تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 506 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حتما چک می کنم مرسی
    بچه ها اگه تونستید یه سر هم به این تاپیک بزنید یه سری چیزا میخوام بگیرم برای ماشین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داداش مبارک باشه .
    یه چیز دیگه رو هم چک کن به منم بگو . من ماشینو که گرفتم خودم باهاش 33 تا رفتم 5 تا بیشتر نرفته بود الان هم وقتی ماشینو روشن میکنم علامت (سطح روغن بالای موتور) روشن میشه .
    به یه مکانیک نشون دادم میگه چون ماشین خشکه و روغنش سفته اینجوری شده . درست میشه ولی من فکر کنم مشکل از کارخونه باشه . ولی پلاکش که اومد میرم نمایندگی.

علامتش اینه که وقتی استارت میزنی تو نمایشگر دیجیتالی کیلومتر به جای اعداد ، 6 تا مربع میاد، بالا سمت راستش هم نوشته max . توو دفتر چه یه نگاه بندازی میبینی .
    Last edited by night lord; 15-05-2011 at 08:52.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی عزیز
    چرا 5 تا رفته بود؟ من تا اونجا که خبر داشتم حداقلش 15 تاست چون اینا یه تست جاده ای مثلا باید انجام بدن.
    اون چراغی که می گی رو تو دفترچه دیده بودم ولی مال من روشن نبود.به نظرم ببر همون نماندگی بگو این مشکلش چیه
    هرچند شاید هم مشکی نباشه بذار بچه های حرفه ای بیان پاسخ بدن.
    ولی پلاکش که اومد میرم نمایندگی.
    مگه پلاک نشده مال شما>
    چون مال من رو همونجا پلاک زد
    پلاکم هم زوج شده خودم دوست داشتم فرد بشه 5 شنبه ها برام بهتر بود یه سری میگن زوج خوبه ولی نمیدونم برای چی!

راستی امروز که رفتم سراغ ماشین دیدم ریموت سوئیچ کار نمیکنه!(تا دیروز که کار می کرد lol )
    حالا نمیدونم مشکل چیه نظر دوستان چیه؟
    و هم اینکه این eco mod جریانش چیه
    البته میدونم برای اینکه مثلا صرفه جویی کنه گذاشته شده ولی خوب الان مثلا یه ربع تو ماشین بشینم
    و سوئیچ یه پله چرخیده باشه اگر با پخش کار کنم حدود یک ربع بعد خاموش میشه و رو ال سی دی میزنه eco mod
    این اکو مد رو چطوری باید خنثی کنیم : دی

راستی بچه ها این پارکینگ لاله شبی 1650 تومن میگیره بی انصاف
    به نظرتون اگه یه قفل فرمون بگیرم مشکلی پیش نمیاد دم در خونه پارک کنم؟(پارکینگ نداریم متاسفانه) یا فعلا چون نو هست تو دیده؟

3. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    خوب ماشین رو امروز گرفتم! 206 تیپ 5 مشکی متالیک دقیقا 20 روز. من 4 ام واریز کردم هزینه رو و 24 ام تحویل گرفتم.
    اول بگم تو نماندگی 9 تا 206 بود! 1 دونه مشکی 6 تا سفید یدونه نقره ای و یه خاکستری
    مشکی ما اون وسط داشت می درخشید : دی کلا تک بود بین اونا

تقریبا همه چیز رو چک کردم عالی بود
    بدنه هم اصلا خش نداشت قر شدگی نداشت سپر ها هیچ مشکلی داشت سقف کاپوت و آینه ها و... کلا هیچ مشکلی نداشت ظاهرش
    کولر و چراغ ها همگی سالم
    دنده ها فوق العاده نرم اصلا با یه انگشت راحت جابجا میشه دنده عقب هم خیلی راحت و بدون صدا جا میره.
    کلاج هم خیلی نرم
    پخش موج نیکان بود فکر میکنم usb خور mp3 و aux کیفیتش هم عالی بود
    کنترل زیر فرمون هم کاملا کار می کنه.
    کولر فوق العاده قوی بوده رو درجه پایین که بود ماشین کاملا سرد می شد.
    صندلی ها هم یه رنگ متفاوتی بود این عکس مال یکی از بچه های تی تی بود مال منم همین شکلیه.

جک و جعبه آچار و قرآن و اینجور چیزا هم همراهش بود زاپاس و چرخ ها بارز.
    موتور کوچکترین صدایی نداره وقتی روشنه انگار خاموشه... استارت هم که می زنیم صداش خیلی کمه.
    شیشه های برقی کاملا صحیح کار میکردن و تست همزمان بودن رو هم اجرا کردم! سربلند بیرون اومد : دی
    ماشین 33 کیلومتر راه رفته بود.(نمیدونم چرا زیاد بود!)
    بهم گفت باتریش رو هم بهتره عوض کنم (گفت توصیه است وگرنه با همین هم کار می کنه)
    فقط ماشین کثیف بود بدنه اش! با اینکه کثیف بود ولی بازم از دور نگاه میکردی بین اون همه ماشین می درخشید : دی
    خیلی حال کردم مشکی رو گرفتم انقدر سفید زیاد بود که همونجا زده شدم از رنگ سفید.
    فردا می برمش یه کارواش دستی یه دست و رویی روش بکشه عروس بشه اونوقت ببینم چی میشه
    یه اسم هم واسه ماشین انتخاب می کنم lol
    پلاکم هم زوجه.
    کلا از ایران خودرو بعید بود ماشین بدون مشکل باشه.ولی خدارو شکر نگرانی ها جاشون رو به خوشحالی دادن.
    خلاصه همه چیزش خوب بود من تا الان که 12 ساعت گذشته کاملا راضیم حالا ببینیم بعدا چی پیش میاد.

=====
    یه سری موارد هم توضیح بدم واسه کسی که میخواد ماشین رو تحویل بگیره
    اول بگم کارشناس همه چیزش رو خودش هم تست کرد و....
    ولی وقتی رفتیم تو دیدم رئیس نماندگی برداشته خودش همرو تیک زده lol
    جالب اینجا بود گزینه آخر اون برگه psd کارواش بود که تیک گزینه ماشین تمیز است رو هم زده بود!
    دیگه مارو تو عمل انجام شده قرار دادن حالا مال ما خدا رو شکر مشکلی نداشت ولی اگه یه موقع خواستید این برگه رو امضا کنید همه چیزش رو چک کنید.

من تمامی مواردی که باید چک می کردم رو چجندین بار مرور کرده بودم یادم نره چون آدم اون لحظه ذوق و شوق داره بهتره یه نفر رو هم با خودش ببره منم همینکارو کردم.
    اون مواردی که باید چک کنید رو هم من از تو فروم های محتلف جمع کردم نظر بچه ها رو که فرصت کنم میذارم تو تاپیک.

همین.

20 روز عالیه بابا ایران خودرو چه دقیق شده
    خوب دوست من مبارکت باشه منم به احتمال قوی ثبت نام میکنم فقط شما بگو آخرش کلا برات چند تموم شد ؟
    صندلیهاش راحته دیگه ؟ من الان تو مسافت طولانی پشت صندلی پارس که میشینم درد کمر میگیرم از گردن به پایین آیا راحتی صندلی هایه 206 از پارس بیشتره ؟

راستی یه تست مصرف سوخت داخل شهری هم برامون بگیر اعلام کن دمت گرم !
    از شتاب گیریت هم بگو برامون .
    Last edited by isbn; 15-05-2011 at 15:14.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا مبارکه
    لاستیک هاش چه مارکیه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پلاکم هم زوج شده خودم دوست داشتم فرد بشه 5 شنبه ها برام بهتر بود یه سری میگن زوج خوبه ولی نمیدونم برای چی!
    برای اینکه شنبه ها تا ساعت 1.5ه و انگار که یه روزت آزاده!

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این ماشین بنده اول حرکت واسه خودش هی گاز میده! یعنی تو ترافیکم مثلا دنده خلاص هی دور موتور بالا و پایین میشه. بعد یه مدت هم خودش آروم میگیره و دیگه تکرار نمی کنه. علتش چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

و هم اینکه این eco mod جریانش چیه
    البته میدونم برای اینکه مثلا صرفه جویی کنه گذاشته شده ولی خوب الان مثلا یه ربع تو ماشین بشینم
    و سوئیچ یه پله چرخیده باشه اگر با پخش کار کنم حدود یک ربع بعد خاموش میشه و رو ال سی دی میزنه eco mod
    این اکو مد رو چطوری باید خنثی کنیم : دی
    این کارو نکن چون اکو مود رو گذاشتن برای اینکه باتریت تا اونجا که ممکنه مستهلک نشه! در هر حال قابل خنثی شدن هست ولی کار شما نیست!!
    این ماشین بنده اول حرکت واسه خودش هی گاز میده! یعنی تو ترافیکم مثلا دنده خلاص هی دور موتور بالا و پایین میشه. بعد یه مدت هم خودش آروم میگیره و دیگه تکرار نمی کنه. علتش چیه؟
    اتوماته؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه دنده ای تیپ 2
    Last edited by hoomi_gta; 15-05-2011 at 14:00.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

ماشین رو ببر سرویس دوره ای : تعویض شمع فیلتر و ... در صورت نیاز
    بگو حتما دریچه گاز و از همه مهمتر استپر موتور رو تمییز کنه برات! اگه درست نشد استر باید عوض بشه

11. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان تیپ 5 سوار به من بگن الان بیشتر بنزین سوپر میزنن یا معمولی و اینکه آیا از اکتان بوستر هم استفاده میکنن ؟
    تاثیری داره اکتان بوستر ؟ ضرر نمیرسونه؟ طریقه استفادش چطوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •