تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 209 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

یه جا دیگه ببر نشون بده

2. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه دوستان و ممنون که اطلاعات مفیدی رو در باره انواع روغن و تجربه استفاده از اونها رو در اختیار دیگران قرار دادن
    در مورد کارت سوخت و کارت موتور بگم که من اول کارت موتورم اومد بعدش هم کارت سوخت ردیابی کارت سوخت از طریق آدرس الکترونیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم امکان پذیر نیست
    امروز رفتم پمپ بنزین که برای اولین بار بنزین بریزیم تو شکم موتور که دیدم رمز میخواد!!!
    از یارو پرسیدم گفت چهار رقم آخر شماره ملیت رو وارد کن اما من بلد نبودم واسه همین ناکام موندم

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان و ممنون که اطلاعات مفیدی رو در باره انواع روغن و تجربه استفاده از اونها رو در اختیار دیگران قرار دادن
    در مورد کارت سوخت و کارت موتور بگم که من اول کارت موتورم اومد بعدش هم کارت سوخت ردیابی کارت سوخت از طریق آدرس الکترونیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم امکان پذیر نیست
    امروز رفتم پمپ بنزین که برای اولین بار بنزین بریزیم تو شکم موتور که دیدم رمز میخواد!!!
    از یارو پرسیدم گفت چهار رقم آخر شماره ملیت رو وارد کن اما من بلد نبودم واسه همین ناکام موندم
    سلام . همراه داشتن کارت ملی حین سواری الزامیه . جزء مدارک محسوب می شه . منم روزی که رفتم برای بنزین همین مشکلو داشتم ولی کارتم همراهم بود . مضحکه که پشت پاکت کارت سوخت اینهمه مطلب بی فایده نوشته الا همین موضوع !!

از طرف دیگه کارتهای سوخت موتور به 10 لیتر محدودن ! من همیشه نیم-باک می رم بنزین می زنم تا بتونم باکمو پر کنم و البته همسایه هم استفاده ببرن !

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو کفی حدود 110 -15 تا رفت ولی فک کم 120 و بره البته زیاد ادامه ندادم جونم عزیز تره البته من تمام این تسها رو دو ترک انجام دادم
    سلام
    دو ترک تو کفی . تست سرعت انجام دادید ! اونم با این موتور ؟
    عزیزم این کیلومتر شمارای موتورای ما خطای زیادی دارند . باید با جی.پی.اس تست بگیرید . البته اگه خارج بود می تونستید با قبض جریمه هم متوجه سرعتتون بشید . اینجا امکانات کمه

6. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعد از 12 روز گواهینامه اومد. ولی هوشش رو نداده اند. از کی بیاد هوش بگیرم. کجا باید شکایت کنم. من هوشش رو می خوام
    به به ... مبارکه . بجای شیرینی ترشی بده . از بس کسی گواهینامه نگرفته مال شما اینقدر زود بدستت رسیده . باید همون روز می گرفتی . پیش بسوی جاده چالوس

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام . همراه داشتن کارت ملی حین سواری الزامیه . جزء مدارک محسوب می شه . منم روزی که رفتم برای بنزین همین مشکلو داشتم ولی کارتم همراهم بود . مضحکه که پشت پاکت کارت سوخت اینهمه مطلب بی فایده نوشته الا همین موضوع !!
    سلام
    ما یک تصحیح بیفزاییم
    حین رانندگی کارت ملی الزامی نیست. کارت وسیله نقلیه + بیمه و برگ معاینه ! - برای موتور!!! - + گواهینامه الزامی هست که البته در گواهینامه و کارت خودرو شماره ملی نوشته میشه.
    البته طبق این کتاب آیین نامه نوشتم. درست غلطش پای سرتیپ اعزازالدین مشکوتی
    از طرف دیگه کارتهای سوخت موتور به 10 لیتر محدودن ! من همیشه نیم-باک می رم بنزین می زنم تا بتونم باکمو پر کنم و البته همسایه هم استفاده ببرن !
    یعنی همسایه ها بنزین می کشند؟

در مورد کارت سوخت و کارت موتور بگم که من اول کارت موتورم اومد بعدش هم کارت سوخت ردیابی کارت سوخت از طریق آدرس الکترونیک eploice هم امکان پذیر نیست
    جدیدا همه مدارک را باید یا از پلیس 120 یا از مرکز شماره گذاری پیگیری کرد البته من وقتی پرینت گرفتم زیر برگه سایتش رو زده بود
    p10gvh3.ir:7001
    نمی دونم چرا همینجوری نمی ره. سرویس خصوصیه یا چیز خاصی؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    پست زدم بعد پست شما رو دیدم!!
    به به ... مبارکه . بجای شیرینی ترشی بده . از بس کسی گواهینامه نگرفته مال شما اینقدر زود بدستت رسیده . باید همون روز می گرفتی . پیش بسوی جاده چالوس
    تشکر.
    فعلا یک گل اهدا کنیم

یحتمل! 12 روز خیلی خوبه اما چرا هوشمند نیست؟! ما بریم شرق !! شمال به ما نیومده!
    Last edited by zahedy2006; 05-09-2010 at 20:01.

9. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

حین رانندگی کارت ملی الزامی نیست. کارت وسیله نقلیه + بیمه و برگ معاینه ! - برای موتور!!! - + گواهینامه الزامی هست که البته در گواهینامه و کارت خودرو شماره ملی نوشته میشه.
    آخرش نفهميديم چي شد!
    براي موتور همراه داشتن چه مداركي الزامي هست؟
    گواهي كه هيچي
    كارت موتور و بيمه هم بايد باشه؟ (يعني اگه نباشه موتورو ميخوابونه؟)
    در چه صورت موتور رو ميتونن بخوابونن؟
    من گواهي دارم
    كارت موتور هم دارم
    ولي بيمه اينا يوخ

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

آخرش نفهميديم چي شد!
    گواهي كه هيچي
    من گواهي دارم
    كارت موتور هم دارم
    ولي بيمه اينا يوخ
    من منبع دادم. صفحه 140 کتاب آیین نامه سال 1390. نکته سمت چپ صفحه
    مدارک مورد نیاز جهت رانندگی:
    گواهی نامه
    کارت خودرو
    معینه فنی
    بیمه شخص ثالث

البته یک تست کنارش هست که گزینه ای که علامت خورده ، کارت شناسایی هم در آن عنوان شده است اما سایر گزینه ها این مدارک اصلی را که نوشتم را ندارند پس می توان گفت به این دلیل رد شده اند. (شاید الزامی هست)
    حالا یه کارت اضافه و کم چه فرقی می کنه.
    بیمه را حتما تهیه کنید.
    تو صفحه قبلی نوشتم کم مونده بود دیشب بزنم به یه پالسی (یه ربع دستم می لرزید - نور چراغم افتاد توی پلاک و رینگ و ... اش اینقدر نزدیک بود)

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    دو ترک تو کفی . تست سرعت انجام دادید ! اونم با این موتور ؟
    عزیزم این کیلومتر شمارای موتورای ما خطای زیادی دارند . باید با جی.پی.اس تست بگیرید . البته اگه خارج بود می تونستید با قبض جریمه هم متوجه سرعتتون بشید . اینجا امکانات کمه
    دادا گفتم تست نگفتم که یکله باهاش تاختم امنیت این موتور رو 60-70 تاس بیشتر یعنی استقبال از مرگ
    یه کیلومتر دیجیتال دارم ماله چرخمه با اون تست گرفتم کیلومتر خودش تقریبا دقیقه البته از 100 به بالا میگه داری 120 تا میری
    ولی دیجیتاله دقیقه فقط یه مشکلی داره اینکه اخرین سرعتش 99.99 هست یعنی 100 تا
    اون 10-15 تا هم که گفتم دلیلش همین بود
    البته کیلومترم کت ای هست و جزو دقیق ترینهاس تو رشته خودمون
    همون بهتر نیست
    راستی برو بچ گواهینامه رو تهران جا گذاشته باشم حکمش پارکینگه؟
    یا کپیش رو قبول دارن؟

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

آخرش نفهميديم چي شد!
    گواهي كه هيچي
    من گواهي دارم
    كارت موتور هم دارم
    ولي بيمه اينا يوخ
    کارت موتور بیمه گواهینامه و کلاه ایمنی
    بیمه میخوابونن-گواهینامه میخوابونن-کارت موتور کمبود مدارکه جریمه(البته به حال افسر ربط داره)کلاه هم جریمه(اینم به حال افسر ربط داره) که تو همه شرایط حالشون خوب نیست صاف میری پارکینگ
    خوب عزیزم برو بیمه رو 60 تومن خرج کن بگیر 1 سال راحتی خدای نکرده اتفاقی نیوفته

13. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ما یک تصحیح بیفزاییم
    البته طبق این کتاب آیین نامه نوشتم. درست غلطش پای سرتیپ اعزازالدین مشکوتی
    سلام
    من اشتباهی نوشتم الزامی . واسه من که گواهینامه ندارم این مطلب الزامیه . چون واسه کساییکه گواهینامه ندارن و سوار راکبند بدون گواهینامه هیچ مدرک حقوقی عکس داری وجود نداره . یعنی هم راکب و هم مرکب نامعین به مالک اند . یجور سرقتی یا مشابهش . بهمین خاطر اگر موتور بخاطر تردد بدون گواهینامه ضبط بشه اول باید تکلیف راکب مشخص بشه که کی هست . تا اینکه بعد برسیم به اینکه گواهینامه نداشته .
    اگرم قرار بر جریمه باشه باز هم نیاز به کارت ملی هست . در هر صورت اون روزیکه من بخاطر گواهینامه جریمه شدم . اگر کارت ملی همراهم نبود که دیگه هیچی !
    افسر هم بیمه و کارت موتور و گواهینامه رو موقع ضبط موتور ، بازداشت می کنه !

15. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •