سوالاتون رو اینجا در بخش نظرات بپرسید ::::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالاتون رو اینجا در بخش نظرات بپرسید ::::
پرونده ای برای آلبوم حباب - 4
نگاهی به ترانه های آلبوم «حباب»
محمد باباصفری | منتقد ترانه
موسیقی ما - اینکه آلبوم دو خواننده ی محبوب من یعنی یگانه و خواجه امیری به طور تقریباً همزمان منتشر شد، بهانه ی کمی نبود تا دست به قلم ببرم و دغدغه های خود را در مورد معضل این روزهای موسیقی کشور بیان کنم؛ معضل «عدم آشنایی خواننده ها با علم ادبیات» که متأسفانه موسیقی پاپِ این سال ها را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. اگر قرار باشد صحبت پیرامون این مسئله با نقد دو آلبومی که در مجموع شامل 24 ترانه است همزمان شود، به ساعت ها بحث و گفتگو و ده ها صفحه نقد و مقاله نیاز دارد. لذا در دو یادداشت مجزا برای این دو آلبوم، حتی الامکان از مصداق ها عبور خواهم کرد.
بعد از انتشار آلبوم «رگ خواب»، نقد مفصلی بر آن نوشتم و به بررسی یک به یک ترانه های محسن یگانه در آن آلبوم پرداختم. در پایان آن یادداشت، پیش بینی کرده بودم که با توجه به روندی که محسن یگانه در ترانه سرایی طی کرده، احتمالاً شاهد یک جهش خیره کننده در سطح ترانه های آلبوم بعدی او خواهیم بود. متأسفانه این اتفاق رخ نداد و اگرچه ترانه های آلبوم حباب در مجموع قوی تر از کارهای سابق یگانه بود، ولی این پیشرفت در حد یک جهش فوق العاده نبود. هنوز هم مانند دو آلبوم قبلی یگانه، ترانه ها در سطحی نازل تر از ملودی ها و صدای فوق العاده ی این خواننده قرار دارد. به شدت معتقدم برای حل این معضل، محسن یگانه چاره ای جز مطالعه ی اصولی و علمی ندارد. پیشرفت یگانه به عنوان یک موزیسین خود به خود اتفاق نیفتاده. قطعاً مطالعه و هم نشینی با بزرگان این عرصه او را به موقعیت امروز رسانده است. چرا این مطالعه و سخت کوشی نباید در شعر اتفاق بیفتد؟ برای خواننده ای که آلبوم به آلبوم ملودی های بهتری ساخته و تنظیم و وُکال و صدابرداری هایش با یک سیر منطقی و مداوم در مسیر پیشرفت بوده، شاید ساده ترین پیشنهاد برای از بین رفتن ضعف ترانه هایش استفاده از سایر ترانه سرا ها باشد؛ ولی من به شخصه به شدت با این پیشنهاد - حداقل در مقطع زمانی کنونی - مخالفم و به دو دلیل عمده که در ذیل بیان شده معتقدم تنها راه چاره برای یگانه این است «مطالعه، مطالعه و مطالعه»:
1. چیزی که در چند سال اخیر محسن یگانه را از دیگران متمایز کرده، هماهنگی ملودی و ترانه است. این جمله با آنچه در بالا گفته شد در تناقض نیست؛ چرا که منظور از هماهنگی، هم سطح بودن نیست. متأسفانه آفتی که این روز ها به شدت بازار موسیقی ما را رنج می دهد، جدا شدن ترانه سراها و آهنگسازهای ما است. رابطه ی بین ترانه سرا و آهنگساز از حالت هنری خارج شده و کاملاً شکل و شمایل کاسب مسلکانه به خود گرفته است. این نوع رابطه ی مسموم و مبتذل باعث شده شعر و ملودی در دو دنیای کاملاً متفاوت ساخته شود. انبوه ترانه هایی که این روز ها در بحر «مفاعیلن مفاعیلن» نوشته می شود، بازخوردی از همین رویه است. آهنگساز کورکورانه می سازد و ترانه سرا کورکورانه می نویسد و نتیجه ی این ناهماهنگی ها همین می شود که مخاطب به وضوح ساختگی بودن آثار اخیر موسیقی مملکت را حس می کند. محسن یگانه شاید یکی از معدود خواننده هایی ست که خود را از این آفت همه گیر جدا ساخته و مخاطب با گوش دادن به آثارش می تواند حس کند که شعرها و ملودی ها هماهنگ با هم شکل گرفته اند. نه شعر به دنبال ملودی می دود و نه ملودی به دنبال شعر. ترانه های یگانه پر است از وزن ها و بحرهای مختلف و ترکیب های هجایی متنوعی که یک ترانه سرا نمی تواند مستقل از آهنگساز، ریسک ساختن آن ها را به جان بخرد؛ چرا که ممکن است ترانه اش تا ابد به فروش نرسد. تا زمانی که روابط بین ترانه سرا و آهنگساز تا این حد مسموم است، اگر یگانه هم سراغ ترانه سراهای دیگر برود احتمالاً یکی می شود مثل بقیه.
2. اگر می گویم یگانه برای حل مشکلات ترانه هایش بهتر است مطالعه کند، دلیل دومی هم وجود دارد و آن اینکه اگر قرار باشد یگانه با سطح سوادی که امروز از ادبیات دارد به سراغ ترانه سراهای حرفه ای برود، طبیعتاً یا کورکورانه و بدون فهم ترانه انتخاب خواهد کرد یا ترانه ای انتخاب خواهد کرد که در سطح ترانه های خودش باشد و نه بیشتر؛ چرا که از دنیای فراتر از دنیای خود با خبر نیست. بنابراین حتی اگر قرار باشد یگانه با دیگران همکاری کند باز هم بهتر است این همکاری موکول شود به زمانی که سطح سواد ادبی خود را افزایش داده است، آن هم بسیار زیاد.
ایرادات عمده ای که در ترانه های آلبوم حباب به چشم می خورد ایراداتی هستند که از اول با یگانه همراه بوده اند و هیچ گاه ترانه های او را ترک نکرده اند. که مسلماً دلیل این همه تکرار این ایرادات چیزی جز این نیست که هنوز یگانه اراده ی لازم برای بهتر شدن در ترانه سرایی را ندارد. با امید به اینکه چنین اراده ای برای او محقق شود به بررسی برخی از ایرادات همیشگی ترانه های یگانه می پردازم:
• تغییر فضاهای ناگهانی مشکلی بوده که همیشه در ترانه های یگانه دیده می شده و در این آلبوم هم پابرجاست. اینکه در یک ترانه ناگهان فضای عاشقانه ی محض تبدیل به یک فضای واسوخت می شود و یا فضای زبانی روشنفکرانه ناگهان جایش را به فضای عامیانه محض می دهد اصلاً قابل پذیرش نیست. نمونه ی بارز چنین ناهماهنگی هایی در آلبوم «رگ خواب» و ترانه ی «یک آسمون آبی» دیده می شود. جایی که ترانه با تعابیر شاعرانه و روشنفکرانه آغاز می شود و ناگهان فضای عامیانه بر ترانه غالب می شود. یا ترانه ی فوق العاده ی «حباب» که در ترجیع بند ناگهان نوع جهان بینی شاعر و فضای زبانی شعر تغییر ناخوشایندی پیدا می کند. (ایرادات ترجیع بند حباب یکی - دو تا نیست. در ادامه بیشتر بحث خواهد شد). البته بر خلاف باور عامه ی مردم، فضای عامیانه به خودی خود اصلاً ضعف نیست، کما اینکه آثار فاخری از شاملو و دهخدا در کوچه بازاری ترین تعابیر و فضاهای ممکن ساخته و پرداخته شده اند. ولی آن چه مهم است یکدستی فضا و حفظ یکپارچگی زبانی در بدنه ی یک اثر ادبی ست. این یکدستی در ترانه های «دوستت دارم» و «هوایی شدی» به خوبی رعایت شده. اگرچه شاید مخاطب عادی این دو ترانه را ضعیف قلمداد کند ولی حقیقت این است که این دو ترانه کاملاً یکدست و سالم هستند و اگر قوی نباشند، قطعاً ضعیف هم نیستند.
• مشکل بعدی حشوهایی ست که مکرراً در کارهای یگانه به تبعیت از ملودی شکل می گیرد. متأسفانه این مشکل بارها تکرار شده و ذکر مثال های آن واقعاً از حوصله ی این مطلب خارج است. فعلاً فقط می خواهم صادقانه از محسن یگانه درخواست کنم با وسواس بیشتری کلمات را انتخاب کند. در ادبیات هر کلمه یک فرصت غیرقابل برگشت است که باید بار گرانی را بر دوش بکشد و هرگز نباید به آسانی از دست برود. قیدها، شناسه ها، صفات و حتی حروف ربط و حروف اضافه، بارها بی دلیل در ترانه های یگانه استفاده شده اند. طی مطلبی مفصل که فعلاً آن را منتشر نکرده ام تعداد بی شماری از حشوهای محسن یگانه را جمع آوری کرده ام.
به این بیت از تک آهنگ قلب یخی توجه کنید:
" با اینکه زندگی باهام خوب تا نکرد / نبودن تو رو از من جدا نکرد
ویلون کوچه هام دنبال کی برم / چون بعد تو همش فکر مقصرم "
«با اینکه» در مصرع اول و «چون» در مصرع چهارم، حشو قبیح است و اصلاً معنای بیت را دچار سردرگمی کرده است. از این دست حشوهای ضربه زننده که نقشی جز پر کردن جاهای خالی ملودی ندارند و به رساندن مفهوم ضربه می زنند در کارهای یگانه بسیار زیاد دیده می شود و البته در حباب اگرچه این حشو های ضربه زننده کم شده ولی هنوز هست. نوع دیگری از حشوهایی که در حباب زیاد با آن رو به رو هستیم حشوهایی هستند که اگرچه به انتقال معنای بیت ها ضربه نمی زند اما معنایی هم به بیت اضافه نمی کنند... به ذکر دو مثال بسنده می کنم:
تو ظاهرش تو دوستی: «تو» با توجه به حضور قرینه حشو است
نه امشب که هر شب که حالم خرابه: «که» ی دوم حشو است
• ضعف تألیف یکی دیگر از ایرادات یگانه است که هیچ دلیلی نمی تواند داشته باشد جز عدم سختگیری. بارها دیده شده که حتی در برخی از محبوب ترین آثار یگانه (از نظر موسیقی) برخی بیت ها به قدری تأویل پذیر هستند که فقط خود یگانه دقیقا می فهمد چه می خواسته بگوید. بیت هایی که واقعاً مصداق «المعنا فی بطن شاعر» هستند! به ذکر چند نمونه ی معروف در کارنامه ی یگانه بسنده می کنم:
آلبوم نفس های بی هدف قطعه ی «گناهی ندارم»:
" برای دل من واسه جسم خسته م / منی که غرورُ تو چشمات شکستم"
خُب، برای دل من چی؟ برای دل من خوب است؟ بد است؟ اگر بخواهیم بیت بعدی را هم در نظر بگیریم، باز هم ضعف تألیف پوشیده نمی شود. در واقع اگر از جمله های ربطی و عطفی صرف نظر کنیم، اصل جمله این می شود: برای دل من قسمت اینه که چشمای کورم به راهت بشینه... اما این معنای در بطن شاعر کجا و آن چه شعر منتقل می کند کجا.
آلبوم رگ خواب / قطعه ی «سکوت»:
" نمی خوام مثل گذشته که رفتی / دوباره آخر قصه همین شه "
همین چی؟ همین کی؟ قرینه ی همین کجاست؟ کیست؟ چیست؟
• مشکل بعدی، ترکیب های محدود کننده است. در نقدی که بر «رگ خواب» نوشتم هم توضیح دادم که مخاطب موسیقی، مخاطب عام با طیف احساسات متنوع است و ترانه باید از شر ترکیباتی که مانع از همذات پنداری مخاطب می شود راحت باشد. در آلبوم حباب باز هم چنین تعابیری را می بینیم.
قطعه ی «بخند»: این عشق یک طرفه من رو کشونده تو خیابونا...
شما تصور کنید ترکیب عشق یک طرفه از این قطعه حذف می شد، چه طیف وسیعی از مردم می توانستند با حس جاری در این ترانه ارتباط برقرار کنند. هر کس به هر دلیلی تجربه ی گریه ی زیر باران را داشت، تحت تاثیر این ترانه قرار می گرفت. ولی وقتی ترکیب «عشق یک طرفه» وارد ترانه می شود، بخش عظیمی از مخاطبان ریزش می کنند و فقط کسانی می مانند که به خاطر تجربه ی «عشق یک طرفه» زیر باران گریه کرده اند!!
• ایرادات فرمی هم از جمله مشکلاتی است که همیشه یگانه به آن ها تن داده و متأسفانه هنوز بعد از این همه سال تجربه ی ترانه سرایی، می بینیم در ترجیع بند قطعه ی حباب قافیه رها شده است. «حباب» را شاهکار کارنامه ی ترانه سرایی یگانه می دانم. این ترانه ی فوق العاده بدون رقیب بهترین ترانه ایست که از یگانه سر زده. متعجبم که چطور و به چه بهایی محسن یگانه حاضر شده این شعر قوی را به ایراد قافیه آلوده کند. گاهی در یک قطعه یک بیت با ایراد قافیه آنقدر زیباست و آنقدر از بدنه ی اصلی ترانه فراتر است که از ایراد قافیه می توان چشم پوشی کرد. اما درد اینجاست که در ترانه ی حباب همه ی بیت ها عالی هستند و دقیقاً بیتی که ایراد قافیه دارد بسیار ضعیف است! در این ترجیع بند تغییر فضا و تغییر جهان بینی ناگهانی همراه شده با ایراد قافیه. واقعاً چرا؟
موسیقی پارس – علیرضا کاظم زاده : محسن یگانه ، خواننده با استعدادی است . با آلبوم های نفس های بی هدف و رگ خواب و البته قطعه سکوت این موضوع را به اثبات رساند . سکوتی که بیشتر از هر آهنگی در سالیان اخیر هیت شد یا به قول خود محسن یگانه ” مگاهیت ” شد . بیشتر از یک ماه از انتشار حباب ، سومین آلبوم مجاز محسن یگانه می گذرد . آلبومی که هواداران و دوستداران این خواننده مدتها منتظر پخش شدن آن بودند . ۳۰ مهر ۹۱ بالاخره انتظار دوستداران محسن یگانه به پایان رسید و حباب منتشر شد . از روز اول انتشار آلبوم ، نظرات موافق و مخالف زیادی در مورد آلبوم و قطعاتش در سایتهای اینترنتی دیده می شد . طرفداران محسن یگانه ، آلبوم را اوج موفقیت او می دانستند ولی منتقدانش این آلبوم را برایش پس رفت می دانستند، وجود ۱۴ قطعه در آلبوم و همکاری با مهران عباسی که قبلا فقط سابقه رمیکس داشته ، نه تنظیم ، از جمله این انتقادات است . اما نکته ای که بسیار جالب توجه بود ، فروش بسیار خوب آلبوم بود . کمتر خواننده ای در موسیقی پاپ سراغ داریم که ۴ روز بعد از آلبومش ۶ سانس کنسرت مالامال از جمعیت برگزار کند و کنسرتهایش ۶ سانس هم تمدید شوند ! حواشی مختلفی را پیرامون خود می دید ولی او در کوران این حاشیه های رنگارنگ ( که اغلب هم از سمت فرد یا افراد خاصی به وجود می آمدند ) به کارش فکر کرد و حتی ۸ ماه در تهران کنسرت نگذاشت تا حباب منتشر شود .
پرونده ای برای آلبوم حباب (۱) ؛ شهاب اکبری: همچنان محسن را انتخاب می کنم
حال که بیشتر از ۱ ماه از انتشار آلبوم پر سروصدای حباب می گذرد ، بهتر می توان در مورد این آلبوم اظهار نظر کرد . به همین بهانه سراغ دست اندرکاران این آلبوم رفتیم تا در مورد آلبوم و کارهایشان با هم گپی بزنیم . در این پرونده پای صحبتهای مهران عباسی و شهاب اکبری نشستیم . صحبتهای علی ثابت و مصاحبه طولانی محسن یگانه بزودی بر روی سایت قرار خواهند گرفت .
شهاب اکبری این روزها مشغول چه کاری است ؟
آلبوم ۱۳ محسن چاوشی را به اتمام رسانده ایم و منتظر پخش آلبوم هستیم . در آلبوم محمد علیزاده و مهرداد شهسوار زاده هم تنظیم کرده ام .
بیشتر از یک ماه از انتشار حباب می گذرد . به نظرت حباب توانسته نظر هواداران محسن یگانه و مخاطبان عام موسیقی پاپ را جلب کند ؟
فکر میکنم حباب آلبوم موفقی بوده است . البته هنوز ۱۰۰ درصد نمی توانم بگویم که حباب به موفقیت رگ خواب رسیده یا نه ولی فکر می کنم در دراز مدت حباب هم به موفقیت رگ خواب خواهد رسید .
قطعه “یادته” در نظرسنجی های اینترنتی با استقبال زیادی مواجه نشده است . نظرت در این رابطه چیست ؟
من خودم به شخصه این آهنگ را خیلی دوست دارم . به نظر من استقبال هم از این آهنگ بد نبوده است . این آهنگ هم ملودی خوبی دارد ، هم تنظیم خوبی ، هم شعر و وکال خوبی . ولی شاید به زمان برای شنیده شدن نیاز دارد . بعضی آهنگ ها هستند که در یک برهه زمانی با حس و حال مخاطبان جور نیست ولی در دراز مدت با استقبال بیشتری مواجه خواهند شد .
“نرو” قطعه ی کاور آلبوم حباب است . تنظیمش برایت سخت نبود ؟
نرو قطعه ای بود که به شدت دوستش داشتم . محسن در یک بازه زمانی از قرار دادن این تراک در آلبوم پشیمان شده بود ولی محسن را تشویق کردم و او هم پذیرفت که این تراک در آلبوم قرار بگیرد . تنظیم تکنیکی ای داشت . برای خود من که بسیار دوست داشتنی و تجربه ی جالب بود .
در مورد این آهنگ خیلیها عقیده دارند که فضاسازی های بهتری می توانستند در تنظیم این کار دخیل شوند . مثل صدای راه رفتن روی برف و …
ببین تنظیم کاور ، داستان متفاوتی دارد . وقتی اصل این کار را گوش کردم به قدری خوب تنظیم شده بود که اصلا به خودم اجازه ندادم تغییر اساسی در تنظیمش بوجود بیاورم .
بخند … بیشترین انتقاد مخاطبین محسن یگانه به تنظیم این قطعه و حذف پیانو از سازبندی آن است .
ورژن کنسرت بخند قبلا با تنظیم خیلی خوب علی ثابت منتشر شده بود . در آلبوم سعی کردیم تنظیم این آهنگ کمی با ورژن کنسرت تفاوت داشته باشد . البته ریتم آهنگ همان ریتم است . فکر نمی کنم حذف پیانو و جایگزینی ساکسیفون خیلی اتفاق عجیب و غریبی باشد .
البته افرادی که قبلا ورژن کنسرت بخند را گوش داده بودند ، با پیانوی آن ارتباط برقرار کرده بودند و حذف پیانو به مذاقشان خوش نیامده است .
دلیل عمده این انتقادات هم همین موضوع است . قول می دهم اگر ابتدا این قطعه را با ساکسیفون گوش می دادند و من در آلبوم از پیانو به جای ساکسیفون استفاده می کردم ، باز هم این انتقادات وجود داشتند . گوش مخاطب به آن ورژن و آن تنظیم عادت کرده است .
با این شرایط بهتر نبود به تم اصلی آهنگ دست نمی زدید ؟
اگر این کار را نمی کردیم دیگر چه نیازی به پخش آهنگ بود ؟ ورژن کنسرتی آن پخش شده بود . وقتی قرار می شود آهنگی را که قبلا علی ثابت تنظیم کرده بود ، من تنظیم کنم ، خب بالاطبع باید در آن تغییراتی ایجاد کنم .
“تو که می دونی” قطعه ای است با امضای شهاب اکبری …
این قطعه برای سریال قلب یخی در نظر گرفته شده بود که مشکلی بین محسن و تهیه کننده سریال بوجود آمد و قرار شد این کار در آلبوم قرار بگیرد . به شدت احساسی است و خودم هم خیلی دوستش داشتم .
از بین قطعاتی که خودت تنظیم کردی کدام قطعه را بیشتر دوست داری ؟
نرو . البته کاش گیتار ابتدای آهنگ حذف نمی شد ! روزهای آخر ، کار خیلی عجله ای شد و دوستی که میکس این آهنگ را بر عهده داشت ، گویا حواسش نبوده و گیتار ابتدای قطعه را حذف کرده است !
از بین قطعات دیگر آلبوم چطور ؟
تراک اول آلبوم … اسمش چی بود ؟؟؟!!! باور کنم
شهاب اکبری سالها در سطح اول موسیقی کشور فعالیت می کند . دلیلش را در چه می بینی ؟
لطف خدا و دوستان
هنوز هم بین محسن یگانه و محسن چاوشی ، محسن را انتخاب می کنی ؟!
همچنان محسن ( با خنده )
سالهاست با محسن یگانه همکاری داری . نفسهای بی هدف ، رگ خواب ، یا حباب ؟
رگ خواب
محسن یگانه در بخش تنظیم پیشرفت داشته است ؟
محسن خیلی خوب پیشرفت کرده است . محسن بچه ی باهوش و با استعدادی است و خیلی بهتر از اینها هم خواهد شد . از روزی که تنظیم را شروع کرد کاملا پله های این کار را به درستی بالا رفته و همه هم پیشرفتش را دیده اند . محسن را بعنوان یک تنظیم کننده حرفه ای قبول دارم .
یک کلمه در مورد همکارانتان در حباب بگویید .
علی ثابت : کاربلد
مهران عباسی : quality
محسن یگانه : با معرفت
منبع : اختصاصی موسیقی پارس
عرض سلام خدمت هواداران محسن یگانه
متاسفانه باز هم تهمت ها,بی اخلاقی ها و شایعات بی اساس بهانه ی نوشتن مطالب ما شدند!از ابتدای هفته گذشته بازهم جوی برنامه ریزی شده علیه محسن یگانه در فضای مجازی ایجاد
شد که بدین بهانه باز یک سری افراد اسمشان سر زبانها افتاده و افرادی دیگر همبه این امید که تخریب محسن یگانه و البته شکست حباب را نظاره گر باشند سناریوهایپوسیده شان را پیش ببرند!امیدی واهی که البته کم هم ذهن عموم را درگیر نکرد.از ۱ ماه قبل از انتشار آلبوم حباب تا ۱ ماه پس از انتشار آن بارها و بارها اعلام کردیم کهمتن ترانه قطعه "حباب " تنها یک موضوع اجتماعی را در فضای ترانه بیان می کند ومحسن یگانه در این ترانه فرد خاصی را خطاب قرار نداده و همان چیزی را برای "حباب" درنظر دارد که برای "آدما" در نظر داشت.یک ترانه ی اجتماعی دور از فضاهای عاشقانه که موضوعی خاص را دنبال می کند.حال اینکه هواداران برخی هنرمندان این قطعه را به هنرمند مورد علاقه خود ربط می دهند ومحسن یگانه را می کوبند تاسف آور و از آن تاسف آور تر این است که فردی که محسنیگانه یک لحظه هم در مورد ایشان حتی فکر نمی کند قطعه "حباب"ی که را به خود می گیرد وخط و نشان می کشد که در آلبوم بعدی اش برای یگانه آهنگ می خواند و جبران می کند!به هر حال با آرزوی موفقیت برای دوستان حاشیه ساز علاوه بر توضیحات چندین باره یگانهدر مجلات باز هم اعلام می کنیم:حباب شخص خاصی را خطاب قرار نداده!موضوع دوم!چند روزیست که در فضای مجازی مطلبی با این تیتر پخش شده که:"ریک الیسون سازنده ی اصلی قطعه نرو از محسن یگانه شکایت کرد" !مطلبی کذب که منتشر کنندگان آن یا خدا را نمی شناسند یا وجدانشان به کما رفته است.ریک الیسون آهنگساز قطعه je t'aime است که به زبان فرانسوی اجرا شده وملودی قطعه " نرو" از این اثر با هماهنگی خود ایشان برداشته شده است.قبل از اینکه نرو در آلبوم حباب قرار گیرد محسن یگانه تمام تلاش خود را کرد که باایشان که صاحب ملودی کار بودند تماس برقرار کند اما ریک الیسون به ایمیلهای یگانهکه همگی به زبان انگلیسی بودند پاسخ نمیداد.نهایتاْ یگانه از طریق فردی که در شرکت آوای هنر بود اقدام کرد و ایشان نامه ای به زبانفرانسوی برای ریک الیسون فرستاد و موضوع را توضیح داد و الیسون در حرکتی جالبجواب نامه را به زبان انگلیسی برای ایشان فرستاد و در نامه ی خود رسما اجازهاستفاده از ملودی مذکور را به محسن یگانه داد و از همان لحظه رابطه یگانه و ریک الیسونشروع شد و تماسهای بعدی به صورت مستقیم بین این دو بود.اینکه برخی افراد در ایران اینگونه وجدان را کنار گذاشته و چنین دشمنی هایی با هنرمندهموطن خود می کنند جای تعجب ندارد! چرا که اگر ما اینچنین نبودیم حال و روزمانقطعا بهتر از این بود....
از ماست که بر ماست.
عکس زیر از ایمیل ارسالی ریک الیسون و اجازه نامه کتبی ایشان برای استفاده ازملودیشان در قطعه "نرو" گرفته شده است که برای اولین بار از جاست یگانه می توانیدآن را مشاهده کنید:موضوع آخر:
محسن یگانه این روزها از لحاظ روحی اصلا شرایط خوبی را پشت سر نمی گذراد چرا کهتمام پروژه هایی که برای آینده خود و دوستان هنرمند کار کرده بود و در کامپیوتر شخصی اشنگه داشته بود به دلایلی که برخی دوستان می دانند و البته کاش نمی دانستند پاک شده و ایشانشبانه روزی باید کار کند تا قطعاتی که برای دیگران ساخته بود را مجدد آماده و تحویل دهد.البته همزمان تمام تلاش ها برای بازگرداندن پروژه های از دست رفته هم می شود."اومدم که پس بگیرم..." یکی از آن کارها بوده که الان دیگر وجود خارجی ندارد!پس دوستان برای "مصاحبه صوتی" اندکی صبر کنند چرا که حداقل اگر دیگران رعایت حال ایشانرا نمی کنند از جاست یگانه ایها و این جمعی که همه دوستان محسن یگانه حساب می شوند این
توقع می رود که باری رو در حد توان از روی دوش ایشان بردارند.به محسن یگانه اینجوری کمک کنید.مصاحبه هم به صورت کاملا ویژه انجام خواهد شد با سوالات زیاد و توضیحات مفصل یگانهکه البته شرایط روحی مناسب ایشان را طلب می کند.یگانه برای جاستی ها همیشه ویژه عمل کرده پس صبور باشید.دوستتون داریم...(نظرات پست قبل به همراه همین پست از پنجشنبه شب تایید خواهند شد)
Last edited by MMM52; 06-12-2012 at 10:01.
بازم دوستان بیان بگن محسن یگانه علیه (درست نوشتم؟) بقیه مصاحبه میکنه و جو سازی میکنه و فلان.
اینا دیگه چی ربطی به یگانه داره؟
در مورد نرو هم که اون ایمیل همه چیز رو مشخص میکنه.
محمد میدونی احیانا این فرد فوقالعاده جو گیر کیه؟و از آن تاسف آور تر این است که فردی که محسن
یگانه یک لحظه هم در مورد ایشان حتی فکر نمی کند قطعه "حباب"ی که را به خود می گیرد و
خط و نشان می کشد که در آلبوم بعدی اش برای یگانه آهنگ می خواند و جبران می کند!
حیلی دوست دارم بدونم کیه که اینجوری حرف زده؟
آدم دیگه چقدر میتونه مغز فندوقی باشه.
Last edited by VBYOFSKI; 06-12-2012 at 11:42.
نه والله نمیدونم کیه..
اول که دوستان گفتن برای محسن چاوشی خونده که محسن عزیز با تبریکش جوابشونو داد حالا یه شایعه جدید..
هرکی بوده کلا درگیر بوده با خودش...
کلا دور و بر محسن یگانه حاشیه خیلیه..
پ.ن:
الان کامنتهای جاست یگانه رو دیدم شخص مذکور علی اصحابی بوده..
Last edited by MMM52; 08-12-2012 at 07:09.
امشب (۲۲ آذرماه) ساعت ۱۲ رادیو جوان برنامه "اینجا شب نیست"
منتظر محسن یگانه باشید!
خیلی وقته که دارم این جمله رو میگم که بازم بیاین بگین محسن یگانه داره حاشیه سازی میکنه واسه فروش آلبومش و فلان. یا میخواد دیده بشه. الان اینا چه ربطی به یگانه داره؟ نکنه بازم یگانه حاشیه سازی داره میکنه؟
"محسن یگانه" 1 نفر نیست!
متاسفانه هنوز یک ماجرای دروغ تمام نشده و عرق حاشیه سازها و دروغ پردازان برای
ماجرای ریک الیسون و آهنگ نرو خشک نشده باید شاهد یک حرکت غیراخلاقی دیگر
برای تخریب و به حاشیه کشاندن محسن یگانه باشیم.
۲۳ فروردین ۱۳۹۱ بود که ویدئویی اختصاصی از استدیوی شخصی محسن یگانه
پخش کردیم که در آن یگانه ۲ اثر تازه ساختش به نام های "نمیشه" و "چنگال تقدیر" را معرفی
میکرد و پروژه های آن کارها روی مانیتور قابل مشاهده بودند.
حال بعد از گذشته ماه ها آهنگی با صدای ۲ فرد تازه کار به صورت گسترده در
فضای مجازی پخش شده است که بخش اصلی این قطعه را ترانه ی "چنگال تقدیر"
محسن یگانه تشکیل میدهد!!!
جالب ترین بخش ماجرا این است که دوست ِ هنرمند نمایی که از این اثر استفاده کرده
در بخش ترانه سرا با اعتماد به نفس کامل نام خودش را آورده است!!
اتفاقی که- در گذشته برای "آخه دل من" و "سرگرمی تو" و غیره افتاده بود!
به هر حال عزیزان حاشیه ساز که نمی دانند در جریان ریز به ریز کارهایشان هستیم متوجه
باشند که تمام اقداماتشان از قبل پیش بینی شده و حواسمان به همه چیز هست و اگر ماجرا را
باز نمی کنیم و شرح نمیدهیم دلیل بر بی اطلاعی ما نیست!
پس خواهشا زور بی خودی نزنید..
شما با یک نفر اگر طرف بودید حرفی نبود!
منتهی... محسن یگانه سالهاست که دیگر یک نفر نیست...
و این را شما خوب میدانید و طعم له شدن زیر پای هوادار را بارها چشیده اید!
موفق باشید.
اومدم که پس بگیرم
تو رو از چنگال ِ تقدیر
اومدم که مال ِ من شی
اومدم اما چقدر دیر
من فراموشت نکردم
نه تو از یادم نمیری
حتی الانم نمیشه
عشقو از من پس بگیری
ترانه سرا: محسن یگانه
اظهارات جالب «محسن یگانه» در برنامه «اینجا شب نیست» رادیو جوان
«خداحافظی نمی کنم، اما حباب آخرین آلبوم است»
موسیقی ما - امید شایان: شب گذشته «محسن یگانه» مهمان ویژه برنامه «اینجا شب نیست» رادیو جوان بود و رو در روی «علی ضیاء»، مجری این برنامه نشست و به سوالات او پاسخ داد. در این برنامه دو ساعته که خیلیها را بیدار نگه داشته بود، یگانه در مورد زندگی شخصی و هنریاش صحبت کرد و در برخی مواقع نیز اطلاعات جدید و پر هیجانی را از گذشته خود به زبان آورد.
البته در کل گفتگو چیزی که بیش از همه مشخص و نمایان بود اطلاعات و شناخت کم مجری برنامه از بازار موسیقی و آثار حال حاضر بازار رسمی ایران بود که در نوع خود عجیب و غیر قابل هضم به نظر میرسید. اما در این بین یگانه با شوخیها و ترفندهای خاص خودش توانست اطلاعات کم «علی ضیاء» را به قول معروف بپوشاند.
این خواننده در بخشهایی از این گفتگو به بازگو کردن خاطرات گذشتهاش پرداخت و اینکه در اوایل شروع دوران هنریاش، هیچکس او را نمیشناخت و در برخی مواقع خودش هم از آوردن اسمش در مکانهای مختلف خودداری میکرد تا مبادا اتفاقی بیفتد!
صحبت در مورد آلبوم «حباب» و پخش قطعات و آثار این خواننده به خواست خود یگانه نیز از دیگر بخشهای جذاب این گپ و گفت دو ساعته بود که شما میتوانید فایل صوتی این برنامه را از «موسیقی ما» گوش و دانلود کنید.
دانلود مصاحبه اینجا شب نیست :
پارت اول :
پارت دوم :
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خیلی جالبه.
کلا این حباب ترک خیلی باحالیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)