سلام ...
من می خوام آماده شم برای کنکور کارشناسی ارشد ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم ... اینکه چطوری شروع کنم از چه موسسه ای کمک بگیرم یا اصلا نگیرم ... کارشناسی برق کنترل خوندم ...
ممنون می شم اگر دوستان راهنمایی کنید
سلام ...
من می خوام آماده شم برای کنکور کارشناسی ارشد ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم ... اینکه چطوری شروع کنم از چه موسسه ای کمک بگیرم یا اصلا نگیرم ... کارشناسی برق کنترل خوندم ...
ممنون می شم اگر دوستان راهنمایی کنید
سلام
افتضاح بود.طمع کار دستمون داد
میخواستم فرایند قبول شم.باید بیخیالش بشم نه؟
فقط به بیوشیمی نزدیکمالان بخوام تکمیل ظرفیت شرکت کنم و بیوشیمی رو آخرین رشته ذکر کنم درصد قبولی در بیوشیمی کم میشه؟ یا فرقی نداره؟
نمیشه حداقل فرآیند جداسازی قبول بشم؟
![]()
توی انتخاب 4 ، توی تکمیل ظرفیت اول شانس داری ، و همینطور 5 .
توی اینخاب های 3 و 2 ، توی تکمیل ظرفیت دوم شانس بیشتری داری .
آره ترتیب انتخاب ها مهمه .
سلام.
میخواین ازاد شرکت کنین یا دولتی ؟
اگر دولتی ، که زود تر باید استارت بزنی چون داره دیر میشه .
اگه میخوای ازاد بخونی که پیشنهاد میکنم فقط کتاب بخری بخونی .
اگر دولتی ، که کلاس هم برو درس هایی که ضعف داری .
موسسه های خوب زیاد هست ، اگر تهران باشی . چون کلاس ها توی شهرستانا کمه . مدرسان شریف خوبه توی برق
سلام
امسال که خراب کردیم.هیچی. کسی می دونه نرم افزار ارشد چطور میشه ازاد قبول شد؟ تضمینی ها
این جایی که ما هستیم . حداقل تراز 6400 برای قبولی میخواد
ما هم پایه درسی خوبی نداریم.
حساب کردم اگه معرفی به استاد سه تا درسمو بم 20 بدن معدلم 17.1 میشه و میتونم ازاد بدون کنکور ثبت نام کنم ....محلت ثبت نام بدون کنکور تا کی هست ؟؟
دوستان برای سراسری از بین پارسه - ماهان و مدرسان شریف کدوم بهتره و نمیگم کامل ولی بین این 3تا کدوم کاملتره ؟آزمون های آزمایشی چطور؟
سلام من لیسانس مهندسی کشاورزی دارم بعد مثلا" اگر ارشد بخوام برم مدیریت یا هر رشته ی دیگه ای به غیر از رشته ی خودم بعد در زمان تحصیل باید تمام دروس مقطع کارشناسی اون رشته ای که قبول شدم رو پاس کنم یا فقط دروس خاصیش رو اگه میشه کامل توضیح بدین مرسی![]()
به نظر من مدرسان شریف آزمون هاش خیلی خوبه
سلام
تمام دروسش رو نه ولی دروس اصلی که دانشگاه تشخیص میده رو باید به عنوان جبرانی پاس کنید
دوستان من امسال آزمون کارشناسی ارشد دارم خواستم بدونم برای دونستن در مورد رشته ای که میخوام انتخاب کنم دفترچه ای چیزی هست قبل آزمون مطالعه ـش کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)