خودمونیم عجب سوالی کردم
بله g900 این تکنولوجی رو داره: اولین گوشی موبایل که از تکنولوژی touch focus استفاده کرد.(اینو مطمئن نیستم)
خودمونیم عجب سوالی کردم
بله g900 این تکنولوجی رو داره: اولین گوشی موبایل که از تکنولوژی touch focus استفاده کرد.(اینو مطمئن نیستم)
دوست عزیز خدمتتون عرض کنم روی k850 مموری 512 M2 هست نه microSD.
ببخشید من متوجه نشدم k850 چی چیزی رو نداره که 1100 داره.
به نظر من سونی گوشی کامل زیاد داره .
شما منظورت دقیقا چیه میگی کامل نزده دقیقا بگو باید چی کار میکرده که نکرده .
نوکیا کامل زده ؟
بگو کامل چیه ؟ مثلا میخوای یه گوشی بزنه که برات ظرف بشوره ؟
یا بره خرید کنه چه طوره ؟
منظور از اين نظر چيه !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست من بنده كا850 را با 1100 مقايسه نكردم گفتم كه سوني هيچگاه جرات نكرده يه گوشي كامل بزنه منظور همه چيز گوشي در حد ايده ال باشه مثلا يه گوشي مثل n96 و يا ... يكي ميزنه دوربين داره نه صدا نه سيستم عامل نه صفحه نمايش البته من قصد مقايسه با نوكيا را ندارم شما با ديگر برند ها هم مقايسه كنيد و اين گوشي جديدي هم كه زده منظور x1 طراحي و ساخت اون به عهده htc بوده (بر اساس يه منبع معتبر)حالا شما ميگوييد كه بايد همه توانايي خريد داشته باشند درست تا حدي هر كي به جيبش نگاه ميكنه يه گوشي كه 500 قيمتشه يكي كه 200 پول داره نمي ره بخره ميره نگاه به گوشي همرده ميكنه و.......... اما در مورد تنظيمات صحبت كردم نه خود گوشي شما گزينه هاي كاربردي در 1600را بشماريد و گزينه هاي يه گوشي مثل كا 750 را هم بشماريد حالا ببينيد تفاوت ها رااين كه هيچي حالا برو تو سامسونگ !!!!!!!منظور اينه كه مثلا براي يه قفل صفحه بايد كلي دردسر بكشي كلي برنامه دانلود كني كه چي ميخواهم روي گوشيم يه قفل بزارم كسي دورش نره و يا نمي خوام ساعت را نشون بده و................ كلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم تا چه حد متوجه نوشته هاي من شده باشيد يا تا چه حد قانع شده باشيد اميدوارم بدون تعصب به قضيه نگاه كنيددر اخر هم بگويم قبول دارم سوني اريكسون جز اولين ها بوده البته در دوربين به لطف شركت سوني
Last edited by low 20; 16-01-2009 at 11:06.
تو تنظیمات واقعا کم مییاره و تا حالا من ندیدم که SE یه گوشی کامل بزنه تمام گوشی هاش یه خاصیت دارن یا یه ایراد خیلی بزرگ دارن مثل صدای P990 شما اگه با N95 کار کرده با شید می فهمید چه گوشی هست دوربین،فیلم برداری،صدا،LCD،سیستم عامل،TV Out،GPS ، Wlan ،و ... ولی تنها ایرادش اینکه شرکت NOKIA اون رو ساخته واقعا حیف به این گوشی اینو از ته قلبم می گمسلام دوست من بنده كا850 را با 1100 مقايسه نكردم گفتم كه سوني هيچگاه جرات نكرده يه گوشي كامل بزنه منظور همه چيز گوشي در حد ايده ال باشه مثلا يه گوشي مثل n96 و يا ... يكي ميزنه دوربين داره نه صدا نه سيستم عامل نه صفحه نمايش البته من قصد مقايسه با نوكيا را ندارم شما با ديگر برند ها هم مقايسه كنيد و اين گوشي جديدي هم كه زده منظور x1 طراحي و ساخت اون به عهده htc بوده (بر اساس يه منبع معتبر)حالا شما ميگوييد كه بايد همه توانايي خريد داشته باشند درست تا حدي هر كي به جيبش نگاه ميكنه يه گوشي كه 500 قيمتشه يكي كه 200 پول داره نمي ره بخره ميره نگاه به گوشي همرده ميكنه و.......... اما در مورد تنظيمات صحبت كردم نه خود گوشي شما گزينه هاي كاربردي در 1600را بشماريد و گزينه هاي يه گوشي مثل كا 750 را هم بشماريد حالا ببينيد تفاوت ها رااين كه هيچي حالا برو تو سامسونگ !!!!!!!منظور اينه كه مثلا براي يه قفل صفحه بايد كلي دردسر بكشي كلي برنامه دانلود كني كه چي ميخواهم روي گوشيم يه قفل بزارم كسي دورش نره و يا نمي خوام ساعت را نشون بده و................ كلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم تا چه حد متوجه نوشته هاي من شده باشيد يا تا چه حد قانع شده باشيد اميدوارم بدون تعصب به قضيه نگاه كنيددر اخر هم بگويم قبول دارم سوني اريكسون جز اولين ها بوده البته در دوربين به لطف شركت سوني
ولی به نظر من هر شرکت تو ساخت گوشی یه محدودیت هایی داره که این محدودیت ها تو NOKIA (حالم ازش بهم میخوره )کم تره به خاطر همینه که SE صدای 990 رو خراب کرد تا مردم P1 بگیرن و NOKIA هم در عین حال که N95 رو زده یه گوشی جدید میزنه مثل N96 که 16GB رم داخلی داره و مموری هم می خوره و ...امرن SE یه همچین کاری بکنه
به سه دلیل که البته فکر میکنم خود SE این کارو میکنهكلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم
1) اگه اون محدودیت های که گفتم درست باشه چون هک کردن به دست خود مردم انجام می گیره میتونم عیبو ایراد های گوشی رو تا حدودی برطرف کنن و شرکت ها جلوی این کارو نمیتونن بگیرن
2) هک کردن تو گوشی های قدیمیه SE خیلی سخت با دگو فنک و با سرعت پایین انجام می شد اونم محدود ولی در گوشی های جدید مخصوصا K850 خیلی راحت با سرعت خیلی بالا و با قدرت خیلی زیاد در تغییرات انجام می شه نمونه اینکه تو گوشی های قدیمی نمیشد فونت رو عوض کرد در حالی که یه فولدر جدید در FS گوشی های جدید ساخته شده و می توان فونت هارو درون اون ریخت و فونت گوشی رو عوض کرد یا تغییر دادن جای باطری ، ساعت و خیلی چیز های دیگه که در قدیمی ها با تغییر در Main (همون سیستم عامل گوشی ) و با نصب پچ انجام می شد ولی در 850 با ویرایش یه فایل اونم با Note این کارا انجام میشه
3) شرکت Ericsson تا اونجایی که می دونم روسی هست و تمام این درایور ها و مود ها و مگا پک و... رو همین روسی ها میدن نمونه که topse سرتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن از هک کردن به این نتیجه رسیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidsport; 16-01-2009 at 14:21.
دوستان لطفا مباحث خارج از موضوع (k850) رو در تاپيك هاي مربوطه دنبال كنند...
يه سوال:
من z530 دارم و توي تايپ خيلي روونه.
سرعت و دقت تايپ با صفحه كليد k850 چطوره؟
ممنون![]()
كار با صفحه كليد كا850 عالي عالي و عالي است البته بعد از دو هفته
در جواب دوست خوبمون vahidsport بايد بگويم كه من به شخصه با 99.99%حرف هايش موافق هستم
سلام دوستان امروز يه درايور صدا گذاشتم اميدوارم به دردتون بخوره
امتحان كنيد و نظرات گلتون رو بدهيدخودم اپلود كردم
w890_acoustic_for_K850
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)