سلام.....به همه.....

آقا من یه سوال دارم..

....یه لطفی بکنید به دستی بهش بکشید

..... کار ما را هم راه بندازی.

......اجرتون با اباعبدلله..

...پیر نشید انشاالله

....همیشه جوون بمونید......انشاالله به خواسته هاتون برسید.

....انشاالله به زودی ازدواج کنید اگر مجردید..

...اگر هم متاهل....انشاالله برا دومی ما رو هم دعوت کنید.
.gif)
...
.gif)
....

...
...............................
خواب بگذریم...برم سر اصل مطلب..:
آقا من الان میبایستی ترم اول دانشگاه بودم....ولی در سال سومم برام مشکلاتی بوجود و نتونستم سال سومم را تموم کنم....رشته ریاضی ...
یعنی حدود 3 ماه بیشتر مدرسه نرفتم......تا الان....حدود 2 سال میشه.....
الان که میخوام ادامه تحصیل بدم چند راه جلوم هست.....میخواستم بهترین راه را بهم معرفی کنید....با توجه به این که من هنوز دیپلم ریاضیم را نگرفتم ...و این که من هیچ چیز از دروس تخصصی یادم نیست ....میخوام مدرک دانشگاهیم معتبر باشه.....میخوام واقعا درس بخونم و سطح کلاس و دانشگاه میخوام بالا باشه....تا چیز بیشتری یاد بگیرم.....
راه ها:
1-گرفتن دیپلم ریاضی ... بعد رفتن به پیش دانشگاهی....بعد شرکت در کنکور سراسری......بعد شاید دانشگاه دلخواه در بیام....
2-گرفتن دیپلم ریاضی.....رفتن به دانشگاه علمی کاربردی در رشته مورد نظر....
3-گرفتن دیپلم ریاضی.....رفتن به دانشگاه آزاد در رشته مورد نظر.....
4-تغییر رشته به فنی و گرفتن دیپلم رشته مورد نظر .......بعد رفتن به دانشگاه فنی و حرفه ای..........البته نمیدونم میشه یا نه .....همینجوری گفتم....ولی بقیه را تا 90 درصد مطمئن هستم...
5-گرفتن دیپلم ریاضی.....گرفتن دیپلم کار و دانش******......بعد رفتن به دانشگاه فنی و حرفه ای توسط دیپلم کار و دانش........
پی نوشت:
****: برای گرفتن دیپلم کار و دانش....من میرم به سازمان فنی و حرفه ای ....در یکی از دوره های آنجا ثبت نام کرده و در پایان دوره یک گواهینامه بهم میدن....بعد میرم آموزش و پرورش....و با چند کار اداری...اون را برام تبدیل به دیپلم کار و دانش میکنن.......
بعد رشته مورد نظر من ....و رشته مورد علاقه من برق و الکترونیک میباشد.....ممکنه برم برق قدرت....
منتظر کمکتون هستم......متولد 75 هستم....خواهشا کمکم کنید....بهترین راه ....سریع ترین راه را معرفی کنید.....البته اگر راه بهتر دیگری میشناسید ...آن را نیز معرفی کنید....
.................................................. .............................
بعد من یه سوال دیگه هم داشتم.....
میگم این دانشگاه فنی و حرفه ای چجوریه؟؟؟؟
معتبره؟؟؟؟ ......سطح آموزشیش؟؟؟؟؟
مدرکش تحت نظارت کجاست؟؟؟؟ دیگر ارگان ها و سازمان ها مدرک آن را قبول دارند؟؟؟
بعد میگم من برای کاردانی و فوق دیپلم برم دانشگاه فنی و حرفه ای..........بعد میتونم برای کارشناسی و لیسانس....برم دانشگاه دولتی؟؟؟؟ ......منظورم از دانشگاه دولتی...همون دانشگاهی است که رشته های نظری میرن.....و کنکور سراسری میدن....