به نظره من اينكارو نكن!!!الان خواهر زادم اسليم داره اما تو خيلي بازيها به مشكل برخورده!!!س=شايدم ديسكاش اشكال داشته اما به هر حال همون فتو داشته باشي بهتره---اين نظره منه
به نظره من اينكارو نكن!!!الان خواهر زادم اسليم داره اما تو خيلي بازيها به مشكل برخورده!!!س=شايدم ديسكاش اشكال داشته اما به هر حال همون فتو داشته باشي بهتره---اين نظره منه
چرا میخوای فت رو عوض کنی ؟
چون الان 7 سال هست که دارمش همینجوری گفتم برم یه اسلیم هم بخرم البته اینو به احتمال زیاد نگهش میدارم چون هنوز هم مثل ساعت کار میکنه!!![]()
من فكر كردم ايراد پيدا كرده كه عوض ميكني---و الا كاره عاقلانه اي نيست!!!
ميدوني ps2 اسليم ديگه الان اسليمه قديم نيست!!!درسته ظاهرش همونه اما هر چي ميگذره قطعاتش رو مختصرتر و كمتر ميكنن تا ارزونتر در بياد و بيشترشم چيني---اما قبلا درسته كه چيني بود اما قطعاته مهمش ژاپن بود---البته بعضي جاها هنوز اسليمه خوب دارن كه قيمتش 140 تومن ايناست
توي ps3 قضيه كمي فرق داره اسليمها هنوز استاندارده كافي دارن و عالين و فرقي با فت ندارن اما احتمالا تا چند سال بعد قضيه ps2 واسش پيش مياد---
كسي باور نداره داخل انواع ps2 هارو نگاه كنه متوجه ميشه!!!
Last edited by BATMAN-LOVE; 05-06-2011 at 00:09.
الان قیمت ps2 slim چنده ؟ فقط رنگ مشکیش هست یا رنگهای دیگه هم داره؟
دوستان سلام. امروز بعد از حدود 3 ماه ps2 رو از جعبه در آوردم و وصلش کردم.اولین بازی رو داخلش گذاشتم و بازی کردم. بعد که dvd رو در اوردم دیدم نزدیک لبه dvd یه خط دایره ای هست یعنی دور تا دور dvd رو یه خط دایره ای انداخته.دیسک رو عوض کردم یکی دیگه گذاشتم یه مدت با اون بازی کردم .بعد دیدم اونم همینطوری شده.دوباره دیسک رو عوض کردم یه دیسک دیگه گذاشتم و حدود 3-4 دقیقه بازی کردم (برای امتحان) ایندفعه خط ننداخت.اینطور که معلومه یه مدت (مثلا" شاید 20-30 دقیقه) باهاش بازی کنی خط میندازه.تو این 3-4 سالی که دستگاه رو داشتم مرگ نداشت.برای اولین بار بود که این اتفاق افتاد.مدل دستگاه هم slim 77004 هست که پدرم از مکه برام آورده بود.ضمنا" موقع بازی هم هیچ صدایی که نشون بده دیسک به چیزی میسابه مشخص نیست.خواهشن راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟
Last edited by vahidreza_sh; 01-07-2011 at 13:04.
سلام لطفا یه راهنمایی کنید ما رو ثواب داره به خدا
میخوام برم یه پی اس 2 بگیرم ... چی بگیرم ؟ ضمنا آیا اینا به مستقیم مانیتور هم نصب میشه ؟ یا به pc ؟ چه جوریاست ؟
به پی سی یا مانیتور وصل نمیشه
خرید پی اس تو نو در حال حاضر به دلیل خارج از رده بودن اشتباه محضه
پی اس پی یا 360 بخرید و پولتون رو دور نریزید.
میخوام فقط روش بیشتر یه مورتال کامبت و یا یه فوتبالی بازی ککنیم![]()
منم می خوام یه ps2 بخرم
حرف شما رو قبول دارم ولی خوب الان یه ps2با مخلفاتش ماکزیمم 150 در بیاد
حالا این کجا ps3 که 700 هزار میشه کجا ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)