ندم ! و به ادامه تحصیل مشغول بشم
4. ایا در بند 1 و 2 میتونم بعد از قبولی در کنکور پیام نور از مرخصی استفاده کنم ؟
دوستان اگه کسی در رابطه با علمی کاربردی پودمانی اطلاعات داره یک پی ام هم بده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم جواب بدبد خیلی استرس (استرج ) دارم please![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)