تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 2376 اولاول ... 531031431491501511521531541551561571632032536531153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

شفاف سازى استقلالى ها در انتهاى فصل

به احتمال بسيار زياد باشگاه استقلال پس از پايان رقابت هاى جام حذفى بار ديگر شاهد اتفاقات عجيبى خواهد بود و به سوژه اى براى رسانه ها بدل خواهد شد. بر اساس شنيده هاى ما برخى از مسئولان استقلال معتقدند براى روشن شدن اذهان عمومى و جلوگيرى از راه افتادن بازار شايعه سازى بهتر است بلافاصله پس از خاتمه مسابقات ميزان مبالغ دريافتى بازيكنان و اعضاى كادر فنى را در اختيار نشريات گذاشت تا همه مردم به طور دقيق در جريان امر قرار بگيرند و بدانند هر كدام از آبى پوشان و مربيان آنها بابت يك فصل حضور در تيم چه ميزان عايدى داشته اند. البته اگر اين اتفاق رخ بدهد، بدون شك استقلال به كانون خبر بدل خواهد شد. توضيح ابرار ورزشى: با وجود درج اين خبر اعتقاد راسخ داريم كه اگر استقلال قهرمان جام حذفى شود چنين مسأله اى به احتمال بسيار زياد از دستور كار مسئولان باشگاه خارج مى شود و آنها تيم خودشان را وارد چنين معركه اى نخواهند كرد.

مازيار زارع: تا ۵ روز ديگر تكليفم با استقلال روشن مى شود

هافبك ميانى باشگاه ملوان پيشنهادات خوبى از تيم هاى تهرانى دريافت كرده و در حال مذاكره با باشگاه استقلال است. «مازيار زارع»در اين باره گفت: با استقلالى ها مذاكراتى داشتم و فكر مى كنم نهايتاً تا ۵ روز ديگر تكليفم با اين تيم به صورت قطعى مشخص خواهد شد.وى در ادامه از احتمال تمديد قرارداد با ملوان مى گويد: بايد با احمدزاده صحبت كنم اما احتمال ماندنم در ملوان هم وجود دارد. به هرحال نهايتاً تا يك هفته ديگر قطعاً تكليف تيم فصل آينده ام هم مشخص خواهد شد.

محمود فكري:
    استقلال در مقابل فولاد هجومي بازي مي كند

مربي تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد در تمرينات اخير سعي كرديم روش بازي تيم را عوض كنيم و به طور قطع استقلال در مقابل فولاد هجومي ظاهر خواهد شد.
    محمود فكري مربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: فولاد يكي از تيم هاي خوب ليگ دسته اول است كه تاكنون در رقابت هاي جام حذفي موفق شده تيم هاي بزرگي را حذف كند. اگر بتوانيم به گرماي بيش از حد هوا در اهواز غلبه كنيم به راحتي مي توانيم اين تيم را در شهر خود مغلوب سازيم.
    فكري در مورد نفرات جديد استقلال براي رقابت هاي فصل آینده اظهار داشت: تيم را براي فصل آينده پرقدرت خواهيم بست و بعد از جام حذفي نفرات مورد نظر سرمربي تيم جذب استقلال خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران ،15:41، 7/3/1387

سيدجلال حسيني:
    يا استقلال يا پرسپوليس

در حالي كه تا چند روز پيش همه از پيوستن قريب به يقين سيدجلال حسيني مدافع ملي‌پوش سايپا به استقلال مي‌گفتند، اما حالا گويا ورق برگشته و اين مدافع شمالي نزديك به درب باشگاه پرسپوليس است. هر چند خودش مي‌گويد از استقلال پيشنهاد رسمي دريافت نكرده، اما اذعان مي‌كند كه تيم فصل بعد او نه سايپا و نه هيچ تيمي غير از سرخابي‌هاي پايتخت نخواهد بود.
    * آقاي حسيني، خلاصه آبي مي‌پوشيد يا قرمز؟
    - فعلاً كه هيچ كدام با من صحبت نكرده‌اند. به صورت غير رسمي هم به استقلال رفته‌ام و هم به پرسپوليس، اما چون مذاكره رسمي نشده، درست فكر نكرده‌ام.
    * اما خبر مذاكره شما با استقلال چند روز پيش مطرح شد.
    - كسي به صورت رسمي با من مذاكره نكرده است.
    * تازگي‌ها مي‌گويند از استقلال منصرف شده‌ايد و به احتمال زياد به پرسپوليس مي‌پيونديد.
    - ببينيد هر دو تيم، تيم‌هاي خوبي هستند. دو تيم بزرگ با مربيان خيلي خوب، اما بايد با بزرگتر‌هايم مشورت كنم تا بتوانم انتخاب صحيح‌تري داشته باشم.
    * از انتخابتان صحبت نكنيد اما از علاقه‌تان كه مي‌توانيد بگوييد.
    - متأسفانه از علاقه‌ام هم نمي‌توانم بگويم.
    * اما در يك محفل دوستانه گفته‌ايد كه پرسپوليسي هستيد.
    - اگر بگويم كدام تيم را دوست دارم و در فصل نقل و انتقالات به يك تيم ديگر بروم،‌برايم دردسر درست مي‌شود.
    * پس غير از اين دو تيم به تيم ديگري نمي‌رويد؟
    - نه، انتخاب من امسال يا استقلال است يا پرسپوليس.
    * انتخاب شما خيلي طول خواهد كشيد؟
    - مشكل من اين است كه فقط دايي را براي مشورت قبول دارم. با انتقال دايي از سايپا به تيم ملي، عملاً نمي‌توانم در سايپا بمانم. حتي در مراسم معارفه آقاي سجادي هم شركت نكردم. براي انتخاب عجله ندارم.

جهان ورزش ، شماره 107، 8/3/1387

منصور پورحیدری در گفتگو با ایسکانیوز:
    هیچگاه از قلعه نویی انتقاد نکرده ام// استقلال به منصوریان نیاز دارد// بگوویچ را در پاس نگه می دارم

مدیر فنی تیم فوتبال پاس همدان در خصوص انتقاداتش از قلعه نویی گفت: هیچگاه از قلعه نویی انتقاد نکرده ام و اتفاقا از انتخاب او به عنوان سرمربی استقلال خوشحالم شدم.
    منصور پورحیدری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: امیر قلعه نویی از مربیان خوب ایران است و معتقدم او می تواند در این شرایط حساس استقلال را از بحران خارج کند.
    وی افزود: مطمئن باشید قلعه نویی با استقلال قهرمان جام حذفی می شود و به تمام ناکامی های این تیم پایان می دهد.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران در خصوص خداحافظی علیرضا منصوریان از دنیای فوتبال به ایسکانیوز گفت: استقلال به این بازیکن در این شرایط حساس بسیار نیاز دارد و ای کاش او این تصمیم را نمی گرفت اما به هر حال او بهتر از هرکسی می تواند در خصوص آینده خود تصمیم بگیرد.
    مدیر فنی تیم فوتبال پاس همدان با اشاره به وضعیت بگوویچ تصریح کرد: بگوویچ فعلا در مرخصی است و به کرواسی سفر کرده است. منتظر هستیم او به ایران بازگردد تا مذاکرات خود را با او ادامه دهیم. با بگوویچ توافقات اولیه را انجام داده ایم و به احتمال فراوان او را در پاس نگه خواهیم داشت.
    پور حیدری در خصوص جدایی برخی از بازیکنان مطرح خود خاطر نشان ساخت: بازیکنانی که قراردادشان به اتمام رسیده است مختار هستند تا در خصوص وضعیت خود تصمیم بگیرند اما در مورد بازیکنانی که با باشگاه قرارداد دارند آنها باید به قرارداد خود پایبند باشند.
    سرمربی اسبق تیم ملی در خصوص بازگشت علی کریمی به تیم ملی تصریح کرد: کریمی بازیکن با ارزشی است و از ابتدا هم بهتر بود این مسئله به این شکل باز نشود و مسئولین فدراسیون باید این مشکل را از ابتدا به همین شکل حل این موضوع را می کردند.

خبرگزاری ایسکانیوز ، 13:54، 07/03/1387، کدخبر: 209821-12-870307

تيم فوتبال پيشكسوتان باشگاه استقلال تشكيل شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پيشكسوتان استقلال تهران به طور رسمي تشكيل شد و آغاز به فعاليت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينكه هفته گذشته تيم پيشكسوتان زاهدان با ارسال نمابري خواستار برگزاري بازي دوستانه با تيم پيشكسوتان به مناسبت فتح خرمشهر شد، علي فتح‌ا..زاده به طور جدي از حسن روشن كه اكنون رئيس آكادمي فوتبال اين باشگاه است، خواست تا تيم پيشكسوتان را راه اندازي كند.
    روشن نيز در تماس با بازيكنان سابق آبي‌پوشان، اين تيم را تشكيل داده كه البته براي ماندگاري آن قوانين جدي هم در نظر گرفته است. هرگونه تاخير و غيبت در تمرين و مسابقات از سوي روشن كه گرداننده اين تيم است، پذيرفته نيست.
    23 نفر عضو تيم پيشكسوتان هستند. برخي از آنها شامل اصغر رضايي، محمدرضا شكوري زاده، عليشوري، گودرز حبيبي، عباس مژدهي، هادي نراقي وحيد اميري، سيدمهدي كاظمي و ... هستند.
    قرار است كارگر جم، علي جباري، بهتاش فريبا و جهانگير كوثري هم به اين نفرات اضافه شوند.
    آبي پوشان سابق قرار است در هفته يك جلسه تمرين داشته باشند كه هنوز روز آن مشخص نيست.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

4

هه هه...
    زهی خیال باطل
    report می دهیم .....
    Last edited by Majid393; 28-05-2008 at 11:24. دليل: report

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

گذارش دادن فایده ای نداره. انگار نه انگار.

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

خودتونو خسته نکنین!
    گناه دارن !
    حالا 1 پست بدن خودشونو خالی کنن
    اخه اگه ندن میترکن.
    پس ولشون کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

انشالله بازیه امروز رو ببریم.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام من چند صفحه قبل آهنگ استقلال رو گذاشتم نظرتون در موردش آهنگ چي بود كسي آهنگ ديگه نداره راستي من كاست پسران آبي رو دارم كسي اگه دارش بزارش
    من که نظرمو گفتم.
    انشالله بازیه امروز رو ببریم.

حتما باید ببریم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اين عكس رو يه پشت زمينه آبي بندار بنين بهتر نميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینو من از یه جا کپی کردم داخل اسمایلها.خودم درست نکردم.

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

امیدوارم اون روزها دوباره تکرار بشه ... 2 زوج استثنایی یعنی عنایتی و اکبرپور و داشته باشیم .

راستی بازی دقیقا ساعت چنده ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم اون روزها دوباره تکرار بشه ... 2 زوج استثنایی یعنی عنایتی و اکبرپور و داشته باشیم .

راستی بازی دقیقا ساعت چنده ؟
    ساعت6

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

اگر از جهنم اهواز جون سالم به در ببریم 100% قهرمانیم ----- خدا کنه زمین اهواز اندکی هموار باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •