کاملا موافقم اما فکر کنم Mafia روند داستان بهتر و منسجم تری داشته باشه با توجه
به امتیازاتی که گرفته 8.5 منم بازی رو برای کنسول سفارش دادم گفتن که یک MAP هم
روش میدن حالا بیاد ببینیم چی شده![]()
کاملا موافقم اما فکر کنم Mafia روند داستان بهتر و منسجم تری داشته باشه با توجه
به امتیازاتی که گرفته 8.5 منم بازی رو برای کنسول سفارش دادم گفتن که یک MAP هم
روش میدن حالا بیاد ببینیم چی شده![]()
نمرات بازی:
Eurogamer – 4/10
MTV Multiplayer
Kotaku
D’Toid – 6.5 (360), 7.5 (PS3)
NowGamer – 8.3 (PC), 8.0 (360) and 8.1 (PS3)
Joystiq – 3.5/5
IGN – 7.0
GamePro – 3.5/5
G4 – 4/5
CVG – 8/10
Crave Online
Multiplayer – 9/10
Gamespot – 8.5/10
1UP – B
از همه جالب تر نمره یروگیمر هست!!
چرا اینطوری نمره دادن با اون همه سر وصدایی که کرد.................![]()
بله نمرات خیلی عجیب به نظر میان در کل فقط نظر گیمیر ها مهمه
باید بازی کرد تا بهش پی برد.![]()
بازی الان واسه کنسول اومده؟
و اینکه لطفا تفاوت دقیق نسخه کنسولی این بازی رو با نسخه PC بگید؟
مرسی
1. بله
2. ميگن نسخه پي سي از نظر گرافيك بهتره. نسخه ps3 هم چون اولين نسخه اي بوده كه ساخته شده از نظر گرافيك ضعيفه.
در كل بايد صبر كرد تا همه بازي رو تو كنسولاي مختلف تجربه كنن تا دقيق مشخص بشه
کسی بازی کرده اینجا؟!
تنوع لباس و ماشینش چطوره؟از IV بهتره یا نه؟
اصلا در کل از IV قشنگتره یا نه؟
ممنون
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
فروشگاه مهستان
طبقه اول واحد 200
در انجمن BC یکی از دوستام در جواب کسانی که میگفتن چرا اینقدر بازی نمره ی کمی گرفته, پست زیر رو داد:
چه اهمیتی داره به بازی نمره ی چند میدن؟؟ Bioshock از دید GZ بهترین بازی سال شد اما من باهاش اصلا حال نکردم.
Alane Wake هم نمره های خفن نگرفت اما بهترین تجربه ی من روی 360 بود.
بازی کن تا لذت ببری و مادام اینکه لذت می بری به نمره توجه نکن ! چه اهمیتی داره منتقد IGN به بازی داده 7 ، وقتی تو داری باهاش حال می کنی؟؟
نگران نمره ی کسایی نباش که به GTA دادن 10!!!!!
دوست عزیز این بازی رو اصلا نمیشه و نباید با GTA IV مقایسه کرد ... دو ساختار مختلف دارن
MAFIA II
رویای آمریکایی یک کابوس بود؛
بالاخره بعد از 8 سال و این 2-3 روز انتظار و این چند ساعت انتظار تونستم این بازی رو گیر بیارم،وسط یه مسابقه مهم بین DSO Clan (که 2 هفته هست عضو شدم،با اینکار ممکنه منو بندازن بیرون) و MT Clan. (که هر دوشون از معروف ترین clan ها(در سطح جهان) در بازی Modern warfare 2 هستند.) که پست زنگ زدو گفت : "منزل آقای ....؟ از Amazon یک بسته دارید.؟"سریعا با چنان سرعتی (مبلغ نا قابل 60$ رو قبلا پرداخته بودم)،رفتیم دم در.بازیو گرفتمو اومدم بالا،از مسابقه رفتم بیرون،با یک حرکت سریع دکمه X رو زدم و دیسک mw2 رو با احترام درون باکسش گذاشتم،MAFIA II رو از ویکیوم باز کردم و به نگاهی نه چندان سریع به دفترچه راهنماش،بازیو انداختم تو X360.
اولش Intro همیشگی 2k اومد و بعدش یه mafia II زیبا روی صفحه نقش بستو گفت start بزن،زدم و روی سخت ترین درجه بازییو شروع کردم.(این قسمت تعریف از خودم بود: د ی)
اول بازی( خطر لو رفتن داستان از این به بعد تا قسمت bold بعدی )محتوای مخفی: داستان
از این به بعد داستان نیست.
بازی جالبیه در کل،همین که زمستون هست خیلی حال میده،وقتی روی برف راه میری،اون صدا و جای پات که میمونه کلی حال میده،یا وقتی ماشینت رو پارک میکنی،بعدش که بر گردی روش برف نشسته هم خیلی باحاله.
تنوع اسلحش خوبه،تنوع لباسش هم خوبه.(به نظرم از IV بهتره)،خیلی زیبا طراحی شده شهر و ساختمونا تو این هوای برفی زیباست.
ماشین دزدیدنش باحاله،مثله IV و دیگر بازیها نیست که اگه قفل بود شیشه بشکونی،هم میتونی شیشه بشکونی و هم قفل رو بازی کنی.وقتی ماشین میدزدی،ممکنه تحت تعقیب بشه اون ماشین،باید بری پلاکش رو عوض کنی(هر چی دوست داری میزاری)،رانندگی تو هوای برفی واقعا جالب کار شده و واقعی به نظر میاد.
)
یه چیز جالب دیگه اینه که ماشینت تو برف گیر هم میکنه (واژه درستی برای این اتفاق به یاد ندارم) ولی چرخش میره تو برف و دیگه حرکت ماشین نمیکنه: د ی)
نمراتی که من فعلا به بازی میدم(با تموم کردن 5 chapter ،(دوستان تو chapter 2،باید به یه خانومی برای درست کردن ماشینش کمک کنین تا 10 تا بهتون تو xbox امتیاز بده،فراموش نکنید(من انجام ندادم،حواسم نبود)(فعلا این نمرات رو میدم تا جلوتر برم و دقیق تر بگم))
گرافیک: 8/10
داستان: 9/10
گیم پلی: 8/10
هوش مصنوعی: 7/10
صداگذاری: 7/10
عوامل محیطی: 9/10
(نمیدونم همیشه هوا برفی هست یا نه؟!)
در کل واقعا ارزش بازی کردن در این مدت بی بازی بودن رو داره(اگه هم در بحران بی بازی بودن نبودیم هم میارزید،قیمتش هم مناسبه به نظر من) البته چندین بازی خوب دیگه مثل HAWX 2 هم در راه داریم که دیگه یه مدت بی بازی نخواهیم بود.)
در ضمن،مقایسات بین این بازی و IV درست نیست،من هم مقایسه تقریبی کردم،چون نباید این دو سبک رو مقایسه کنیم.
داستان بالا،مربوط به دیروز هست،الان هم ساعت 8.30 هست که اینارو نوشتم،تازه از خواب بیدار شدم،ببخشید اگه چیزیو اشتباهی نوشتم.
Last edited by gap; 24-08-2010 at 16:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)