کسی کیت جدید ایتالیا رو داره همون که تو بازی با اسکاتلند پوشیده بودن ؟
کسی کیت جدید ایتالیا رو داره همون که تو بازی با اسکاتلند پوشیده بودن ؟
امین جان اولا که خیلی با نمکی من هر وقت این سایت و می بینم کلی می خندم
دوما عصبانی نشو چون بعضی وقتا ادم یه نوشته ای رو نمی بینه
سوما ممنون که جواب اکثر سئوالها رو میدی![]()
شرمنده آقا امين اين قسمتشو نخونده بودم.خيلي لطف ميكني كه به همه ي سوالها جواب ميدي.دستت طلا جيگر.راستي من از اول تابستون با سايت شما بودم ولي بصورت مهمان مشاهده ميكردم چون ايميل فعال سازي برام نمي يومد يك بار هم كه اومد روش كليك كردم ولي error داد ولي اين بار درست فرستادن اميلو 3 روز قبل كه بعد تقريبا يك سوال فعال شدم و خوشحالم كه مي تونم با شما دوستان و عزيزان ارتباط برقرار كنم.دوستدار شما احسان.
سلام
تو مستر لیگ کدوم بازیکنا بیشتر پیشرفت میکنن ؟
راستی leymaruo خیلی بازیکنیه توپیه هم شوتش هم سرعتش همه چیزش عالیه بخرین ضرر نمیکنید اگه بازیکن خوب هم میشناسید بگید
ممنون
Last edited by Only Pes; 20-11-2007 at 13:30.
ببخشید می خواستم بدونم Option File LENNON که واسه PES6 بود , برای PES 2008 هم اومده؟
اگر اومده لطفا" لینکش رو بذارین . ممنون
سلام به همگی
من زیاد فوتبال بازی نکردم ولی می خوام یاد بگیرم و روی یکی از دوستامو که خیلی کلاس اینو میاد که هیچکی نمی تونه مثل من فوتبال بازی کنه و خیلی هم سنگ پرو 6 رو به سینش میزنه رو کم کنم. اگه کسی از دوستان می تونه کمک کنه به من یه کمی فوتبال یاد بده تا روشو کم کنم. و راستی تو پرو 8 چطوری میشه مثلا تمارش کرد و ... از این ترفندها هم اگه می دونین یادم بدین . در کل می خوام تو فوتبال حرفه ای شم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان با 5500 بازی می کنم و لاو است . اگه 7600 بخرم می تونم ها یا نورمال بازی کنم؟
سلام به همگی
من زیاد فوتبال بازی نکردم ولی می خوام یاد بگیرم و روی یکی از دوستامو که خیلی کلاس اینو میاد که هیچکی نمی تونه مثل من فوتبال بازی کنه و خیلی هم سنگ پرو 6 رو به سینش میزنه رو کم کنم. اگه کسی از دوستان می تونه کمک کنه به من یه کمی فوتبال یاد بده تا روشو کم کنم. و راستی تو پرو 8 چطوری میشه مثلا تمارش کرد و ... از این ترفندها هم اگه می دونین یادم بدین . در کل می خوام تو فوتبال حرفه ای شم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو بازی فوتبال Soccer و Winning Eleven از معروف ترین بازیهای سبک خود هستند. این بازیها کمتر ترینر و کد تقلب دارند و برنده شدن شما بیشتر به تکنیک و سرعت عمل شما وابسته است. شاید شما از اینکه نمیتوانید به حریفتان حتی یک گل هم بزنید بسیار ناراحت شوید. مشکل از این است که شما دفاع، حمله و بازی با توپ را بلد نیستید و به خطا وابسته میشوید. در این پست چند تکنیک ساده را البته برای مبتدیها توضیح میدهم.
بعضی مواقع اتفاق می افتد که توپ دست حریف است و شما به دنبال حریف و پا به پای او می دوید بدون اینکه به او برسید. در این مواقع دو بار پشت سر هم مربع را بزنید تا توپ از زیر پای حریف خارج شود.
اگر توپ دست حریف است و بازیکنان شما پراکنده شده اند کافی است کلیدهای R1 را با ضربدر همزمان نگه دارید تا بازیکنان به سمت توپ بدوند.
اگر بازیکنی پابه پای شما میدود، برای اینکه از دست او فرار کنید به صورت همزمان کلیدهای ضربدر و مربع را بزنید تا بازیکن فریب بخورد. اگر نزدیک محوطه جریمه حریف هستید کافیست کمی بازیکن را مایل به دروازه حرکت دهید و کلیدهای بالا را بزنید تا حریف به صورت خودکار تکل کند و به این صورت یک پنالتی یا ضربه آزاد بگیرید. دروازه بان را هم بوسیله همین کلیدها میتوان فریب داد و با توپ به دروازه بروید و گل کنید.
زمانیکه یک بازیکن از روبه رو به شما رسید، به محض اینکه مقابل آن رسیدید کلید حرکت بر عکس را فشار دهید. یعنی اگر داشتید به جلو می رفتید کلید عقب را ناگهان بزنید. حالا پشت شما به حریف است. سریعا دوباره فلش حرکت موافق یعنی به طرف حریف را بزنید تا بازیکن شما بچرخد. توجه کنید که تمام این کارها در یک لحظه باید اتفاق بیفتد. بعد از انجام این کار توپ از وسط پای حریف عبور میکند که نام این حرکت 360 درجه است.
زمانیکه بازیکن حریف از مقابل می آید، کمی قبل از آنکه به شما برسد کلید R2 را بزنید و چند لحظه نگاه دارید و ناگهان R1 را بزنید. به این وسیله بازیکن شما می ایستد و ناگهان حرکت میکند و حریف نا خود آگاه فریب میخورد.
کلید مثلث به همراه L1 پاس تو عمق در پشت مدافعان حریف میفرستد و اگر فوروارد سرعتی داشته باشید براحتی میتوانید گل بزنید.
زماینکه دارید با توپ حرکت میکنید و بازیکنی از مقابل شما می آید چند بار L1 را بزنید تا بازیکن شما توپ را بین پاهایش حرکت دهد و حریف فریب بخورد.
زمانیکه تک به تک با دروازه بان هستید و دروازه بان حریف جلو آمده است L1 را نگه دارید و مربع را کمی پر کنید تا ضربه چیپ تبدیل به گل شود.
بوسیله زدن L1 با ضربدر میتوانید حرکت 1-2 را انجام دهید.
هرکدام از ضربه ها از قبیل شوت یا سانتر را میتوانید با نگه داشتن کلید R2 به صورت بلند انجام دهید.
در هنگامی که ضربه ی بلندی فرستاده میشود و شما باید سر بزنید و بازیکنی از تیم خود مقابلتان نیست تا با سر به او پاس بدهید میتوانید قبل از برخورد توپ با سر چند بار دایره بزنید تا توپ جلوی خودتان بیفتد و اگر میخواهید سر را به صورت پاس بفرستید از مربع استفاده کنید.
دایره را از هر نقطه میدان (بعد از خط میانی) وقتی به همراه R2 نگاه دارید یک پاس بلند برای نزدیکترین کسی که جلوی دروازه حریف است ارسال میشود و همچنین در این مواقع بازیکنان به سمت دروازه حریف میروند و گلهای بسیاری با این روش میتوان زد مخصوصا وقتی ارنج حریف کم مدافع باشد.
موفق باشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)