اگه با نوارد زرد هم باشه ویروسه
اگه با نوارد زرد هم باشه ویروسه
مشخصات سیستم رو بنویسید
منظور از algin to gird اینه که پوشه ها نسبت به هم مرتب بشن تنها راهش همین بود که گفتم
نگفتید فایروال نصب می کنید یا آنتی ویروسی هم دارید یا تنظیمات internet option چه جوره
سلام
سیستم شما تروجان یا اسپایور گرفته ، که از طریق بعضی از سایت های اینترنتی وارد سیستم میشن
برای حل مشکل==>با یکی از نرم افزارهای AntiSpyware سیستم رو اسکن و موارد پیدا شده رو حذف کنید
برای مثال می تونید از ==>Spyware Doctor و برنامه های دیگری که در این زمینه هستند استفاده کنید
لینک دانلود این برنامه ها در همین فروم هستش
موفق باشید
CPU : 1.8 INTEL
RAM : 512
Graphic : ATI Radeon 7500
Hard : 60G Maxtor
Sound : Creative LIVE
نوسانات برق حوالی تان را با محافظ کنترل کنید اگه با محافظ هم درست نشد حتما power مشکلی داره
ممنون ...
دو تا آهنگ توی هم ترکیب می شه . مثلا یکی دو ثانیه ی آخر آهنگ قبلی(آهنگی که تموم شده ) با یکی دو ثانیه اول آهنگ جدید (آهنگی که تازه می خواد شروع بشه در هم ترکیب می شه ...
سلام . من یه سوال دارم . در یک کامپیوتر به غیر از یوزر administrator یه یوزر دیگه هم تعریف کرده بودم . برای این یوزر یه سری برنامه ی خاص خودش رو نصب ککرده بودم و علاوه بر اون برنامه ها یه سری فایل ها تو my document اون یوزر و همچنین روی desk top کپی کرده بودم .
حالا مشکل اینجاست مه من اون یوزر اکانت رو پاک کردم و دیگه به my document و همچنین فایلهای روی دسک تاپ دسترسی ندارم . ایا چون یوزر رو پاک کردم اون فایلها هم پاک شده اند ؟ چی کار کنم ؟
سلام.
بستگی به این داره که هنگام پاک کردن اون یوزر، گزینه Delete Files رو انتخاب کرده باشید یا نه.
اگه بله، تمام فایلها پاک میشند. و اگه Keep files رو انتخاب کردین، فایلهاتون در مسیر C:\Documents and Settings\X\My Documents و (X نام یوزری که پاکش کردین) موجود هستند.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)