تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 204 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

اولا من نمیدونم که شما چه جور با گوشی امتحان کردید که میگید سرعت این از اون یکی بیشتره یا کمتره.
    و اما مشخصات فنی ، کلا برای نقل و انتقال data به صورت سریال روی حافظه های e2prom و flash ها ، از دو نوع پروتکل میشه استفاده کرد. بعضی از حافظه ها از پروتکل spi و بعضی از حافظه ها از پروتکل i2c استفاده میکنند. پروتکل i2c جدید ترین پروتکل انتقال سریال دیتا و سریعترین انها میباشد.چون در این پروتکل میتوان از clock های با فرکانس بالا تر استفاده کرد ولی پروتکل spi محدودیت فرکانسی دارند.
    خب ما پس از انجام ازمایشات read & write روی این دو حافظه و البته سوزوندن چند تاشون ، بالا خره متوجه شدیم که microsd از spi و m2 از i2c استفاده میکنن .
    اما دلیل قیمت بیشتر m2 خیلی ساده است چون آیسی های e2prom از نوع i2c از نمونه های spi گرونترند.
    من نمیدونم چرا سازنده های گوشی از این نوع حافظه استفاده میکنند ولی دلیلش میتونه همین ارزون تر بودن microsd و فراوون بودن این حافظه نسبت به m2 در بازار باشه.یه احتمال دیگه اینه که شاید m2 در انحصار سونی اریکسون هست و سازنده های دیگه نمیتوونن ازش استفاده کنن. و خیلی احتمال های دیگه .
    به نظر من سونی اریکسون واسه این تو k850 از microsd استفاده کرد که میخواست به همه بگه بابا انقدر micro
    micro نکنید اینم میکرو.که اگه بخوام میکرو بزارم برام مثل اب خوردنه.
    دلیلی نداره اگه شرکتهای دیگه یه کاری میکنن سونی هم بیاد تقلید کنه.
    بلکه سونی اریکسون سیاستش اینه که شرکتهای دیگه ازش تقلید کنن، چند تا مثال :
    K750 : اولین گوشی دارای فوکوس اتوماتیک. تغییرات اساسی در دوربین که سعی کرد به دوربین های دیجیتال نزدیک تر باشه. که بعد از این بود که شرکتهای دیگه هم سعی در بهتر کردن دوربین گوشیهاشون کردند.
    گوشیهای سری w :اولین گوشی هایی که بدون استفاده از سیم کارت مانند یک mp3 player برات کار میکنه.
    K800 : اولین استفاده از فلاش زنون در یک گوشی موبایل که نوکیا هم بعد از این روی n82 زنون گذاشت.
    K850 : اولین گوشی که از دو نوع حافظه استفاده کرد .
    C905 : اولین گوشی جاوا که دارای قابلیتهای gps و wi fi هست. که نشون دهنده تسلط و قدرت بالای طراحان و برنامه نویسان سونی است. اگه شما با گوشیهای جاوای مثلا نوکیا کار کرده باشید با من هم عقیده میشوید.
    G900 : اولین گوشی موبایل که از تکنولوژی touch focus استفاده کرد.(اینو مطمئن نیستم)
    و موارد دیگه ...
    خودمونیم عجب سوالی کردم

: اولین گوشی موبایل که از تکنولوژی touch focus استفاده کرد.(اینو مطمئن نیستم)
    بله g900 این تکنولوجی رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    ببخشيد اق مهندس، من واژه عاميانه رو استفاده كردم (رم) و به هيچ عنوان قبول ندارم كه حافظه m2 از حافظه (رم) sd سرعت بيشتري دارند من بيش از 20 بار امتحان كردم و با همه جورش تقلبي ،اورجينال باز هم كم مياره.
    و اگه امكان داره اون مشخصات فني را لطف كنيد بزاريد.تا به معلومات ما هم اضافه بشه
    و يه چيز ديگه چرا همه سازنده هاي گوشي از اين نوع رم استفاده ميكنند يعني انها نمي دانند كه كدوم حافظه بهتره
    دوست عزیز خدمتتون عرض کنم روی k850 مموری 512 M2 هست نه microSD.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

و بايد بگويم با بخشي از حرف هاي شما موافق هستم نه همه مثلا سوني ضعف هاي بزرگي نسبت به نوكيا و ديگر برندها داره مثلا تا الان 200 گوشي زده كدوم بدون سيم كارت بالا ميان و ميشه از امكانات استفاده كرد به استثنا برخي از اونا و ديگر تو تنظيمات كاربري از 1100 هم كم مياره و تو خيلي چيزهاي ديگه سوني يه گوشي زده مثلا كامل باشه /يه گوشي زده كه ........................
    ببخشید من متوجه نشدم k850 چی چیزی رو نداره که 1100 داره.
    به نظر من سونی گوشی کامل زیاد داره .
    شما منظورت دقیقا چیه میگی کامل نزده دقیقا بگو باید چی کار میکرده که نکرده .
    نوکیا کامل زده ؟
    بگو کامل چیه ؟ مثلا میخوای یه گوشی بزنه که برات ظرف بشوره ؟
    یا بره خرید کنه چه طوره ؟

داره خودمونی میشه low 20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض

دوست عزیز خدمتتون عرض کنم روی k850 مموری 512 m2 هست نه microsd.
    منظور از اين نظر چيه !!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

10

ببخشید من متوجه نشدم k850 چی چیزی رو نداره که 1100 داره.
    به نظر من سونی گوشی کامل زیاد داره .
    شما منظورت دقیقا چیه میگی کامل نزده دقیقا بگو باید چی کار میکرده که نکرده .
    نوکیا کامل زده ؟
    بگو کامل چیه ؟ مثلا میخوای یه گوشی بزنه که برات ظرف بشوره ؟
    یا بره خرید کنه چه طوره ؟
    سلام دوست من بنده كا850 را با 1100 مقايسه نكردم گفتم كه سوني هيچگاه جرات نكرده يه گوشي كامل بزنه منظور همه چيز گوشي در حد ايده ال باشه مثلا يه گوشي مثل n96 و يا ... يكي ميزنه دوربين داره نه صدا نه سيستم عامل نه صفحه نمايش البته من قصد مقايسه با نوكيا را ندارم شما با ديگر برند ها هم مقايسه كنيد و اين گوشي جديدي هم كه زده منظور x1 طراحي و ساخت اون به عهده htc بوده (بر اساس يه منبع معتبر)حالا شما ميگوييد كه بايد همه توانايي خريد داشته باشند درست تا حدي هر كي به جيبش نگاه ميكنه يه گوشي كه 500 قيمتشه يكي كه 200 پول داره نمي ره بخره ميره نگاه به گوشي همرده ميكنه و.......... اما در مورد تنظيمات صحبت كردم نه خود گوشي شما گزينه هاي كاربردي در 1600را بشماريد و گزينه هاي يه گوشي مثل كا 750 را هم بشماريد حالا ببينيد تفاوت ها رااين كه هيچي حالا برو تو سامسونگ !!!!!!!منظور اينه كه مثلا براي يه قفل صفحه بايد كلي دردسر بكشي كلي برنامه دانلود كني كه چي ميخواهم روي گوشيم يه قفل بزارم كسي دورش نره و يا نمي خوام ساعت را نشون بده و................ كلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم تا چه حد متوجه نوشته هاي من شده باشيد يا تا چه حد قانع شده باشيد اميدوارم بدون تعصب به قضيه نگاه كنيددر اخر هم بگويم قبول دارم سوني اريكسون جز اولين ها بوده البته در دوربين به لطف شركت سوني
    Last edited by low 20; 16-01-2009 at 11:06.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام دوست من بنده كا850 را با 1100 مقايسه نكردم گفتم كه سوني هيچگاه جرات نكرده يه گوشي كامل بزنه منظور همه چيز گوشي در حد ايده ال باشه مثلا يه گوشي مثل n96 و يا ... يكي ميزنه دوربين داره نه صدا نه سيستم عامل نه صفحه نمايش البته من قصد مقايسه با نوكيا را ندارم شما با ديگر برند ها هم مقايسه كنيد و اين گوشي جديدي هم كه زده منظور x1 طراحي و ساخت اون به عهده htc بوده (بر اساس يه منبع معتبر)حالا شما ميگوييد كه بايد همه توانايي خريد داشته باشند درست تا حدي هر كي به جيبش نگاه ميكنه يه گوشي كه 500 قيمتشه يكي كه 200 پول داره نمي ره بخره ميره نگاه به گوشي همرده ميكنه و.......... اما در مورد تنظيمات صحبت كردم نه خود گوشي شما گزينه هاي كاربردي در 1600را بشماريد و گزينه هاي يه گوشي مثل كا 750 را هم بشماريد حالا ببينيد تفاوت ها رااين كه هيچي حالا برو تو سامسونگ !!!!!!!منظور اينه كه مثلا براي يه قفل صفحه بايد كلي دردسر بكشي كلي برنامه دانلود كني كه چي ميخواهم روي گوشيم يه قفل بزارم كسي دورش نره و يا نمي خوام ساعت را نشون بده و................ كلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم تا چه حد متوجه نوشته هاي من شده باشيد يا تا چه حد قانع شده باشيد اميدوارم بدون تعصب به قضيه نگاه كنيددر اخر هم بگويم قبول دارم سوني اريكسون جز اولين ها بوده البته در دوربين به لطف شركت سوني
    تو تنظیمات واقعا کم مییاره و تا حالا من ندیدم که SE یه گوشی کامل بزنه تمام گوشی هاش یه خاصیت دارن یا یه ایراد خیلی بزرگ دارن مثل صدای P990 شما اگه با N95 کار کرده با شید می فهمید چه گوشی هست دوربین،فیلم برداری،صدا،LCD،سیستم عامل،TV Out،GPS ، Wlan ،و ... ولی تنها ایرادش اینکه شرکت NOKIA اون رو ساخته واقعا حیف به این گوشی اینو از ته قلبم می گم

ولی به نظر من هر شرکت تو ساخت گوشی یه محدودیت هایی داره که این محدودیت ها تو NOKIA (حالم ازش بهم میخوره )کم تره به خاطر همینه که SE صدای 990 رو خراب کرد تا مردم P1 بگیرن و NOKIA هم در عین حال که N95 رو زده یه گوشی جدید میزنه مثل N96 که 16GB رم داخلی داره و مموری هم می خوره و ...امرن SE یه همچین کاری بکنه

كلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم
    به سه دلیل که البته فکر میکنم خود SE این کارو میکنه

1) اگه اون محدودیت های که گفتم درست باشه چون هک کردن به دست خود مردم انجام می گیره میتونم عیبو ایراد های گوشی رو تا حدودی برطرف کنن و شرکت ها جلوی این کارو نمیتونن بگیرن

2) هک کردن تو گوشی های قدیمیه SE خیلی سخت با دگو فنک و با سرعت پایین انجام می شد اونم محدود ولی در گوشی های جدید مخصوصا K850 خیلی راحت با سرعت خیلی بالا و با قدرت خیلی زیاد در تغییرات انجام می شه نمونه اینکه تو گوشی های قدیمی نمیشد فونت رو عوض کرد در حالی که یه فولدر جدید در FS گوشی های جدید ساخته شده و می توان فونت هارو درون اون ریخت و فونت گوشی رو عوض کرد یا تغییر دادن جای باطری ، ساعت و خیلی چیز های دیگه که در قدیمی ها با تغییر در Main (همون سیستم عامل گوشی ) و با نصب پچ انجام می شد ولی در 850 با ویرایش یه فایل اونم با Note این کارا انجام میشه

3) شرکت Ericsson تا اونجایی که می دونم روسی هست و تمام این درایور ها و مود ها و مگا پک و... رو همین روسی ها میدن نمونه که topse سرتره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من از هک کردن به این نتیجه رسیدم
    Last edited by vahidsport; 16-01-2009 at 14:21.

7. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا مباحث خارج از موضوع (k850) رو در تاپيك هاي مربوطه دنبال كنند...
    يه سوال:
    من z530 دارم و توي تايپ خيلي روونه.
    سرعت و دقت تايپ با صفحه كليد k850 چطوره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض

كار با صفحه كليد كا850 عالي عالي و عالي است البته بعد از دو هفته

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض

در جواب دوست خوبمون vahidsport بايد بگويم كه من به شخصه با 99.99%حرف هايش موافق هستم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

1 اكوستيك براي كا 850

سلام دوستان امروز يه درايور صدا گذاشتم اميدوارم به دردتون بخوره
    امتحان كنيد و نظرات گلتون رو بدهيد خودم اپلود كردم
    w890_acoustic_for_K850
    کد:

12. 2 کاربر از low 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •