تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 399 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان همانطور که می دانید عنوان بعضی از رشته ها به مهندسی تکنولوژی تبدیل شده.
    من خودم مهندسی تکنولوژی الکترونیک تهران جنوب می خونم کاردانی ناپیوسته بودم(یعنی پیش دانشگاهی رفتم) در مورد رشته های تکنولوژی بابد بدونید که تقریبا چیزی تو مایه های علمی کاربردیه یا شایدم میشه گفت دقیقا خود علمی کاربردیه یعنی چندین درس تخصصی که دانشجویان کارشناسی پیوسته می گذرانند رو دیگه به ما نمی دهند از جمله ی این درس ها برای رشته الکترونیک و .. می توان به ریاضی مهندسی ، تجزیه و تحلیل سیستم ها ، فیزیک الکترونیک،الکترونیک3،اقتص د مهندسی و یکی دو درس دیگه .یعنی با این اوصاف چیزه زیادی تو دانشگاه یاد نمیگیریم.ولی با پا فشاری که بچه تو دانشگاه کردند این دروس با عنوان جبرانی به همون میدن و مشکلی تا حدی مرتفع شد ولی اکثر دانشگاه ها هنوز همینه . دلیلشون به خاطر این کار به احتمال زیاد به خاطر ادغام دو دسته دانشجو یکی با مدرک کاردانی پیوسته و دسته دیگر دانشجویانی با مدرک کاردانی ناپیوسته است من خودم به هیچ وجه از طرف دسته اول قضاوت نمی کنم ولی شک نکنید که به دسته دوم ظلم بزرگی شده .( آخه جالبی تو اینه که تراز ها رفته بالا ولی کیفیت اومده پایین)
    شاید با پیگیریه شما قبل از ورود به این مقطع و ما و در خواست برای حذف نام تکنولوژی و برگشت به همان روش قبل ، بتوانیم سطح علمی رشته های تکنولوژی را مانند قبل ارتقا دهیم.و این تعارض رو از بین ببریم .
    سوالی باشه در خدمتم
    Last edited by farzad.sharifi; 10-10-2009 at 07:54.

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همه
    من خودم مهندسی تکنولوژی الکترونیک تهران جنوب می خونم کاردانی ناپیوسته بودم(یعنی پیش دانشگاهی رفتم) در مورد رشته های تکنولوژی بابد بدونید که تقریبا چیزی تو مایه های علمی کاربردیه یا شایدم میشه گفت دقیقا خود علمی کاربردیه یعنی چندین درس تخصصی که دانشجویان کارشناسی پیوسته می گذرانند رو دیگه به ما نمی دهند از جمله ی این درس ها برای رشته الکترونیک و .. می توان به ریاضی مهندسی ، تجزیه و تحلیل سیستم ها ، فیزیک الکترونیک،الکترونیک3،اقتص د مهندسی و یکی دو درس دیگه .یعنی با این اوصاف چیزه زیادی تو دانشگاه یاد نمیگیریم. اگه کسی بود و به من قبل از ثبت نام کنکور آزاد می گفت شاید میرفتم گرایش قدرت امتحان می دادم که دیگه اسمه تکنولوژی رو هم یدک نمیکشه ،البته الانش خیلی هم ناراضی نیستم
    چون با پا فشاری که بچه تو دانشگاه کردند این دروس با عنوان جبرانی به همون میدن و مشکلی تا حدی مرتفع شد ولی اکثر دانشگاه ها هنوز همینه . دلیلشون به خاطر این کار به احتمال زیاد به خاطر ادغام دو دسته دانشجو یکی با مدرک کاردانی پیوسته و دسته دیگر دانشجویانی با مدرک کاردانی ناپیوسته است من خودم به هیچ وجه از طرف دسته اول قضاوت نمی کنم ولی شک نکنید که به دسته دوم ظلم بزرگی شده .( آخه جالبی تو اینه که تراز ها رفته بالا ولی کیفیت اومده پایین)
    شاید با پیگیریه شما قبل از ورود به این مقطع و ما و در خواست برای حذف نام تکنولوژی و برگشت به همان روش قبل ، بتوانیم سطح علمی رشته های تکنولوژی را مانند قبل ارتقا دهیم.و این تعارض رو از بین ببریم .
    سوالی باشه در خدمتم
    من خودم کاردانی الکترونیک دارم الان که دفترچه ازادو خوندم تموم رشته هاش به مهندسی تکنولوژی تبدیل شده هم قدرت و هم الکترونیک و .. اونوقت برا استخدام مثلا منی که مهندسی تکنولوژی قدرت دارم با کسی که مهندسی قدرت دارد فرق هست؟
    در ضمن کنکور کارشناسی ناپیوسته دولتی هم تمام رشته های مهندسیش به مهندسی تکنولوژی تبدیل شده
    پس چه ازاد و چه دولتی تمام رشته های مهندسیش به مهندسی تکنولوژی تبدیل شده

موفق باشید
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    والا هنوز تکنولوژی ها به مرحله استخدام نرسیدن که بشه نظری داد
    من الان دفترچه امسال رو دیدم خیلی فرق داشته ، رشته های کنترل و انتقال توزیع و قدرت مکانیک و عمران بعضی رشته های دیگه تا اونجا که یادمه تکنولوژی نبود .
    شاید به خاطر همین اعتراض ها که تبعیض قائل شده بودن کلا همه ی رشته هارو تکنویوژی کردن که صدای کسی در نیاد. معلوم نیست کی نشسته اونجا از این تصمیم های صلیقه ای میگیره
    ممنون
    Last edited by farzad.sharifi; 09-10-2009 at 22:57.

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    والا هنوز تکنولوژی ها به مرحله استخدام نرسیدن که بشه نظری داد
    من الان دفترچه امسال رو دیدم خیلی فرق داشته ، رشته های کنترل و انتقال توزیع و قدرت مکانیک و عمران بعضی رشته های دیگه تا اونجا که یادمه تکنولوژی نبود .
    شاید به خاطر همین اعتراض ها که تبعیض قائل شده بودن کلا همه ی رشته هارو تکنویوژی کردن که صدای کسی در نیاد. معلوم نیست کی نشسته اونجا از این تصمیم های صلیقه ای میگیره
    ممنون
    همشون تکنولوژی شدند
    راستی دوستان قیمت کارت اعتباری دانشگاه ازاد چنده و تا کی وقت دارد؟

موفق باشید

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همه
    من خودم مهندسی تکنولوژی الکترونیک تهران جنوب می خونم کاردانی ناپیوسته بودم(یعنی پیش دانشگاهی رفتم) در مورد رشته های تکنولوژی بابد بدونید که تقریبا چیزی تو مایه های علمی کاربردیه یا شایدم میشه گفت دقیقا خود علمی کاربردیه یعنی چندین درس تخصصی که دانشجویان کارشناسی پیوسته می گذرانند رو دیگه به ما نمی دهند از جمله ی این درس ها برای رشته الکترونیک و .. می توان به ریاضی مهندسی ، تجزیه و تحلیل سیستم ها ، فیزیک الکترونیک،الکترونیک3،اقتص د مهندسی و یکی دو درس دیگه .یعنی با این اوصاف چیزه زیادی تو دانشگاه یاد نمیگیریم. اگه کسی بود و به من قبل از ثبت نام کنکور آزاد می گفت شاید میرفتم گرایش قدرت امتحان می دادم که دیگه اسمه تکنولوژی رو هم یدک نمیکشه ،البته الانش خیلی هم ناراضی نیستم
    چون با پا فشاری که بچه تو دانشگاه کردند این دروس با عنوان جبرانی به همون میدن و مشکلی تا حدی مرتفع شد ولی اکثر دانشگاه ها هنوز همینه . دلیلشون به خاطر این کار به احتمال زیاد به خاطر ادغام دو دسته دانشجو یکی با مدرک کاردانی پیوسته و دسته دیگر دانشجویانی با مدرک کاردانی ناپیوسته است من خودم به هیچ وجه از طرف دسته اول قضاوت نمی کنم ولی شک نکنید که به دسته دوم ظلم بزرگی شده .( آخه جالبی تو اینه که تراز ها رفته بالا ولی کیفیت اومده پایین)
    سوالی باشه در خدمتم
    ============
    دوستان من در آزاد مشهد کاردانی ناپیوسته عمران میخونم
    یعنی اگر کاردانی به کارشناسی عمران شرکت کنم مدرکم تحت چه عنوانیست
    مهندسی عمران یا کارشناسی عمران یا مهندسی تکنولوژی عمران
    میشه بیشتر توضیح بدین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    این کارنامه نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی اومد...
    پذیرش در بعضی رشته ها واقعا حیرت انگیزه ببینید:

موفق باشید

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

سلام به همه
    سوالی باشه در خدمتم
    این جوری که یه خورده بد شدش

گرچه فرقی هم نداره برای رفتن به سر کار

چون دانشگاه ازاده کلا پارتی مهمه نه مدرک و نوع مدرک
    پس ناراحت نباشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

============
    دوستان من در آزاد مشهد کاردانی ناپیوسته عمران میخونم
    یعنی اگر کاردانی به کارشناسی عمران شرکت کنم مدرکم تحت چه عنوانیست
    مهندسی عمران یا کارشناسی عمران یا مهندسی تکنولوژی عمران
    میشه بیشتر توضیح بدین
    از کاردانی به کارشناسی مدرک شما میشه مهندسی تکنولوژی عمران دیگه فرقی نداره کاردانی ناپیوسته بودید یا کاردانی پیوسته، ولی اونایی که بصورت مستقیم(یعنی کنکوری که بعد از پیش دانشگاهی میدهیم) کارشناسی پیوسته قبول میشن مدرکشون دیگه تکنولوژی نداره.(یعنی فقط کارشناسی ناپیوسته جدیدا اسم تکنولوژی رو جلوی رشته هاش داره)
    از دو سالی میشه که این اتفاق افتاده البته سال اول این طرح بعضی از رشته ها تکنولوژی بود و امسال انگار همه ی رشته ها شدن تکنولوژی ،قبلن نوع مدرک و نوع واحد های کارشناسی پیوسته با کارشناسی ناپیوسته مثل هم بود ولی یکدفعه ...!
    تقریبا میشه گفت واحد هایی که پاس می کنیم مثل علمی کاربردیه .
    فرق مهندسی با مهندسی تکنولوژی رو هم تو پست بالا بیشترتوضیح دادم.
    ولی اینو مطمئن باشید آنهایی که کارشناسی ناپیوسته هستن به مراتب با سواددتر از کارشناسی پیوسته هستن ولی امروزه سعی دارن تو سرمون بزنند
    موفق باشید
    Last edited by farzad.sharifi; 10-10-2009 at 08:05.

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از کاردانی به کارشناسی مدرک شما میشه مهندسی تکنولوژی عمران دیگه فرقی نداره کاردانی ناپیوسته بودید یا کاردانی پیوسته، ولی اونایی که بصورت مستقیم(یعنی کنکوری که بعد از پیش دانشگاهی میدهیم) کارشناسی پیوسته قبول میشن مدرکشون دیگه تکنولوژی نداره.(یعنی فقط کارشناسی ناپیوسته جدیدا اسم تکنولوژی رو جلوی رشته هاش داره)
    از دو سالی میشه که این اتفاق افتاده البته سال اول این طرح بعضی از رشته ها تکنولوژی بود و امسال انگار همه ی رشته ها شدن تکنولوژی ،قبلن نوع مدرک و نوع واحد های کارشناسی پیوسته با کارشناسی ناپیوسته مثل هم بود ولی یکدفعه ...!
    تقریبا میشه گفت واحد هایی که پاس می کنیم مثل علمی کاربردیه .
    فرق مهندسی با مهندسی تکنولوژی رو هم تو پست بالا بیشترتوضیح دادم.
    ولی اینو مطمئن باشید آنهایی که کارشناسی ناپیوسته هستن به مراتب با سواددتر از کارشناسی پیوسته هستن ولی امروزه سعی دارن تو سرمون بزنند
    موفق باشید
    ==================
    من یه چیزی در این باره شنیدم که کسانی که کاردانی به کارشناسی میخونن برای اینکه مدرکشون هم سطح مهندسی بشه (البته در مورد رشته عمران -از بقیه رشته ها اطلاع ندارم)
    بعد از اتمام تحصیل باید در سازمان نظام مهندسی چند درس پاس کنند

حالا میخواستم بدونم شما در این باره اطلاعی ندارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان كسي خبر از تراز هاي قبولي جاهاي مختلفش نداره مصلا كرج بخواي قبول شي چه ترازي مي خواد؟
    يه همچين چيزي ليستي داشته باشه؟!
    دوستان اگه کسی چیزی میدونه در این مورد کمک کنه
    منم خیلی به این تراز ها نیاز دارم

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •