سلام خوش اومدی شما تو کدوم مرکز هستی یه تست سرعت بذار ببینیم چون من هنوز وضعیتم تغییر نکرده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام خوش اومدی شما تو کدوم مرکز هستی یه تست سرعت بذار ببینیم چون من هنوز وضعیتم تغییر نکرده![]()
تایید میشه!
کلا برای من که 100-150 یه بار بیشتر نشد! معمولش 40 هست. چه شب چه روز
این سایت های تست اصلا خوب جواب نمیده.باز من پارس بودم یه خورده بهتر نشون میداد ولی حداقل سرویس الانم تو اندیشه اصلا واسه این تست خوب نیست.با اینکه سرعت دانلود 100 هست ولی 20 هم تو سایت نشون نمیده.
سرعتم بین 50 تا 117 متغیره
زیاد ترتیب کارها مهم نیست
بهرحال اول دیسکانکت میشید بعد اگه کاری با اینترنت ندارید مودم رو خاموش میکنید تا به کارها شخصیتون برسید
در مورد سرعت دانلود اندیشه با اشتراک 128 باید خدمتتون عرض کنم که اگه تو دانلود مستقیم سرعتتون پایینه ( مثلا حدود 40 الی 50 ) حتما از یه برنامه دانلود منیجر استفاده کنید ... اونوقت می بینید سرعت دانلود به قول دوستان نجومی بالا می ره و حتی بیشتر وقتا 200 کیلو بایت در ثانیه رو هم رد می کنه ! ... من خودم وقتی دانلود مستقیم می کنم ( بدون استفاده از برنامه های دانلود ) سرعت نوسان زیادی داره و اکثر وقتا حدود 40 و در بهترین حالت حدود 150 هست ... اما همون لحظه دانلود منیجر می تونه با سرعتای خیلی بالاتر دانلود کنه ! حتما این رو امتحان کنید ... در ضمن برنامه "تورنت " هم سرعت دانلود فوق العاده بالا ( بالای 200 ) داره این روزا ! موفق باشین .
تایید میکنم منم از اندیشه سرویس دارم البته شهر رودسر هستم سرویسم256 هست وسرعتم همیشه 33 هست فقط بعضی وقتها 2یا3روز درمیون بعضی وقتها به 65میرسه
2 تا سوال از دوستان عزیز
1) اگه یه خطی با وجود 1 طرفه بودن adsl فعال داشته باشه .. وقتی خط 2 طرفه قطع شه adsl قطع می شه؟ یا با خیال راحت حالا حالاها می تونیم پول تلفن رو که دایل آپ رو دستمون گذاشته بود ندیم و حالشو ببریم !
2) از دیشب سرعتا خیلی افت کرده و نوسان داره .. ( البته حدس میزنم دلیلش آب گرفتگی باشه !!! ) و انگاری بعضی پورتا بازم از طرف مخابرات بسته شده ! ( و-ی-پ-ی.... ) دوستان هم همین مشکلات رو دارن ؟
مرسی
خططتون 2طرفه ساسپند بشه سرویستون هم غیر فعال میشه
سلام به همگی
دوستان من فردا میخوام برم با اندیشه قرار داد ببندم وتموم!
چیکار کنم که گولم نزنن؟!
مودم رو از خودشون بگیرم؟میخوام خودم وصلش کنم.مشکلی ندارم.
همون پلان 1 رو میخوام بگیرم.ترافیک ماهیانه 1 گیگ یعنی کل حجم دریافتی من(اگه دانلود هم نکنم)همین 1000 مگابایت خواهد بود؟
تلفن ما کد 6 هستش.(با هنر)تا اونجا سرعت کم نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
پس شما میگید مودم رو خاموش کنم با کلید پشتش؟قبلا یه دوستمون میگفت نکنی بهتره؟
بهرحال ممنون
در مورد سرعت هم من بالای 100 هستم اکثر اوقات. (128)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)