شارینگان بزنی یا با شارینگان هیپنوتیزم کنی شارینگان که مثل رازنگان نیست!
ببینیم چی میشه دیگه یوتوب برای من فیلتره برید ببینید چقدر تریلر از فیلمش گزاشته من فقط همون یکی رو از سایت های دیگه تونستم پیدا کنم!
شارینگان بزنی یا با شارینگان هیپنوتیزم کنی شارینگان که مثل رازنگان نیست!
ببینیم چی میشه دیگه یوتوب برای من فیلتره برید ببینید چقدر تریلر از فیلمش گزاشته من فقط همون یکی رو از سایت های دیگه تونستم پیدا کنم!
شارینگان من که مثله بقیه نیست این نوع شارینگان رو باید بزنی!!!
آره بابا فیلتره من با قند شکن میتونم برم بازش کنم!!!!!
قند شکن میخوای؟؟؟؟؟؟
به به 118 خوب بود اما سورپریز دارم برای همه توپ 119 120 در مورد بچگی های کاکاشی با اینکه توی مانگا خوندمش ولی باز جالبه که چطوری مانگا بدست میاره همچنین یوندایمه هم به طور کامل می بینیم! هورا!!
اقا من نصفه نیمه برگشتم
چه خبر؟ماشالله به انیمه و مانگا هم مخابرات رحم و شفقط نداره......
تمام سایت های تماشای انیمه ام بسته شده باید دونبال جدیدها بگردم....
مگا هم که بسته شده به مرحمت اینها.....چه خبر از داستان ها ( ظاهرا چند تا مانگا تو مدتی که نبودم هم تموم شدن ولی به لطف بزرگان امکان خواندنش رو هنوز پیدا نکردم)
فردا 1 آگوست هستش طبق گفته محمد فردا فيلم جديد ناروتو توي سينماها پخش ميشه و يك هفته بعش يا زيرنويس انگليسي براي دانلود قرار داده ميشه. اي بابا چقدر دير ميگذره صبرم تموم شد.
سلام
فیلم جدید امده ؟!؟!؟ من انقدر عقبم که خبر ندارم داستان چی شده ...الان تنها جایی که می تونم فیلم هارو بگیرم رپیدشیر هستش...جاهای دیگر بسته شده و اصلا دسترسی ندارم( حالا چش شرکت در اد سایت هارو می بندن که شب دانلود نکنم منم به جبرانش مجبورم روز ها دانلود کنم )
خوب مثل اينكه اون كسي كه قرار بود فيلم جديد ناروتو رو زيرنويس كنه موفق نشده چون هنوز لينكي ازش تو نت نيست.به هر حال اطلاعات بيشتر درباره فيلم جديد ناروتو رو ميتونيد از لينك زير ببينيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلم قبلی امده رو نت؟اسمش چی چی بود؟
دوستان لينكي مي خواستم براي دانلود كردن ناروتو 150 به بعد و شيپودن( دوبله انگليسي). اگه داريد پيام خصوصي بديد يا همين جا بزارين.
ناروتو تا 180 دوبله انگلیسی شده و بقیش منظور 180 تا 220 و شیپودن هنوز به انگلیسی دوبله نشده تنها دبله ها فرانسوی و روسی و المانی و ایتالیایی است
ولی دوستان ایرانی که تیم ما در بهشت انیمه هستش کل انیمه ناروتو رو زیر نویس فارسی کرده و اگر خواستید پیغام خصوصی بدید!
منظورت باند بود اره بابا اومده ترجمشم کردیم رفت تموم شد یه 2 ماهی هستش که اومده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)