تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 413 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فرانك رایكارد ممكن است برای بیشتر مشكلات سال پیش بارسلونا مقصر شناخته شود، اما امروز بازیكن سابق، رونالدینیو پشت این هلندی ایستاد و گفت او مربی بزرگی است.

رونالدینیو و فرانك رایكارد با هم برای میزان زیادی از مشكلات بارسلونا در فصل پیش سرزنش شدند و حالا كه هر دو باشگاه را ترك كرده اند، بدون شك به نظر می رسد که تحسین كردن را بسیار آسان تر می بینند. بازیساز كنونی آث میلان در مورد مربی سابقش صحبت كرد و گفت نه تنها او دوست خوبی است، بلكه مربی بزرگی نیز بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

او اینگونه آغاز كرد: «فرانك دوست من است، پس از همه چیز هایی كه با هم تجربه كردیم، كسانی را پیدا كنیم كه در آن ها سهیم هستند، بسیار شگفت انگیز است. او همیشه مربی بزرگی بوده است كه در كارش بسیار روشن بود و همه عناوین را فتح نموده، چون می داند چگونه كار كند.»

رایكارد پس از ترك بارسلونا در تابستان، در حال حاضر بدون شغل است و گرچه برخی گفته اند که تنها دلیلی كه او در اسپانیا موفق شد، به خاطر استعدادهایی بود که در اختیارش قرار داشت ولی این برزیلی موافق نیست.

او گفت: «استعداد به تنهایی كافی نیست. وقتی می بردیم یا می باختیم، به او مربوط بود. هنگامی كه لیگ و لیگ قهرمانان را بردیم، هیچ كس انتقاد نكرد، رایكارد كار زیادی انجام داد، او عالی است.»

براستی، با وجود برد بسیار در بارسلونا، رایكارد و رونالدینیو در نهایت پس از فصل آخری ضعیف كه شاهد سوم شدن تیم كاتالان در لیگ بود، آزاد شدند. در مورد این ناكامی، بازیكن میلان گفت که نمی داند چه اتفاقی برایشان افتاد.

او شروع كرد: «من نمی دانم. اوضاع همینطوری هستند، در واقع ما همه چیز را بردیم و سپس كه قهرمانی ها نمی آیند، اتفاقاتی می افتند. من همه شادی های بارسلونا را به یاد دارم، لیگ ها، لیگ قهرمانان، من همه آن خاطرات خوب را دارم.»

او جمع بندی كرد: «همیشه می توانی طرف منفی و مثبت موارد را ببینی و من دومی را ترجیح می دهم. من دوستان بسیاری در بارسلونا دارم و خداحافظی ها را دوست ندارم، من بازخواهم گشت...»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گزارش فدراسيون فوتبال اسپانيا از مسلمانان ليگ
    فرهنگ رمضان در لاليگا در حال گسترش است
    خبرگزاري فارس: تلويزيون تازه افتتاح شده لاليگا در نخستين گزارش خود فرهنگ مسلمانان در لاليگا را زير ذره بين گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت LFP ، روزه گرفتن بازيكنان مسلماني نظير كيتا و توره و آبيدال(بارسلونا)، ديارا(رئال مادريد)، نكونام و شجاعي(اوساسونا) و كانوته (سويا) به خصوص در بازي هاي امسال لاليگا نقش قابل توجهي در ترويج فرهنگ رمضان در اسپانيا داشته است.
    مردم اين كشور كه به دليل سكونت جمع كثيري از مسلمانان به خصوص در آندولوس با اين اصطلاحات نا آشنا نيستند با ديدن اين صحنه ها به تحقيق در مورد چرايي و چگونگي اين فرهنگ تشويق و ترغيب مي شوند.
    مشخص است كه عده اي نمي خواهند اين فرهنگ در لاليگا يكي از پر بيننده ترين ليگ هاي حرفه اي در جهان منتشر شود؛ اما برخورد مربيان بزرگ در لاليگا در اين مورد جالب است.
    كوكو سيگاندا سرمربي اوساسونا در اين مورد مي گويد: چند وقت پيش كه مي دانستم رمضان در راه است نگران وضعيت نكونام و شجاعي بودم. از طرفي به خود اجازه نمي دادم در اين مورد آنها را محدود كنم چون بايد به اعتقادات آنها احترام مي گذاشتم، از طرفي هم نمي دانستم كه آيا مسعود و جواد با همان طراوت هميشگي براي ما بازي مي كنند يا نه، بنابراين ريسك نكردم و اين مسئله را با آنها در ميان گذاشتم و وقتي متوجه شدم كه رمضان طراوت و اميد براي كسب موفقيت را در ميان اين 2 مسلمان افزايش مي دهد خيالم راحت شد.
    وي در مورد گسترش اين فرهنگ و آشنايي بازيكنان اوساسونا با دين اسلام گفت: اين مسئله ارتباطي به من ندارد. مربي فوتبال هستم و اگر بازيكنانم دوست دارند با دين بازيكنان ايراني آشنا شوند يك بحث خارج از زمين فوتبال است و من حق ندارم بازيكني را از اين كار منع كنم.
    پپ گوارديولا در مورد سه بازيكن مسلمان خود در بارسلونا گفت: در ماه رمضان هرگز از بازيكنان مسلمان خود كم كاري يا ضعف جسماني نديدم. حتي متوجه شدم كه آنها با روحيه اي بهتر از قبل بازي مي كنند و كاملا در خدمت تيم هستند.
    وي در مورد آبيدال گفت: او گاهي با برخي بازيكنان در زمين تمرين درگيري لفظي داشت؛ اما در ماه رمضان بهترين برخورد ها را داشت و مي گفت، از انجام كارهاي بد منع شده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تلاش‌ براي خريد مهاجم 18 ساله شروع شد
    جدال بارسا و مادريد براي جذب كاستا
    خبرگزاري فارس: دو باشگاه ثروتمند رئال مادريد و بارسلونا مي كوشند مهاجم تيم ژرميو را به خدمت بگيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، داگلاس كاستا، بازيكن 18 ساله ژرميو برزيل به شدت مورد علاقه دو سرمربي در رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
    برند شوستر پس از ديدار وكيل اين بازيكن و تماشاي فيلم بازي هاي او، از وي خواست پيشنهاد بارسا را فراموش كرده و به پيشنهاد مادريد اعتماد داشته باشد.
    پپ گوارديولا نيز در تماسي تلفني با وكيل وي، از اراده جدي باشگاهش براي خريد اين بازيكن خبر داده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

با وجود تكذيب هاي متعدد صورت گرفت
    مذاكره جدي فابرگاس با بارسلونا
    خبرگزاري فارس: بازيكن اسپانيايي تيم فوتبال آرسنال انگليس به رغم انكار تماس با باشگاه بارسلونا در حال مذاكره با اين باشگاه بسر مي برد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، منابع خبري در انگليس طي دو روز گذشته خبر دادند "سس فابرگاس" مذاكراتي اساسي از طريق مديربرنامه هايش با باشگاه اسپانيايي داشته است.
    اين بازيكن كه از مدت‌ها قبل حتي مورد توجه باشگاه رئال مادريد اسپانيا نيز قرار داشت،‌ در ماه‌هاي اخير در مصاحبه هاي خود تماس با تيم بارسلونا را تكذيب و عنوان كرد، تمام توان خود را معطوف بازي و حضور در آرسنال مي كند.
    برغم اين واكنش ها،‌ شواهدي در دسترس است كه نشان مي دهد، فابرگاس 21 ساله مذاكراتي جدي با طرف اسپانيايي داشته تا شرايط خود را براي انتقال احتمالي به اين تيم مورد سنجش و ارزيابي قرار دهد.
    اين شواهد حكايت از اين نكته دارند فابرگاس در صورتي كه در فصل جاري نيز همراه با آرسنال به موفقيتي خاص نرسد،‌ آنوقت بسيار احتمال دارد به تيمي ديگر، ‌بخصوص بارسلونا منتقل شود.
    وي با باشگاه لندني تا سال 2014 قرارداد دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در حمايت از گوارديولا
    مسي: پپ مثل خود ما است
    خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا سرمربي تيمش را بسيار صميمي و دوست داشتني توصيف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ليونل مسي گفت: پپ واقعا مثل خود ما است و هرگز احساس نمي كنيم كه به عنوان مربي از ما بالاتر است.
    وي افزود: از ديد من نزديكي يك مربي به بازيكنان برگ برنده او است و هيچ يك از بازيكنان، وي را در اين راه تنها نمي گذارند.
    مسي تصريح كرد: گوارديولا بارسلونا را به سمت قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا هدايت مي كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در حمايت از هم تيمي سابق
    ساويولا: توپ طلا فقط حق مسي است
    خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني رئال مادريد در مورد توپ طلاي امسال از همتاي آرژانتيني در بارسلونا حمايت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خاوير ساويولا، بازيكن سابق بارسلونا و كنوني رئال مادريد عنوان كرد: ليونل مسي در حال حاضر بهترين مهاجم و بازيكن فوتبال حرفه اي در سراسر جهان است.
    وي اظهار داشت: براي مسي رقيبي را متصور نيستم. تعجب مي‌كنم چرا شماري از كارشناسان بيهوده بازيكناني نظير كريستيانو رونالدو را با وي مقايسه مي کنند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

قرعه کشي رقابت هاي فوتبال جام حذفي اسپانيا
    رئال مادريد با رئال يونيون ديدار مي کند/بارسا به مصاف بنيدورم مي رود

دور چهارم رقابت هاي فوتبال جام حذفي اسپانيا روز گذشته برگزار شد و تيم هاي حاضر در اين مرحله حريفان خود را شناختند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال اسپانيا، در مرحله چهارم اين رقابت ها که تيم هاي دسته اول نيز حضور دارند،رئال مادريد روز چهارشنبه 8 آبان -29 اکتبر- ميهمان "رئال يونيون" يکي از تيم هاي حاضر در دسته سوم خواهد بود. همچنين بارسلونا نيز در همين روز ميهمان تيم دسته سومي "بنيدورم" است. اما اوساسونا که جواد نکونام و مسعود شجاعي دو ملي پوش کشورمان را در اختيار دارد،بايد به مصاف تيم سختکوش ختافه برود. اين ديدار،سخت ترين قرعه اين مرحله از رقابت ها است. بازي هاي برگشت اين دور روز چهارشنبه 22 آبان-12 نوامبر- برگزار خواهد شد. برنامه کامل مرحله چهارم جام حذفي اسپانيا به شرح زير است: * پولي دپورتيوو ايدو - ويارئال * رئال مادريد – رئال يونيون * بنيدورم - بارسلونا * اوريهوئلا - اتلتيکومادريد * پورتوگاليت - والنسيا * پونفرادينا - سويا * الچه - لاکرونيا * مورسيا – راسينگ سانتاندر * سلتاويگو - اسپانيول * رايو والکانو - آلمريا * هرکولس - وايادوليد * کاستلون – رئال بتيس * اتلتيک بيلبائو – رکرتيوو هوئلوا * ختافه - اوساسونا * نومانسيا – اسپورتينگ گيخون * مالاگا - مايورکا

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سران بارسا به دنبال تمديد قرارداد چند بازيکن اصلي

مدير تيم فوتبال بارسلونا اعلام کرد که آماده است صحبت هاي اوليه براي تمديد قرارداد چند بازيکن اصلي تيم را آغاز کند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" روزنامه "ال موندو دپورتيوو" گزارش داد که قرار است "چيگي بگريستين" پس از بازگشت از آرژانتين صحبت هاي اوليه را با وکلاي "ژاوي هرناندز"،"سرجيو باسکوئتس" و "کارلس پويول" درخصوص امضاي قرارداد جديد با آبي و اناري پوشان مطرح کند. گفتني است بارسلونا هم اکنون با کسب 13 امتياز رتبه چهارم جدول رده‌بندي لاليگا را به خود اختصاص داده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هافبک شالکه در تيررس بارسلونا

سران باشگاه بارسلونا به دنبال جذب هافبک کروات تيم شالکه هستند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" نشريه "بيلد" آلمان در اين باره گزارش داد که "ايوان راکيتيچ" به عنوان گزينه نخست آبي و اناري پوشان در فصل نقل و انتقالات زمستاني مطرح شده است. صحبت هاي مقدماتي دو باشگاه در اين باره صورت گرفته و در فصل زمستان به احتمال فراوان اين انتقال صورت بگيرد. راکيتيچ 20 ساله که متولد سوئيس است،سابقه بازي در باشگاه بازل اين کشور و همچنين تيم زير 21 ساله هاي سوئيس را نيز در کارنامه دارد. او در 14 بازي ملي که براي کرواسي به ميدان رفته،3 بار موفق به گلزني شده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پي تشديد اختلافات مالي
    بارسلونا از رفتن اتوئو نگران است
    خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا نمي تواند مهاجم كامروني خود را براي تمديد قرارداد در فصل نقل و انتقالات زمستاني متقاعد كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو بازي ساز و گل زن بارسلونا براي تمديد قرارداد خود با باشگاهش مشكل دارد.
    وي نمي خواهد قراردادش را با مبلغ پيشنهاد شده فعلي به ارزش 8 ميليون يورو اضافه نسبت به مبلغ قبلي تمديد كند.
    هراس بارسلونا از ترك اين تيم توسط اتوئو پس از رفتن دكو و رونالديوين منطقي است و خوان لاپورتا بي ترديد براي ابقاي اتوئو تلاش بيشتري مي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •