تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 153 از 358 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...کلونینگ در راستای نظریه تکامل است نه اینکه اون رو نقض کنه...
    شایان عزیز ;
    تکنیک کلون کردن درسته که نظریه تکامل رو نقض نمی کنه ; در عین حال کوچکترین ارتباطی هم با اون نداره.(مقالات خوبی برای آشنایی در نت بوفور موجود هست).
    نظریه مذکور میتونه نداشتن چشم در حشرات , ماهی ها و دیگر جانداران کوچک رو در درون غارها و نیز اعماق اقیانوسها(بالای 3000 متر) و یا حداکثر افزایش طول گردن زرافه رو (بزعم بعضی ها) در طول عصر ها و مثال های مشابه رو توضیح و تشریح کنه ; و شکی در صحتش نیست.
    اما اگر بیاییم بگیم یک ستاره دریایی امروز , میتونه مثلا 50 میلیون سال بعد یک شتر باشه که در صحرای فلان خار نشخوار میکنه یا 150 میلیون سال بعد از اون هم میتونه آهنگسازی باشه که تئوری موسیقی رو در دانشکده بهمان تدریس میکنه ; به هیچ عنوان صحت نداره و مستوجب ختده هم هست.
    همانطور که قبلا عرض کردم ; اگر میلیاردها سال هم بگذره , ستاره دریایی ستاره دریایی , شتر شتر و انسان انسان باقی می مانند.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

متوجه نشدم ... در این صفحه/عکس صرفاً سوابق آکادمیک/دانشگاهی یک روس ذکر شده و خط آخر هم گفته که بیماری استخوانی داره... ارتباطش با شایعه فوق چیه؟...(اگه هم ابهامی بوده، تصریح می کنم: ) درخواست من، منبع یا مدرکی بود که اونچه شما گفتید (فضانوردی پیر و روس که ظاهراً در رواندا، تحت نظارته و در 2007 ادعاهایی کرده و غیره) رو نشون بده...فردی که من ذکر کردم ویلیام راتلج – در 2007 ادعاهایی کرده – در روانداست –76 ساله اش بوده) و اون شخصی که شما در مقابل ذکر کردی فضانورد روس بی نام – در 2007 ادعاهایی کرده – در رواندا همسایه ویلیام ماست! – 76 ساله شه)یه ذره زیادی شبیه هم هستند!...
    آقای خوب من...به اون تکه عکسی که از یک صفحه از سایت مذکور بعنوان نمونه قرار دادم بسنده نکنید.بنده آدرس در اختیارتون گذاشتم[بقول مهران مدیری مثل دسته گل(!)]. از اینکه اصلا فرصت ندارم تا تک تک مکان هایی رو که در اونجا طی کردم( و هر لینک و تیتر و توضیح رو از روسی به فارسی و گاها دوباره برعکس برگردونم)که شاید ساعت ها صرف اون کردم رو توضیح بدم بنده رو ببخشید.می تونید قضیه رو کلا بدون مدرک فرض کنید.باز هم معذرت میخوام اگر بشما خدای نکرده بر بخوره.
    دوربین در کابین می چرخه و قفسه ای دیده نمیشه ... اگه حدس می زنید اونطوری باشه که هیچ، وگرنه عکساش رو اگه بذارید ممنون میشم
    موضوع " کپسول قرنطینه " رو هم مد نظر داشته باشید که قبلا توضیح دادم.مورد قبلی رو بحد کافی بهش پرداخته ام.
    Last edited by seamack; 14-04-2010 at 22:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برای من به شخصه یه چیز کافیه . شما بقول دوستمون مختصات این شهرشون تو کویر رو بده ، من همین فردا تشریف میبرن اونجا . مختصات دقیق ندادید هم مهم نیست . حدودی بگید کجاست تو کدوم استانه . (این که میگم هم اصلا شوخی نیست ، حتما میرم) . اگر میخواید بگید که من نمیتونم اونا رو ببینم یا از دید من مخفی هستن ، اشکالی نداره . شما فقط آدرسو بده

خیلی هم مشتاقم .
    با سلام به شما

در پست دوم به مکان تقریبی اونها اشاره کردم و قتیکه گفتم بعضیها از مزینان و طبس به اونجا میرن . شهر مزینان رو توی نقشه از بالا پیدا کنین و طبس رو در پایین ، بین این دو شهر رو بررسی کنین .

ضمنا من مجبور شدم 150 صفحه این تایپیک رو با اینترنت dialup باز کنم و در کامپیوترم ذخیره کنم(170mb) و در فرصت بعدی روند کلی بحثهای گذشتتون رو بررسی کنم . چون من یه دفعه وسط بحثتون پریدم .من فعلا فقط طرح موضوع کردم و معتقد هم هستم كه بايد كاملا علمي بحث كنم و دلایلم رو ارائه کنم .
    البته درصدد هستم یه اینترنت پرسرعت بگیرم . منهم یه فردی هستم با مشکلات و گرفتاریهای دیگه و ادعاههای اونجوری و خیالپردازانه ندارم . خودم تا بحال به این شهر نرفتم . اطلاعاتم رو از شاهدینی گرفتم که یا دوست صمیمی من هستند و یا افرادی کاملا مورد اعتماد و موثق . خودم هم در اون سطحی نیستم که یه اشاره کنم و واسه من یه سفینه بفرستن ... در واقع رفتن به اونجا کار مشکلیه و به هر کسی اجازه نمیدن .
    اونهایی هم که دیوانگی می کنن و با شتر و اینجور وسایل بدون نقشه و راهنما دل به دریا میزنن دچار مشکل میشن و به خاطر همین دیدبانهای شهر مخفی به کمکشون میرن ولی روش رفتن به اونجا اینجوری نیست که خودمون بتونیم راحت بریم ، چون گفتم محیط باتلاقیه و شوره زار با طوفانهای کویری . معمولا یه نفر از خود شهر مخفی واسطه میشه و تعداد معدودی رو به اونجا می بره ...شما باید واقعا اهل این سفر باشین .
    من در حال جمع آوری مدارک و دلایلی هستم که بتدریج براتون اینجا منتشر می کنم .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 13-04-2010 at 20:35.

4. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای خوب من...به اون تکه عکسی که از یک صفحه از سایت مذکور بعنوان نمونه قرار دادم بسنده نکنید.بنده آدرس در اختیارتون گذاشتم. از اینکه اصلا فرصت ندارم تا تک تک مکان هایی رو که در اونجا طی کردم( و هر لینک و تیتر و توضیح رو از روسی به فارسی و گاها دوباره برعکس برگردونم)که شاید ساعت ها صرف اون کردم رو توضیح بدم بنده رو ببخشید.می تونید قضیه رو کلا بدون مدرک فرض کنید.باز هم معذرت میخوام اگر بشما خدای نکرده بر بخوره.

موضوع " کپسول فرنطینه " رو هم مد نظر داشته باشید که قبلا توضیح دادم.مورد قبلی رو بحد کافی بهش پرداخته ام.
    واضحه که من به حرف شما بسنده نمی کنم، و دیشب 3-4 ساعتی کلی سایت مذکور رو گشتم که حاصلی نداشت و چون به من اجازه دادید که اینطور فرض کنم، همینطور هم فرض می کنم که منبعی وجود نداشته برای اون ادعاها .. بهرحال لطف کردید.

و در مورد اونچه معتقد بودید قفسه هست هم که عکسی ارائه ندادید و ظاهراً اون هم حدس شما بوده...ممنون.

* نه والا چرا باید به من بربخوره؟(ممنون که به فکر من هستید) بنده به جوابم رسیدم ... انتظاری هم غیر از این نداشتم. ممنون.

6. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    اما اگر بیاییم بگیم یک ستاره دریایی امروز , میتونه مثلا 50 میلیون سال بعد یک شتر باشه که در صحرای فلان خار نشخوار میکنه یا 150 میلیون سال بعد از اون هم میتونه آهنگسازی باشه که تئوری موسیقی رو در دانشکده بهمان تدریس میکنه ; به هیچ عنوان صحت نداره و مستوجب ختده هم هست.
    اینکه جانداران امروزی از جمله انسان همه در پی سیر تکامل از کوچکترین و ساده ترین سلول ها در گذشته تا گونه های تکامل یافته امروزی رسیدن به این معنی نیست که ستاره دریایی شتر شده و بعد هم موسیقی دان.

تمام راز و رمز تکامل در مسیری است که سلول ها با توجه به هدفشون طی میکنند و در ادامه گونه های مختلف رو تشکیل میدهند
    برای نمونه شما میتونید عملکرد سلول های بنیادین در پزشکی امروز رو مطالعه کرده و ببینید که چطور قلب به مغز تبدیل میشه و مغز به انگشت شست پا !

8. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام به شما

در پست دوم به مکان تقریبی اونها اشاره کردم و قتیکه گفتم بعضیها از مزینان و طبس به اونجا میرن . شهر مزینان رو توی نقشه از بالا پیدا کنین و طبس رو در پایین ، بین این دو شهر رو بررسی کنین .

ضمنا من مجبور شدم 150 صفحه این تایپیک رو با اینترنت dialup باز کنم و در کامپیوترم ذخیره کنم(170mb) و در فرصت بعدی روند کلی بحثهای گذشتتون رو بررسی کنم . چون من یه دفعه وسط بحثتون پریدم .من فعلا فقط طرح موضوع کردم و معتقد هم هستم كه بايد كاملا علمي بحث كنم و دلایلم رو ارائه کنم .
    البته درصدد هستم یه اینترنت پرسرعت بگیرم . منهم یه فردی هستم با مشکلات و گرفتاریهای دیگه و ادعاههای اونجوری و خیالپردازانه ندارم . خودم تا بحال به این شهر نرفتم . اطلاعاتم رو از شاهدینی گرفتم که یا دوست صمیمی من هستند و یا افرادی کاملا مورد اعتماد و موثق . خودم هم در اون سطحی نیستم که یه اشاره کنم و واسه من یه سفینه بفرستن ... در واقع رفتن به اونجا کار مشکلیه و به هر کسی اجازه نمیدن .
    اونهایی هم که دیوانگی می کنن و با شتر و اینجور وسایل بدون نقشه و راهنما دل به دریا میزنن دچار مشکل میشن و به خاطر همین دیدبانهای شهر مخفی به کمکشون میرن ولی روش رفتن به اونجا اینجوری نیست که خودمون بتونیم راحت بریم ، چون گفتم محیط باتلاقیه و شوره زار با طوفانهای کویری . معمولا یه نفر از خود شهر مخفی واسطه میشه و تعداد معدودی رو به اونجا می بره ...شما باید واقعا اهل این سفر باشین .
    من در حال جمع آوری مدارک و دلایلی هستم که بتدریج براتون اینجا منتشر می کنم .
    خوب من مزینان که گفتید باید همون هر مرزی بین خراسان رضوی و سمنان باشه . طبس هم که همون طبس مشهور در یزد که نزدیک به خراسان هست .  بین این دو منطقه بیانبون هست . بله . من سعی میکنم روی نقشه ها بررسی کنم . مشخصات منظقه خیلی بهم کمک میکنه . مثل همین باتلاق و نمکزار و اینجور چیزا . 

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب من به یه نتایجی رسیدم که شاید بتونه تا حدودی حل کننده ی مسائل جدید پیش اومده باشه ... طبق اطلاعاتی که جناب DATAGOSTAR352 دادند من نقشه ها رو بررسی کردم ، بعد به طور اتفاقی بر خوردم به چیزی که در مورد اون تا الان چیزی نخونده بودم . "ریگ جن". این اسم یه منطقه در کویر مرکزی هست و یکی از اسرار آمیز ترین منطقه های کویری جهان معرفی شده . داستان های منطقه ای زیادی در این منطقه رواج داره . هیچ کس از مردم نه قدیم و نه جدید پا به اونجا نمی زارن . (این جمله فک کنم در پست دوم دوستمون ذکر شده بود که از قدیم هم کاروان ها به از اونجا رد نمی شدن) بخاطر همین جمله من مطئنم منطقه ای که ایشون ازش حرف میزنه همین ریگ جن هست .
    من سعی کردم اطلاعات بیشتری بگیرم ، و تا اونجا که من متوجه شدم چیزی مبنی بر اینکه این منطقه موجوداتی دیگر زندگی کنن یافت نشده .
    این مطالب از پایگاه کویر های ایران گرفته شده :

ریگ جن ناحیه ی وسیعی از تپه های شنی و با تلاق های نمک می باشد که در دل دشت کویر قرار گرفته است . این ناحیه که جز صعب العبور ترین نواحی جهان است، در قدیم کاروان ها و مسافر ان کویری هیچگاه از آن عبور نمی کردند و اکنون نیز هیچ راه و یا روستای کوچکی در آن وجود ندارد و به غیر از محققان که بسیار انگشت شمار می باشند کسی از آن عبور نکرده است . پیشینیان ما این سرزمین را نفرین شده و پایگاه ارواح پلید و شیاطین می دانستند ، امروزه نیز اکثر شهر و روستاهای اطراف آن این عقیده را دارند و داستان ها و باور هایی برایش ساخته اند ،چرا که از قدیم می گفتند هر که وارد این این سرزمین شود، زنده نخواهد ماند و یا نا پدید می شود؛شاید کسانی که وارد این ناحیه میشوند یا درون باتلاق های نمکی گرفتار می گردیدند یا براثر تشنگی و ضعف کشته می شدند.
    تا کنون افراد متعددی توانسته اند از این ریگ عبور کنند. "اسون هیدن"کویرنورد معروف در سفر خود در سال 1900 به ایران از سفر به این ناحیه اجتناب کرد. "آلفرنس گابریل" توانست در سال 1930 از عرض آن عبور کند . آقای علی پارسا، فارغ التحصیل علوم رایانه از دانشگاه صنعتی شریف همراه با گروهش توانست از طول آن چند بار عبور کند. هر چند که سفر های افراد نامبرده و عده ی دیگر از نظر علمی دستاورد های قابل توجهی را به همراه داشته و همینطور تا حدی خرافات و ابهامات که درباره ی این ناحیه وجود داشت را برطرف کرد،ولی هنوز بسیاری از اسرار علمی این سرزمین در انتظار مسافران طالب علم می باشد .

البته در این پایگاه مطالب زیادی در مورد ریگ جن نوشته شده . اما یک نکته کاملا مشخصه اینکه مرگ و میرها ناشی از سفر به اونجا بخاطر همین مناطق صعب العبور هست . اما آیا موجودات دیگه اونجا زندگی میکنن ، به نظر من بعیده . چرا چون در مطالبی که من بدست اوردم یه سری جاها از این منطقه هنوز کسی پا نزاشته اونم بخاطره اینه که امکان پا گذاشتن وجود نداره (باتلاق کامل). خوب پس تنها جای ممکن برای وجود این موجودات همون جاهاست که یکم شاید مسخره به نظر بیاد که این موجودات برن زیر باتلاق .

بعضی جاها هم دیده شده بیخودی پیازداغ ماجرا رو زیاد کردن . مثل کار نکردن بیسیم در اون منطقه و یا صدا های عجیب غریب  که هیچ منبعی من ندیدم تائید کنه .

به هر حال با این توضیحات مسئله حل نمیشه ... پس یه راه بیشتر نمونده اونم اینه که شما مدارک معتبری رو کنید . وگرنه از دیدگاه من همچین چیزی نمی تونه امکان داشته باشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکسهای ضمیمه هم مربوط به این منطقه و افرادی که به اونجا رفتن هست . 

11. 8 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خوب من به یه نتایجی رسیدم که شاید بتونه تا حدودی حل کننده ی مسائل جدید پیش اومده باشه ... طبق اطلاعاتی که جناب DATAGOSTAR352 دادند من نقشه ها رو بررسی کردم ، بعد به طور اتفاقی بر خوردم به چیزی که در مورد اون تا الان چیزی نخونده بودم . "ریگ جن". این اسم یه منطقه در کویر مرکزی هست و یکی از اسرار آمیز ترین منطقه های کویری جهان معرفی شده . داستان های منطقه ای زیادی در این منطقه رواج داره . هیچ کس از مردم نه قدیم و نه جدید پا به اونجا نمی زارن . (این جمله فک کنم در پست دوم دوستمون ذکر شده بود که از قدیم هم کاروان ها به از اونجا رد نمی شدن) بخاطر همین جمله من مطئنم منطقه ای که ایشون ازش حرف میزنه همین ریگ جن هست .
    من سعی کردم اطلاعات بیشتری بگیرم ، و تا اونجا که من متوجه شدم چیزی مبنی بر اینکه این منطقه موجوداتی دیگر زندگی کنن یافت نشده .
    این مطالب از پایگاه کویر های ایران گرفته شده :

ریگ جن ناحیه ی وسیعی از تپه های شنی و با تلاق های نمک می باشد که در دل دشت کویر قرار گرفته است . این ناحیه که جز صعب العبور ترین نواحی جهان است، در قدیم کاروان ها و مسافر ان کویری هیچگاه از آن عبور نمی کردند و اکنون نیز هیچ راه و یا روستای کوچکی در آن وجود ندارد و به غیر از محققان که بسیار انگشت شمار می باشند کسی از آن عبور نکرده است . پیشینیان ما این سرزمین را نفرین شده و پایگاه ارواح پلید و شیاطین می دانستند ، امروزه نیز اکثر شهر و روستاهای اطراف آن این عقیده را دارند و داستان ها و باور هایی برایش ساخته اند ،چرا که از قدیم می گفتند هر که وارد این این سرزمین شود، زنده نخواهد ماند و یا نا پدید می شود؛شاید کسانی که وارد این ناحیه میشوند یا درون باتلاق های نمکی گرفتار می گردیدند یا براثر تشنگی و ضعف کشته می شدند.
    تا کنون افراد متعددی توانسته اند از این ریگ عبور کنند. "اسون هیدن"کویرنورد معروف در سفر خود در سال 1900 به ایران از سفر به این ناحیه اجتناب کرد. "آلفرنس گابریل" توانست در سال 1930 از عرض آن عبور کند . آقای علی پارسا، فارغ التحصیل علوم رایانه از دانشگاه صنعتی شریف همراه با گروهش توانست از طول آن چند بار عبور کند. هر چند که سفر های افراد نامبرده و عده ی دیگر از نظر علمی دستاورد های قابل توجهی را به همراه داشته و همینطور تا حدی خرافات و ابهامات که درباره ی این ناحیه وجود داشت را برطرف کرد،ولی هنوز بسیاری از اسرار علمی این سرزمین در انتظار مسافران طالب علم می باشد .

البته در این پایگاه مطالب زیادی در مورد ریگ جن نوشته شده . اما یک نکته کاملا مشخصه اینکه مرگ و میرها ناشی از سفر به اونجا بخاطر همین مناطق صعب العبور هست . اما آیا موجودات دیگه اونجا زندگی میکنن ، به نظر من بعیده . چرا چون در مطالبی که من بدست اوردم یه سری جاها از این منطقه هنوز کسی پا نزاشته اونم بخاطره اینه که امکان پا گذاشتن وجود نداره (باتلاق کامل). خوب پس تنها جای ممکن برای وجود این موجودات همون جاهاست که یکم شاید مسخره به نظر بیاد که این موجودات برن زیر باتلاق .

بعضی جاها هم دیده شده بیخودی پیازداغ ماجرا رو زیاد کردن . مثل کار نکردن بیسیم در اون منطقه و یا صدا های عجیب غریب که هیچ منبعی من ندیدم تائید کنه .

به هر حال با این توضیحات مسئله حل نمیشه ... پس یه راه بیشتر نمونده اونم اینه که شما مدارک معتبری رو کنید . وگرنه از دیدگاه من همچین چیزی نمی تونه امکان داشته باشه .
    من د رحال مطالعه سایتی هستم که شما اینجا معرفی کردین . من فکر می کنم چیزی رو که شما اینجا پیدا کردین برای تلاش یه روز خیلی خوبه اونهم توی یه وبسایت کلاسیک کشور که فکر نمی کنم همه چیز رو توش بذارن یا بتونن مطرح کنن و حتما بعضی چیزا طبق معمول سانسور میشه . شما فکر می کنین اونهایی که اونجا نشستن و میگن ما گزارشها رو تایید می کنیم کیا هستن ؟ یه عده ای هستن مثل مخالفین ما توی این بحث که بلافاصله گزارشها رو رد می کنن و میگن خرافه س . بعد شما میرین تو وبسایتشون می بینین خبری نیست بعد هم نتیجه می گیرین که همچین چیزی نمیتونه امکان داشته باشه. خب این روش برخورد با موضوعات مستند از لحاظ روش علمی مقدار زیادی اشکال داره .
    وضعیت روزنامه و نشریات ما هم همینه .
    من تابحال 50 صفحه این تایپیک رو مطالعه کردم و دارم میام جلو و به نکات جالبی برخورد کردم . مثلا درباره حضور یوفو در ایران و دکتر داریوش ادیب دو تا مقاله دیدم یکی در صفحه 14 از شما و یکی در صفحه 47 توسط babak
    هر دوتاشون عین همه . وقتیکه توی گوگل هم درباره دکتر داریوش ادیب جستجو کردم همین ها رو دیدم . همه از هم کپی شدن و نمیدونم از چه منبع اصیلی بوده! از یه روزنامه بوده ؟ مثلا روزنامه کیهان ؟ آخه مگه چه کسایی تو این روزنامه ها هستن که اینقدر معتبرن ؟ چرا به خود کتاب دکتر داریوش ادیب مراجعه نمی کنین که الان پیش منه با نام اسرار بشقابهای پرنده و من دارم نکات خیلی متفاوتی رو درش می بینم که تا به حال بهش اشاره نشده و من متن کاملش رو بعدا اینجا میذارم تا ببینین که ادعا شده صدها شاهد در پارک جنگلی عباس آباد تهران از ازجمله نگهبانان ، کارمندان و مهندسین شهرداری حضور یوفوها رو در روز روشن اونهم برای سه روز تایید کردن و ازش هم عکسبرداری شده و موسسه کداک هم اصل نگاتیوها رو تایید کرده و... نکته اصلی من اینه که شما نمی تونین به یه روزنامه اکتفا کنین و یه باره درباره پدیده بسیار بسیار مهم یوفوها یه نتیجه کوبنده بگیرین . البته کتاب قدیمیه وبه سال 1369 بر می گرده . یه کتاب دیگه از دکتر داریوش ادیب هست به نام پیام آوران کیهان در 670 صفحه ...
    من سعی می کنم خیلی دقیق و آهسته وارد میدون بشم . احتمالا تا فردا مطالعه دقیق بقیه صفحات تایپیک رو تموم کنم و شواهدم رو عرضه کنم و درباره روش علمی هم یه مقاله دارم و فرق بین روش تجربی و روش مطالعه موضوعات مستند در حوزه انسانی رو مشخص می کنم .
    یه چیزی هم درباره منطقه area51 دیدم در صفحه 50 که گفته میشه یه منطقه سری نظامی در نوادای آمریکاست و فعالیت یوفو ها در اونجا دیده شده و فردی به نام باب لازار حرفهای عجیبی زده که من در این باره اظهار نظر نمی کنم ، چون تحقیقاتم دراین باره نهایی نشده فقط یه لینک از گوگل مپ دیدم که ادعا شده دقیقا روی این منطقه زوم میکنه شما هم برین ببینین و زوم کنین ، من نفهمیدم چیه . یه سری گنبدهای خاکیه ، شاید از انفجارهای زیر زمینی باشه یا ساختمونهایی زیر زمینه ، نظر شما چیه :

لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by DATAGOSTAR352; 14-04-2010 at 21:03.

13. 5 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 Death Valley, CA - Yucca Airstrip - Sedan Hole

یه چیزی هم درباره منطقه area51 دیدم در صفحه 50 که گفته میشه یه منطقه سری نظامی در نوادای آمریکاست و فعالیت یوفو ها در اونجا دیده شده و فردی به نام باب لازار حرفهای عجیبی زده که من در این باره اظهار نظر نمی کنم ، چون تحقیقاتم دراین باره نهایی نشده فقط یه لینک از گوگل مپ دیدم که ادعا شده دقیقا روی این منطقه زوم میکنه شما هم برین ببینین و زوم کنین ، من نفهمیدم چیه . یه سری گنبدهای خاکیه ، شاید از انفجارهای زیر زمینی باشه یا ساختمونهایی زیر زمینه ، نظر شما چیه :

لینک :
    کد:
    عجب منطقه سری نظامی ای که فقط یه باند هواپیما پایینش و چند تا ساختمون کوچیکم همون پایینشه...

اشتب به عرضتون رسوندن و اونا گنبد منبد نیستن... بلکه جای تعداد زیادی برخورد شهابسنگ (+ آزمایشات هسته ای) به سطح زمینه که احتمالاً تعدادی شهاب سنگ بودن و توی جو تیکه تیکه شدن و اینهمه اثر هنری به جا گذاشتن...! یکی از همون نقاط رو با Google Earth واستون زوم میکنم (این منطقه همون پایین بالاتر از اون چند تا ساختمون و Yucca Airstrip ـه... دقیقاً ضلع شمالشرقی اون چند تا ساختمون کوچیکی که بالای اون منطقه تماماً کرم رنگ هستن)... حتی ساختمون خاصیم اون اطراف در کار نیست و یه باند فرود کوچیک هواپیماس با یه سری ساختمونای سوله مانند و تعداد زیادی ساختمونای کوچیک شبیه کمپ که احتمالاً مال یه عده دانشمند بیکارن که دارن رو این حفره ها تحقیق میکنن (خدا رو چه دیدی... شاید منم در آینده به جمعشون پیوستم و شدم مسعود سوپر بیکار ولگرد بر وزن الکساندر سوپر ولگرد تو فیلم Into The Wild )... :

کد:

کد:

کد:
    که گنده ـشونم اینه که اگه همینطور توی نقشه بالا برید تقریباً شمالی ترین حفره ـس (که اسمم داره Sedan) :

همه ـش زیر سر استکبار جهانیه دیگه... با این رسانه های استکباری باعث شدن ما اشتب ـ دید پیدا کنیم در نگاه اول فکر کنیم گنبد و ساختمونای فضاییا هستن...!!!

واسه پیدا کردن این منطقه توی Google Earth سرچ کنید Death Valley که میرید به شهرستان Death Valley کنار پارک جنگلی به همین نام... کافیه به سمت شمال شرقی حرکت کنید و از جاده 190 عبور کنید تا اون منطقه مثلثی شکل کرم رنگ رو ببینید که پایین این منطقه و بقیه ـشم که دیگه معلومه چی به چیه... البته با سرچ کردن Yucca Airstrip ـم دقیقاً میاید تو همون مثلث کرم رنگ...! (با سرچ Sedan میرید تو عکس آخری که گذاشتم در شمالی ترین نقطه این منطقه)...

ولی در کل دستت درد نکنه... منطقه جالبی از نظر اجرام فضایی ای که به زمین سقوط کردن بود...

Update: شک نکن که همگی اثرات برخورد شهابسنگ هستن... بعضیاشون رو هر چقدرم دقت کنی بازم به نظر برآمده میان ولی درواقع جای برخوردن ولی به دلیل اینکه در هر برخوردف شکلای متفاوتی ایجاد میشه... عین برخورد قطره آب به سطح آب که اگه تصاویر با سرعت بالا (آهسته) ـش رو دیده باشید قطره در آب فرو میره و بعد به بالا میاد و یه موجی کنارش ایجاد میشه که برخورد شهاب به سطح زمینم همینطوره که ممکنه توی بزرگترا معمولاً چاله بسیار بزرگ به علاوه موجی شکل شدن زمین اطراف به علاوه یه سطح برآمده در وسط درست میشه ولی در کوچکترا چاله زیاد بزرگ نیست ولی موجی که در اطراف تشکیل میشه سطح بزرگتری رو میگیره و در وسط چاله کوچیکم یه برآمدگی ایجاد میشه که فکر میکنید محیط عین یه تپه شده... بعضیای دیگه هم به خاطر زاویه کم (مایل) شهابسنگی که برخورد کرده، شکلای جالبی تشکیل شده...

Last edited by Cleeev; 21-04-2010 at 17:09.

15. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4 Yucca Airstrip

ولی دوستان میگم عجب بیابون برهوتیه اینجا... اوه اوه اوه... کل فرودگاه رفته زیر ماسه... یه جاده ـم از اونجا رد شده که کلاً با ماسه پوشونده شده ولی اثراتش و ادامه ـش رو در شمال و جنوب میبینید... عکسای پایینو ببینید... توی عکس دوم سمت راست اون دو تا به ظاهر سنگ رو ببینید مشخصه که جهت وزش باد و حرکت ماسه ـها به کدوم سمته... اون خطه هم مثلاً باند هواپیماس... باند بزرگ و طویلیم هست ولی کلاً رفته زیر ماسه ها...! واقعاً منطقه عجیب غریبیه...!!! فکر کنم این باند غیر قابل استفاده شده که یکی دیگه اون پایین ساختن... :

کد:

کد:

UPDATE : ها.... فهمیدید قضییه چیه...؟ اینا به نظر میاد ماسه نیستن... نمکن و اون منطقه پر از کامیون و جرثقیل جابجایی بار که ضلع جنوب غربی منطقه میبینیدم احتمالاً واسه بار زدن نمکه...! اینطور که واسه این باند فرودگاهم گفته شده، پوششش نمکه پس یعنی آسفالت نیست و کل یوم همین مدلیه (عکسای گذشته رو هم تا 1998 چک کردم همین شکلیه)...!!! (منطقه نمک خیز غیور پرور و یوفو و غیره نشین Yucca  احتمالاً اون انسانای عجیب غریب تو کار صادرات نمکن... جومونگ گفتش اهمیت نمک چقدر زیاده ها... ما نفهمیدیم منظورش چی بود... اینا با نمک، کنترل جهان رو به دست گرفتن...!)... راستی اون حوضچه های اون پایینم احتمالاً واسه جداسازی نمک از مواد دیگه ـس... (میگم این انسانی های عجیب چقدر به نمک علاقه دارنا... توی کویر مرکزی ایرانم که ایشون میگن، یه منطقه استخراج نمکه...!)

کد:
    Last edited by Cleeev; 15-04-2010 at 09:45.

17. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •