اينو خودم ميدونم چي جوري 6 مگ شده 300 كيلوبايت رو نميفهمم حدود 95 درصد حجمش كم شده!!!![]()
اينو خودم ميدونم چي جوري 6 مگ شده 300 كيلوبايت رو نميفهمم حدود 95 درصد حجمش كم شده!!!![]()
عجب پستيه پست اولت چقدر واضحه use جان!!
آره
چه CD قراره بسوزه؟![]()
سلام
آره عکساش خیلی زیاده اما اگه توجه کرده باشی خیلیهاش مثل همه در این صورت لازم نیست که همشو رنگ کنی فقط روی همدیگه هم سیو کن. اما باید حتما شماره ی رنگ رو بدونی توی فتوشاپ که رنگاوارنگ نشه. اگه نفهمیدی بگو دوباره بگم آخه فکر کنم بدونه شماره رنگ کجا لازمه.![]()
اووووو. باشه صبر میکنیم. راستی چرا با ریپیدشر مشکل داری؟![]()
خيلي گير ميده مثلا ميگه 2 دقيقه بعد يا دو ساعت ديگه ميتوني دانلود كني![]()
نه. من خودم خیلی از فایلا رو با اون میگیرم از جمله یه سیو جی تی ای سن آندریاس که نتونسته بودم برم و یکی از دوستان برام رفت با ریپید شر بود و به راحتی گرفتمش.
الانم با آپلودر رفتم اما نشد. چیکار کنم؟ یه آدرس بده تا برم. حالا دوباره میرم ببینم چی میشه
ديگه نميخوام چون سيمزمو پاك كردم ولي من با رپيد شر مشكل دارم چون فايلهاي خيلي بزرگ باهاش دانلود ميكنم براي همين گير ميدهولي اون چيزايي كه شما ميگيري كوچيكن براي همين راحت باهاش كار ميكني
![]()
به هر حال ببخشید که از دستم کاری برنیومد. آخه توی آپلودر که میرفتم میخواست دنلودش کنه تازه و آخرشم نمیکرد. اما این ریپید شر راحت رفت و خودم هم که میخواستم بریزمش درست بود!!!
sorry.sorry.sorry
درسو شروع میکنی حالا؟
بازم تایید میکنم: sorry![]()
خواهش ميشه تقصير خودم بود فرنوش جان
نميتونم فعلا چون هنوز سيمزو نصب نكردم فردا هم 2 تا امتحان دارم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)