عجب!
من الان تنها گزینه ای که به فکرم میرسه تاریخ سیستمته. یه چک بکن شاید عقب جلو باشه.
عجب!
من الان تنها گزینه ای که به فکرم میرسه تاریخ سیستمته. یه چک بکن شاید عقب جلو باشه.
نه عزیزم تاریخ هم درسته. راستش خودمم دارم کلافه می شم اگه کسی می تونه کمک کنه.
سلام
اين براي آنتي ويروس است آيابراي اينترنت سكيوريتي هم چنين چيزي هست .
متشكرم
سلام دوستان سلام آقا مهران (mafia) البته اگه اسمتون رو دست هدس زده باشم عرض کنم که من مدتی از آنتی ویروس کاسپرKasperSky Anti -virus 6.0.0.286 استفاده میکنم اما چون یک مه بشتر اعتبار نداشت از دستش خسته شدم حالا میخوام بدونم که الان برای اعتبار دادن همیشگی باید چه کار کانم البته از چند تا سایت کرکش رو دان کردم اما بازم licensesh آپدیت نشده من برای رفع این مشکل باید چه کار کنم از تمام سایت های بالا هم استفاده کردم اکسپلوررم خطا میده و صفحش باز نمیشه نا گفته نمونه که کلی جستجو هم کردم ولی بازم مشکلم هل نشده با تشکر از لطفتون
Last edited by سیاوش با مرام; 16-03-2007 at 15:32.
سلام دوست عزیز
از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
سلام دوست من
تصویری از پیام کاسپرسکی در صفحه آپدیت آن و همچنین تاریخی را که سیستمت نشان می دهد بگذار تا شاید کمکی از
دستمان بر بیاید.
سلام
محض اطلاع دوستان عزیز اولین نمونه از نسخه 7 کاسپرسکی منتشر شد این نسخه که هنوز کامل نیست از تکنولوژیهای
جدیدی استفاده می کند که برای مقابله با تعدادی از جان سخت ترین ویروسهای حال حاظر دنیا از جمله روت کیت ها
طراحی شده اند.![]()
اينم از عكس پيامي كه خواسته بوديد. در اين عكس هم تاريخ كي وجود داره هم پيام آپديت. ممنون مي شم از كمكتون.
دوستان سلام
ازدوستان عزيزخواهش ميكنم يك نگاهي به فولدرReport كاسپر اسكاي اينترنت سكيوريتي دراين آدرسD:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report بياندازندببينندحجم اين فايل چقدراست چون حجم فايل من به 5گيگابايت رسيده بود بعدازاينكه آنراپاك كردم وتنظيمات راتغييردادم باهرباركه به اينترنت وصل ميشوم چندمگابايت حجم اين فايل زياد ميشود مثلادردوبارحجمش به 500 مگابايت رسيد اينجوري حجم درايوده روزه پرميشودميخواهم ببينم مال شما هم اينجوراست يامن درتنظيمات اشتباهي كردم لطفا هركس نگاه كردزحمت كشيده ويك پاسخ كوتاه بدهد.
متشكرم
سلام دوست عزیز
مشکل شما از تاریخ سیستمتان است تاریخ اشتباه است امروز 17 مارس است تاریخ سیستمتان را دو روز جلو بکشید
مشکلتان حل می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)