تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 291 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

چهره‌های برجسته فوتبال آلمان در نیم قرن اخیر

فریتس والتر یکی از نام‌آورترین و محبوب‌ترین بازیکنان فوتبال آلمان در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ میلادی بود. وی به عنوان کاپیتن تیم ملی فوتبال آلمان، با این تیم در سال ۱۹۵۴ در سوییس به مقام قهرمانی جهان دست یافت.

این بزرگ‌ترین افتخار ورزشی والتر بود. والتر در سال ۱۹۲۰ در کایزرسلاوترن آلمان زاده شد. هفت ساله بود که فوتبال را با تیم خردسالان این شهر آغاز کرد. نخست به عنوان مدافع سمت راست بازی می‌کرد، اما بعدها به خط میانی و حمله منتقل شد. در هفده سالگی مهاجم ثابت تیم اول کایزرسلاوترن بود. فریتس والتر همواره به تیم باشگاهی خود وفادار ماند.

در روزهای اوج فعالیت ورزشی والتر، باشگاه‌های صاحب‌نام اروپا چون انترمیلان ایتالیا و راسینگ پاریس فرانسه پیشنهاد خرید او را دادند. راسینگ برای خرید او ۲۵۰ هزار مارک و آتلتیکو مادرید حتا ۵۰۰ هزار مارک پیشنهاد کرد. این ارقام در آن زمان نجومی به شمار می‌رفت. اما والتر به همه‌ی پیشنهادها پاسخ منفی داد و در کایزرسلاوترن ماند.

فریتس والتر ۶۱ بازی برای آلمان انجام داد و ۳۳ گل برای کشورش به ثمر رساندBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: فریتس والتر ۶۱ بازی برای آلمان انجام داد و ۳۳ گل برای کشورش به ثمر رساندفریتس والتر بیست ساله بود که از طرف «سپ هربرگر» مربی پرآوازه‌ی آلمان به تیم ملی فراخوانده شد. وی نخستین بازی خود را در ۱۴ ژوییه ۱۹۴۰ در مقابل تیم ملی رومانی انجام داد و در پیروزی ۹ بر ۳ آلمان بر این تیم، سه بار موفق شد دروازه‌ی حریف را فروریزد.

والتر در جنگ جهانی دوم، به خدمت نظام فراخوانده و سرباز توپخانه شد. وی در ارتش از فعالیت ورزشی خود دست نکشید و جزو تیم فوتبال سربازان بود. اما در جریان جنگ به اسارت ارتش شوروی درآمد. اینکه به سیبری فرستاده نشد، به معجزه‌ای می‌ماند که خود داستانی شنیدنی است.

والتر که در اردوی اسیران جنگی در رومانی به تب مالاریا دچار و ضعیف شده بود، گاهی با نگهبانان مجاری و اسلواکی اردوگاه که یک تیم فوتبال تشکیل داده بودند بازی می‌کرد. هم آنان بودند که او را به عنوان بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان بازشناختند و به فرمانده روس اردوگاه «سرهنگ شوکف» معرفی کردند. این سرهنگ روس که خود نیز شیفته‌ی ورزش فوتبال بود، از تبعید فریتس والتر و برادرش لودویگ به سیبری ممانعت به عمل آورد.

کفشی که فریتس والتر در جام جهانی ۱۹۵۸ سوئد به پا داشتBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: کفشی که فریتس والتر در جام جهانی ۱۹۵۸ سوئد به پا داشتبعدها هر گاه از والتر می‌پرسیدند که آیا بازی نهایی جام جهانی در مقابل مجارستان که به قهرمانی آلمان منجر گردید مهم‌ترین بازی زندگی او بوده یا نه، در پاسخ می‌گفت: «نه! من مهم‌ترین بازی زندگیم را در آن اردوگاه اسیران جنگی انجام داده‌ام».

فریتس والتر با رژیم نازی میانه‌ای نداشت. همبازی‌های او در تیم باشگاهی می‌گفتند که هرگز برای ادای احترام، به سبک نازی‌ها با حرکت دست به پیش سلام نمی‌داد و نامه‌هایش را با «هایل هیتلر» امضا نمی‌کرد. والتر پس از پایان جنگ، از اسارت آزاد شد و به آلمان بازگشت. در کایزرسلاوترن فوتبال را از سر گرفت و با این تیم در سال‌های ۱۹۵۱ و ۱۹۵۳ قهرمان آلمان شد.

والتر پس از وقفه‌ی ناشی از جنگ، در سال ۱۹۵۱ به تیم ملی فوتبال آلمان بازگشت. سه سال بعد، آلمان در رقابت‌های جام جهانی سال ۱۹۵۴ در سوییس به بازی نهایی راه یافت. حریف این تیم، تیم ملی فوتبال مجارستان بود که شانس مسلم قهرمانی به شمار می‌رفت. اما تیم آلمان که بعدها به نام «تیم والتر» معروف شد، «معجزه‌ی برن» را آفرید و مجارستان را با نتیجه‌ی سه بر دو شکست داد و قهرمان جهان شد.

فریتس والتر در جشن تولد هشتاد سالگی‌اشBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: فریتس والتر در جشن تولد هشتاد سالگی‌اشچهار سال پس از آن، والتر دوباره با تیم آلمان راهی مسابقات جام جهانی در سوئد شد. آلمان در دیدار نیمه نهایی در مقابل سوئد میزبان مسابقات قرار گرفت. اما این تیم نتوانست موفقیت دوره‌ی قبل خود را تکرار کند و نه تنها در این بازی با نتیجه‌ی سه بر یک شکست خورد و از راهیابی به بازی نهایی بازماند، بلکه کاپیتن خود فریتس والتررا نیز به دلیل آسیب‌دیدگی شدید از دست داد. آلمان در آن دوره از مسابقات به مقام چهارم بسنده کرد و فریتس والتر نیز پس از آن، کناره‌گیری خود را از تیم ملی اعلام نمود.

والتر روی هم ۶۱ بازی برای تیم ملی فوتبال آلمان انجام داد و ۳۳ گل برای این تیم به ثمر رساند. او در سطح باشگاهی نیز روی‌هم ۳۷۹ بازی انجام داد و ۳۰۶ گل به ثمر رساند. استادیوم فوتبال کایزرسلاوترن که «بتسن‌برگ» نام داشت، در نوامبر سال ۱۹۸۵ به احترام این ستاره‌ی پیشین فوتبال آلمان، به «استادیوم فریتس والتر» تغییر نام یافت.

استادیوم فرتیس والتر در کایزرزلاوترن Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: استادیوم فرتیس والتر در کایزرزلاوترن خود او در باره‌ی این نامگذاری گفت: «من در هشت سالگی آنجا آغاز کردم و در ۳۹ سالگی فعالیت خود را پایان دادم. این استادیوم برای من «بتسه» (بتسن‌برگ) است، اما اینکه حالا استادیوم فریتس‌والتر نام دارد هم مورد مخالفت من نیست و حتا کمی به آن افتخار می‌کنم».

والتر نخواست فعالیت ورزشی خود را از راه مربیگری دنبال کند و دو بار دعوت برای جانشینی سپ هربرگر و مربیگری تیم ملی فوتبال آلمان را رد کرد. او به فعالیت‌های اجتماعی روی آورد و نماینده‌ی «بنیاد سپ هربرگر» شد. کار این بنیاد، کمک به جوانانی بود که در نتیجه‌ی خلافکاری به زندان افتاده بودند و پس از آزادی می‌خواستند به زندگی عادی بازگردند. فریتس والتر در ۱۷ ژوئن ۲۰۰۲ در سن ۸۱ سالگی چشم از جهان فروبست.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فن بومل:در بايرن مى مانم
    مارک فن بومل،هافبک هلندى بايرن مونيخ در خصوص اخبار منتشر شده،مبنى بر احتمال انتقالش به شالکه گفت: "از حضور در بايرن مونيخ کاملاً راضى هستم. شروع خوبى در اين فصل نداشته ام اما رفته رفته، شرايط ايده آل خودم را باز يافته ام. طى 3 بازى اخير، از عملکرد خودم در ترکيب بايرن کاملاً راضى هستم. برخلاف اوايل فصل شرايط بسيار خوبى در مونيخ دارم و تا زمانى که اين شرايط حاکم باشد،به حضورم در بايرن ادامه مي دهم تا باز هم با پيراهن اين تيم افتخار کسب کنم."

روزنامه ی توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

افبنرگ: بايرن ميتواند قهرمان شود
    اشتفان افبنرگ شرايط بايرن را نسبت به ابتداى فصل کاملاً متفاوت ميبيند. ستاره اسبق بايرن مونيخ در گفت و گو با مجله بيلد گفت: بايرن فصل را خوب شروع نکرد، در ابتداى گمان مي رفت اين تيم مشکلات زيادى دارد اما حالا همه بايرن را دوباره يکى از مدعيان بوندسليگا مي دانند.
    کلينزمن خيلى زود مشکلات تيم خود را شناخت و به حل و فصل آنها پرداخت. من معتقدم با اين شرايط بايرن ميتواند دوباره قهرمانى رقابتهاى بوندسليگا را از آن خود کند.

روزنامه ی توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بيرهوف:لو بايد بيشتر فکر کند
    اوليور بيرهوف مدير تيم هاى ملى آلمان به حمايت از کوين کورانى پرداخت. بيرهوف در گفت وگو با وب سايت رسمى فدراسيون فوتبال آلمان گفت: لو به عنوان سرمربى آلمان اين حق را دارد که خودش به تنهايى در تيم تصميم گيرنده باشد. هيچکس حق ندارد در کار، لو دخالت کند. من هم به عنوان مدير تيم هاى ملى اين اجازه را به خود نمي دهم اما به عنوان يک پيشنهاد از لو مي خواهم که در مورد کورانى بيشتر فکر کند. در اينکه کورانى اشتباه کرده جاى هيچ شک و ترديدى نيست اما به هرحال او از کارى که کرده پشيمان است. لو مي تواند در مورد او گذشت کند.

روزنامه ی توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عدم دعوت از ینس لمن
    لمن برای دیدار خداحافظی با انگلیس انتخاب نمی شود

بر اساس گزارشی که در سایت فدراسیون فوتبال آلمان dfb.de منتشر شده است ینس لمن سنگر بان 38 ساله باشگاه اشتوتگارت آلمان که 61 بار پیراهن تیم ملی آلمان را برتن کرده است برای دیدار دوستانه آلمان و انگلستان در المپیک اشتادیون برلین انتخاب نخواهد شد.ینس لمن پیشتر درخاست کرده بود تا برای این دیدار دوستانه و البته کلاسیک و حساس برای آخرین بار در چهارچوب دروازه تیم ملی آلمان قرار بگیرد و برای همیشه با دنیای فوتبال در سطح ملی واع کند.اما طی روزهای گذشته یوهاخیم لو گفتگویی با وی داشته است و در پایان اظهار داشته است که او برای این دیدار حساس انتخاب نخواهد شد و تصریح کرد دیدار او در برابر اسپانیا در وین آخرین باری است که وی پیراهن تیم ملی را بر تن کرده است.

لو همچین بر این نکته تاکید داشته است که حضور و استفاده از سنگربان های جوان آلمانی در این دیدار و کسب تجربه دیدارهای حساس برای او از اهمیت ویژه ای برخور دار است،دیدار آلمان و انگلستان در تاریخ 19 نوامبر برگذار خواهد شد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطلب جالبی بود درباره فریتس والتر ولی خب بعضی جاها ناقص بودش محمد.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پودولسكي در ليگ برتر؟
    جانشين او از «زنيت» ‌مي‌آيد

از منچسترسيتي به عنوان آخرين مشتري لوكاس پودولسكي مهاجم كنوني بايرن‌مونيخ ياد مي‌شود.
    به گزارش ايسنا، مهاجم ‌٢٣ ساله بايرن به دليل نيمكت نشيني در اين تيم ناراضي و خواهان جدايي از اين تيم است. خبر‌ها و شايعه‌هاي زيادي پيرامون باشگاه آتي مهاجم تيم ملي آلمان به گوش مي‌رسد.
    در كنار احتمال بازگشت اين بازيكن به كلن، باشگاه سابقش اكنون نوبت به منچسترسيتي رسيد، علاقمندي‌اش را براي خريد اين مهاجم جوان اعلام كند.
    ميشائيل ماير، مدير كلن به اشپورت بيلد گفت: پودولسكي موضعي ضد بايرن ندارد اما، خانواده‌اش در مونيخ احساس راحتي نمي‌كنند.
    اولي هوينس، مدير بايرن هم تاكيد كرد كه تصميمي درباره رفتن پودولسكي گرفته نشده است.
    كارل هاينس رومينگه، نايب رييس بايرن مونيخ و ماير با يكديگر قول و قراري شفاهي گذاشته‌اند. ماير در اين باره گفت: اگر بايرن حاضر باشد، پودولسكي را واگذار كند، علامتي وجود خواهد داشت. تازه آن هنگام مي‌توانيم پيشنهادمان را ارايه كنيم.
    اشپورت بيلد از رقمي ‌١٢ ميليون يورويي براي بازگشت مهاجم سابق كلن به زادگاهش نوشت.
    حقوق او به نوشته اين روزنامه چهار ميليون يورو يعني همان رقمي است كه در بايرن مي‌گيرد.
    در اين ميان احتمال رفتن اين مهاجم به خارج از آلمان نيز وجود دارد. شايد مقصد منچسترسيتي باشد. در شروع فصل هم اين تيم خواهان پودولسكي بود، اما، با راي منفي يورگن كلينزمن روبرو شد. اكنون اشپورت بيلد از پيشنهاد جديد ليگ برتري‌ها خبر مي‌دهد. پيشنهادي ‌٢٠ ميليون يورويي، حقوق ‌٥/٦ ميليون يورو اما، اين همه موضوع نيست.
    دو باشگاه ليگ برتري هم خواستار اين بازيكن مستعد هستند.
    جدايي او از بايرن به نظر قطعي است، هر چند مقصد او هنوز روشن نيست.
    جانشين او هم پاول بوگربنياك از زنيت سنت پترزبورگ خواهد بود. آن‌هم در ازاي ‌٢٥ ميليون يورو.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه فایده داره 25میلیون یورو پول بازیکن بدن و بعد نیمکت نشینش بکنن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بازگشت لام و شواين اشتايگر به تركيب بايرن‌مونيخ
    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

بايرن مونيخ در ديدارهاي هفته سيزدهم بوندسليگا مي‌تواند روي حضور فيليپ لام و باستين شواين اشتايگر حساب كند.

به گزارش ايسنا،‌ اين دو بازيكن بايرن با پشت سر گذاشتن دوران آسيب ديدگي‌شان مي‌توانند بايرن را در ديدار عصر شنبه برابر بوروسيا مونشن گلادباخ در خانه حريف همراهي كنند.
    يورگن كلينزمن، سرمربي بايرن در بازي هفته پيش شواين اشتايگر را به دليل آسيب ديدگي به همراه نداشت. اشتايگر به دليل آسيب ديدگي تنها شاهد پيروزي 2 بر يك هم تيمي‌هايش برابر شالكه بود.
    فيليپ لام نيز پس از چهار هفته دوري از فوتبال بار ديگر به تركيب پر افتخار‌ترين باشگاه آلمان باز مي‌گردد.
    Last edited by mohamad23; 14-11-2008 at 02:09.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ون بومل: تنها خانه ام در آلمان، مونيخ است
    مارك ون بومل كاپيتان هلندى بايرن مونيخ هرگونه مذاكره با سران باشگاه شالكه را تكذيب كرد. وى در مورد شايعات منتشر شده توسط مطبوعات آلمانى گفت: «شايد شالكه دوست داشته باشد در نيم فصل دوم من را به خدمت بگيرد اما اين كه مطبوعات آلمانى خبر از مذاكرات پنهانى من و مسئولان شالكه داده اند به هيچ عنوان حقيقت ندارد. من با هيچ كدام از مسئولان و يا نمايندگان باشگاه شالكه صحبت نكرده ام. نه حضورى و نه تلفنى. خبر ملاقات پنهانى من با سران شالكه فقط يك شايعه بود كه براى ايجاد جنگ روانى در آستانه بازى حساس بايرن مقابل شالكه منتشرشد.» كاپيتان هلندى بايرن در ادامه افزود: «از حضور در بايرن كاملاً راضى هستم و به هيچ عنوان به ترك مونيخ فكر نمى كنم. بايرن پرافتخارترين باشگاه كشور آلمان به حساب مى آيد و من از اينكه پيراهن اين تيم را بر تن مى كنم به خود مى بالم. بايرن قدرت اول فوتبال آلمان است. ترك بايرن و پيوستن به يك باشگاه آلمانى ديگر يعنى پسرفت. من نسبت به فصول گذشته افت نكرده ام بنابراين دليلى براى ترك بايرن و پيوستن به باشگاه ديگر وجود ندارد. ون بومل در مورد برنامه هاى آينده خود گفت: «هميشه دوست داشته ام در كشور خودم با دنياى فوتبال خداحافظى كنم. به احتمال فراوان سال هاى پايانى حضورم در دنياى توپ گرد را در ليگ هلند پشت سر خواهم گذاشت اما تا زمانى كه در آلمان هستم فقط براى بايرن بازى خواهم كرد تنها خانه ام در آلمان، مونيخ است. من به حضور در هيچ تيم آلمانى ديگر فكر نمى كنم تا زمانى كه بايرن به من احتياج داشته باشد من در اين تيم خواهم ماند.» وى در ادامه به عملكرد خود در فصل جارى رقابت ها اشاره مى كند: «متأسفانه نتوانستم فصل جديد را خوب شروع كنم در اوايل فصل عملكرد ضعيفى در تركيب بايرن داشتم. به هر حال تا حدى اين مسأله قابل پيش بينى بود. همه ما شرايط كاملاً جديدى را در باشگاه تجربه مى كرديم مسلماً براى عادت كردن به اين شرايط به زمان احتياج داشتيم من نيز از اين امر مستثنى نبودم با گذشت چند هفته توانستم خودم را با شرايط جديد وفق دهم و رفته رفته به فرم ايده آل خود نزديك تر شوم. در ۳ بازى اخير بايرن فكر مى كنم عملكرد خوبى داشته ام و توانسته ام انتظارات مربيان تيم را برآورده كنم به خصوص در ديدار اول هفته مقابل شالكه به خوبى وظايفم را انجام دادم. اميدوارم در ديدارهاى آتى باز هم مؤثرتر از گذشته براى تيم خود بازى كنم.» در پايان ون بومل شانس تيمش را براى رسيدن به عنوان قهرمانى بوندس ليگا بسيار زياد مى خواند و مى گويد: «ما به عنوان مدافع عنوان قهرمانى بايد تا قبل از پايان نيم فصل اول خودمان را به صدر جدول برسانيم. قهرمانى در نيم فصل اول براى ما بسيار مهم است. قهرمانى در نيم فصل اول مى تواند حضور قدرتمند ما در نيم فصل دوم را به دنبال داشته باشد. براى رسيدن به اين مهم فرصت بسيار مناسبى داريم. لوركوزن و هافنهايم ۲ رقيب جدى ما در بازى هاى آتى خود بايد به مصاف رقيبان سرسختى بروند. ما بايد بازى هاى خود را با پيروزى پشت سر بگذاريم و منتظر باشيم اين ۲ تيم در هفته هاى آينده امتيازاتى را از دست بدهند. با توجه به برنامه ادامه رقابت ها، من شانس بايرن را براى رسيدن به عنوان قهرمانى نيم فصل اول بسيار زياد مى بينم. ما روى نوار پيروزى گام برمى داريم و بايد همچنان به اين روند ادامه دهيم. بايرن فرم ايده آل خود را به دست آورده. رقبا براى متوقف كردن بايرن كار بسيار دشوارى دارند. ما باز هم مى توانيم به مانند گذشته با اقتدار كامل عنوان قهرمانى بوندس ليگا را از آن خود كنيم. بايرن در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان يك مدعى جدى است و اين فصل مى تواند يك فصل رؤيايى براى همه بايرنى ها باشد. ما بايد از آمادگى خود نهايت بهره را ببريم تا در پايان فصل به اهدافمان دست يابيم.»

كاپيتان در ليست فروش بايرن!
    هر چند مارك ون بومل قصد دارد به حضور خود در بايرن ادامه دهد اما گفته مى شود سران بايرن در ماه ژانويه اين هافبك هلندى را در ليست فروش خود قرار خواهند داد. به نقل از مطبوعات كشور آلمان، باشگاه بايرن جذب ۲ هافبك سرشناس و نامدار را در برنامه هاى زمستانى خود قرار داده است بايرنى ها براى تأمين هزينه هاى خود در نقل و انتقالات زمستانى قصد فروش ۲ بازيكن خود را دارند و در اين ميان به احتمال فراوان نام مارك ون بومل در ليست فروش يورگن كلينزمن قرار خواهد گرفت. بايد منتظر بمانيم و ببينيم آيا ون بومل در فرصت كوتاه باقى مانده تا ماه ژانويه مى تواند با عملكرد خود نظر بايرنى ها تغيير دهد؟

Last edited by mohamad23; 14-11-2008 at 02:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •