فرانك رایكارد ممكن است برای بیشتر مشكلات سال پیش بارسلونا مقصر شناخته شود، اما امروز بازیكن سابق، رونالدینیو پشت این هلندی ایستاد و گفت او مربی بزرگی است.
رونالدینیو و فرانك رایكارد با هم برای میزان زیادی از مشكلات بارسلونا در فصل پیش سرزنش شدند و حالا كه هر دو باشگاه را ترك كرده اند، بدون شك به نظر می رسد که تحسین كردن را بسیار آسان تر می بینند. بازیساز كنونی آث میلان در مورد مربی سابقش صحبت كرد و گفت نه تنها او دوست خوبی است، بلكه مربی بزرگی نیز بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او اینگونه آغاز كرد: «فرانك دوست من است، پس از همه چیز هایی كه با هم تجربه كردیم، كسانی را پیدا كنیم كه در آن ها سهیم هستند، بسیار شگفت انگیز است. او همیشه مربی بزرگی بوده است كه در كارش بسیار روشن بود و همه عناوین را فتح نموده، چون می داند چگونه كار كند.»
رایكارد پس از ترك بارسلونا در تابستان، در حال حاضر بدون شغل است و گرچه برخی گفته اند که تنها دلیلی كه او در اسپانیا موفق شد، به خاطر استعدادهایی بود که در اختیارش قرار داشت ولی این برزیلی موافق نیست.
او گفت: «استعداد به تنهایی كافی نیست. وقتی می بردیم یا می باختیم، به او مربوط بود. هنگامی كه لیگ و لیگ قهرمانان را بردیم، هیچ كس انتقاد نكرد، رایكارد كار زیادی انجام داد، او عالی است.»
براستی، با وجود برد بسیار در بارسلونا، رایكارد و رونالدینیو در نهایت پس از فصل آخری ضعیف كه شاهد سوم شدن تیم كاتالان در لیگ بود، آزاد شدند. در مورد این ناكامی، بازیكن میلان گفت که نمی داند چه اتفاقی برایشان افتاد.
او شروع كرد: «من نمی دانم. اوضاع همینطوری هستند، در واقع ما همه چیز را بردیم و سپس كه قهرمانی ها نمی آیند، اتفاقاتی می افتند. من همه شادی های بارسلونا را به یاد دارم، لیگ ها، لیگ قهرمانان، من همه آن خاطرات خوب را دارم.»
او جمع بندی كرد: «همیشه می توانی طرف منفی و مثبت موارد را ببینی و من دومی را ترجیح می دهم. من دوستان بسیاری در بارسلونا دارم و خداحافظی ها را دوست ندارم، من بازخواهم گشت...»