به به عاليه.من بازي رو رويه veteran تموم كردم.شما كجايه كاري؟درجه ي professional رو هم باز كردم.جلوتر خيلي بازي توپ ميشه!!!!!
به به عاليه.من بازي رو رويه veteran تموم كردم.شما كجايه كاري؟درجه ي professional رو هم باز كردم.جلوتر خيلي بازي توپ ميشه!!!!!
Last edited by yamato; 18-03-2009 at 20:37.
کسی میدونه چپتر اخر همون جایی که تو اتشفشانی چجوری میشه این Wesker رو کشت خیلی سگ جونه.
ممنون و موفق باشید.
کاش یکی یه توضیح کوچیک میداد !!!سلام دوستان
این صحبتهایی که اولها کپکام میکرد درست بود ؟ مثل اینکه در طی بازی ریش در میاره یا چاق و لاغر میشه و ...
؟
بله من دیدم کریس یه ته ریشی در اورد ولی خیلی کم.چاق و لاغر ولی نشدن.
موفق باشید.
امروز بازی به دستم رسید.یعنی امروز که نه الان.حالا میرم بازی میکنم.این ایکس باکسم یه دمتی بود داشت خاک میخورد.حالا نوبتشه خوب کار کنه.وقتی بازی کردم میام نظرمو در مورد بازی میگم.
راستی اگه کسی راهنمای قدم به قدم این بازی رو خواست pm بده بهش بدم.
یکی یک کمک به ما می کنه؟
من توی مرحله اون آینه ها که نور رو بازتاب می کنن توی قسمت سومش گیر کردم وقتی نور کامل بازتاب می شه راه خروج من هم توسط اشعه بسته می شه و اگر بهش بخورم می میرم چیکار باید بکنم؟
خب.منم بازی کردم و الان chapter 1-2 هستم.به نظرم:
گرافیک از حد یه بازی گذشته دیگه
بازی یک جورایی تکراریه.خیلی از چیزاش دقیقا مثل اویل4 هستش
دوربین ---- راحت تر از مال کریسه.کریس خیلی زیاد صفحه رو گرفته!کنترل ---- به نظرم راحت تر بود در کل
تا اینجا که من اومدم بازی حتی 0.000001 درصد هم ترس نداشت.یعنی0.ولی مطمئنا یک جا خیلی برای من ترس دارم.اونم قسمت اره به دسته هستش
حرکات آکروباتیک شوا رو برم
هم چنان تیر کم دارم.مثل اویل4 همش تیر کم میارم
بازی از 4 سخت تره.ولی 4 از این یکی ترسناک تره.چون تو این قسمت اگه کسی به جز قسمت اره ایه بترسه دیگه..................خداییش هیچ چیز ترسناکی نداشت
در کل با4 بیشتر حال میکردم.
حالا یه سوال دارم.من خواستم وسط چپتر خارج شم بعد وقتی برگشتم از جایی که سیو شده بود اومد.ولی بعضی جاها نمیزنه saving میزنه checkpoint(اگه درست نوشته باشم)اون موقع هم اگه از بازی خارج بشی از همون چک پوینت میاد یا فقط از جاهایی میاد که میزنه saving؟
تو رو خدا دیگه حرف از pc نزن که دوباره میان تاپیک رو میبندن.
ولی اگه میخوای بدونی نسخه pc هنوز از طرف capcom تاید نشده.ولی gamespot که یک سایت معتبر هم هست نسخه ی pc رو تایید کرده.ولی فعلا اصلی کاری خود capcom هستش که تاید نکرده.
دوستان رفتیم chapter2-1.خیلی بازی از chapter1 بهتر شده.اون مرحله فقط باید با جلاد و زامبی ها میجنگیدی.ولی الان میری جلو و این چیزا.غول انگلی هم خیلی آسون بود.راحت کشتمش.ولی آخر این مرحله لحظه ی مرگم فرا میرسه.مرد اره به دست!!!!خیلی ازش میترسم.نمیدونم چرا؟شاید چون ترسناک هستش)
آسونترين راهي كه من پيشنهاد ميكنم اينه كه يه rpg بخريد و موقعي كه وسكر هواسش به شوا پرته و پشتش به شماست نشونه بگيريد و به اون چيز زرده ي پشتش (:دي) بزنيد. تموم ميشه.
شما بايد آينه ي يكي مونده به آخرو برگردونيد كه نور بهش نخوره. بعد آينه ي آخرو به جاي درستش تنظيم كنيد. دوباره برگرديد و آينه ي يكي مونده به آخرو به سمت آينه ي آخر برگردونيد تا خودتون از اونجا نجات پيدا كرده باشيد.یکی یک کمک به ما می کنه؟
من توی مرحله اون آینه ها که نور رو بازتاب می کنن توی قسمت سومش گیر کردم وقتی نور کامل بازتاب می شه راه خروج من هم توسط اشعه بسته می شه و اگر بهش بخورم می میرم چیکار باید بکنم؟![]()
متاسفانه قیمت rpg زیاده.منم پولم نمیرسه.راه دیگه ای نیست؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)