تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 737 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من هم با مگان 2000 موافقم زانتیا که خیلی زشته قدیمی هم شده ومن صددرصد مخالف زانتیا هستم

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر از تمامیه دوستان مخصوصا" Farshadd جان بابته مقایسه ی نسبتا" کاملشون.
    من فعلا" نظرم مزدا 3 هست چون طراحیه داخلش واقعا" زیباست!در حال حاضر برای من ظرفیت ماشین مهم نیست همین ظرفیت مزدا 3 کافیه.
    فقط من در طراحیه خارجی سوناتا یه اباهتی دیدم که دو دلم کرده!البته یکی از دوستان در پسته شماره 6 از خرابی بیش از حد سوناتا گفته آیا واقعا" این مطلب درسته؟!مزدا 3 چی؟ از نظره خرابی و غیره چجوریاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

لطفا کسانی که گل سوار نشدن بیخود راجع به این این ماشین اضهار نظر نکنند!!

شما واقعا محصولات تولیدی ایران خودرو رو به یک ماشین با تکنولوژِی المان و برند معتبر vw ترجیح می دهید!!!!
    پیشنهاد می کنم اگر دنبال رانندگی در ماشیینی نرم ، با کیفیت و با قدرتو با ایمنی بالا هستید حتما سراغ گل بریدو گرنه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه _p30_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم

پيش فرض

من خودم سوناتا داشتم الانم سانتافه دارم باید بگم ماشین های هیوندای خیلی برتر از اون چیزی هستند که ما فکر میکنیم من حدود 300 کیلومتر رو بدون وقفه با سوناتا رفتم و میشه گفت احساس نکردم البته نباید از مزدا گذشت جون من سوار نشدم اطلاعاتی ندارم اما از تیپ سوناتا و همچنین اتاق جدیدش میشه گفت ماشینیه که برای اقشار نسبتا پولدار عالیه در هر صورت اگر پول داری من بهت پیشنهاد آزرا رو میکنم ولی از نظر من سوناتا یا هر ماشینی از هیوندای عالی هستند در مورد خدمات مزدا نمیدونم ولی در مورد سوناتا بگم که برای بار اول جا خوردم چون بعد از پارس سوار شده بودم تفاوت رو حس کردم خیلی هم زیاد

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بی شک کیفیت و سواری فولکس گل رو هیچ خودرویی نداره

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم P30 جان،اگر از نظره مالی برام مقدور بود بدونه هیچ شک و تردیدی میرفتم آزرا میخریدم..

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نمیدونم چرا هنوز سمند ساده تولید میکنند
    بعد 206 تیپ 5 من سمند Lx رو ترجیح میدم

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

تندر ترمز هاش از 206 تیپ 5 قویتر است

منبع هم به زودی می ذارم
    البته توهین به دوستان نباشه! ولی من تا صفحه ی 6 خوندم! از همون اول یکی می گه 206 بهتره مدرک هم دارم! بعد یکی می آد می گه نه تندر بهتره مدرک هم دارم! بعد یکی می آد می گه آقا سمند بهتره بعد ده تا پست می آد که نه! یک نفر هم بن شده!
    دوست عزیز Hossein هم که از اون اول در مورد یک آقایی که هر دوشون رو داره و مدرکی که بعدا می گذاره صحبت می کنه!
    آحه عزیزان بحث چی می کنید؟! حالا گیریم تندر از سمند و 206 و ... بهتر که چی؟!!
    هر کسی برای خودش ملاکی داره!
    من خودم از نزدیک تندر رو ندیدم اینجایی هم که زندگی می کنم تندر ندارند ولی عکسش رو دیدم، بمیرم هم نمی گیرمش! حاضرم همون 405 که یکیش رو بابای خودم شش سال پیش رد کرد رو بخرم ولی وقتی سوار ماشین می شم از قیافه ی ماشینم لذت ببرم. حالا شما بیا اثبات کن با آیه و سوره که تندر بهتره من نخواهم خرید!
    آخه واقعا این موضوع بحث هم داره! یکی شاید عاشق سمند باشه! یکی تندر! یکی چیز دیگه!
    مجله ی ماشین هم برای همینه یک درخواست بفرستید برای مقایسه، بعد بشینید بخونید اون رو!

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مزدا 3 به نظر من خوشگل تره و sport

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

راستس هيچ كدام سهميه ندارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •