تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 312 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

اثیر چیست؟

افرادی که آگاهی از وجود و قدرت آفرینش ندارند , تمام اتفاقات و رویدادهایی که در زندگی رخ می دهد را به طبیعت منسوب می کنند . این افراد معمولا از دو گروه مشخص و متمایز از هم تشکیل شده اند.

گروه اول: افرادی هستند که هیچگونه شناختی از ترکیبات به وجود آورنده ذات اصلی نسل بشر , یعنی جسم مادی , تنپوش , روح و همچنین زندگی پس از مرگ ندارند و می توان گفت که این قبیل افراد غیر از شناخت طبیعت , صاحب آگاهی و دانش دیگری نیستند . این گروه معتقدند که بشر از طبیعت خلق شده و پس از مرگ هم جسم مادی وی به مواد و عناصر طبیعت بر میگردد و هیچگونه آثاری از وی بجای نمی ماند . البته قسمتی از این اعتقاد صحصح است , ولی نه این که تمام ذات بشر و حیات وی مربوط به چیزی باشد که آنها می گویند.

گروه دوم: افرادی هستند که تحصیلات کلاسیک و حتی دانشگاهی در یک رشته بخصوصی دارند , ولی از سایر علوم , آگاهی و اطلاع چندانی ندارد. اینها تصور می کنند که , چون در یک رشته ای تخصص حاصل کرده اند , می توانند تمام پدیده های عالم را با اطلاعات و معلومات همان رشته خود توجیه و تفسیر کنند , لذا بر این باورند که برداشت و استنباط آنها تماما در هر زمینه ای درست ترین اطلاعات و علوم می باشند و متاسفانه عده بسیاری از افراد ناآگاه هم به گفته های این شخص توجه دارند.

اگر بخواهیم به قدرت های واقعی افراد که خارج از طبیعت می باشند پی ببریم , بهتر است سه حالت از افراد بشر را در زمان های مختلف در نظر بگیریم یکی فرد بیدار و در حال فعالیت , دیگری شخص خواب و سومی جسد سالم یک نفر مرده , و از نظر ظاهر می بینیم که هیچ فرقی بین جسم مادی آنها نیست , ولیدر واقع اختلاف بسیاری در حالات باطنی آنها وجود دارد . برای چگونگی زندگی فرد بیدار و فعال , شرح زیادی نخواهیم داد , زیرا که همه به آن آگاهند . اما در مورد فرد بخواب رفته , با وجودی که تمام اعضاء بدن او به خوبی کار می کنند , ولی از آنچه که در اطراف وی روی می دهند , بی خبر است و هیچ توجهی به رویدادهای محیط خود ندارد و از کلیه فعالیت و حرکت جسم مادی نیز محروم می باشد . ولی چنانچه او را حرکت دهیم و یا از خواب بیدارش کنیم فورا به حالت فرد بیدار در می آید و محیط و اطراف خود را درک می کند. و لیکن در مورد فرد مرده , اولا تمام اعضاء داخلی و خارجی بدن او هیچ فعالیتی ندارد و از کار افتاده اند و ثانیا در صورتی که بدن وی را حرکت دهیم یا تحریکش کنیم , هرگز به صورت شخص بیدار یا خواب بصورت فعال(زنده) در نخواهد آمد.

فردی که در حال بیداری است , نسبت به محیط زندگی و رفتار و کردار خود , از طریق عقل و ادراک تسلط دارد , زیرا این شخص از نیروی جسم مادی و عقل و تن پوش و روح برخوردار است و با آگاهی و هشیاری کامل , اعمال و رفتار خود را سرپرستی می کند و کسی که بخواب رفته , از نیروی جسمانی برخوردار است , ولی روح و تن پوش وی برای مدتی از جسم مادی فاصله گرفته , اما رابطه روح و جسم وی هنوز قطع نشده اند . چسم سوم , تمام قدرت های حیاتی خود را بطور کلی از دست داده است و دیگر هرگز و با هیچ تحریکی تغییر پیدا نخواهد کرد, زیرا روح و تن پوش که مایه حیات سلولی است , این توده سلول به هم چسبیده را برای همیشه ترک نموده و رشته های حیات بطور کلی از جسم مادی جدا شده اند.

از مطالب فوق به این نتیجه می رسیم که هر موجودی منجمله نسب بشر با وجود روح زنده است و در اصل روح قوام دهنده هستی افراد می باشد . روح افراد بشر پس از خروج از جسم مادی (مرگ) ارتباط خود را بطور کلی از ماده قطع می کند و همراه تن پوش به عوالم اثیری انتقال می یابد . جهت درک بیشتر این مطلب به شرح مختصری درباره اثیر می پردازیم.

اثیر چیست:اثیر عنصری است غیر مادی و با قدرت و سرعتی که در ذات آن وجود داردع می تواند در هر یک از مواد و یا عناصر مادی , نفوذ کند و قدرت حیات آنها را اداره و کنترل نماید . اصولا اثیر رابطی است غیر مادی بین نیروی خلقت و موجودات عالم که در تمام عناصر و اشیاء واجسام اثر می گذارد و باعث ادامه حیات هر شیء در دوران ادامه حیات یا تکامل آن می گردد.

اثیر عالم ع در مواقع و حالت های بخصوص و طی شرایطی , توسط نیروهای دیگر در آن میتوانند به اشکال مختلفی جلوه گر شود . یعنی اثیری که قابل روئیت نیست , گاه امکان دارد به صورت سفت وسخت در آید و قابل لمس و روئیت گردد ولی اصولا خود اثیر , حالت سیال دارد و با قدرت و سرعتی که در ذاتش پنهان است , میتواند بر تمام قسمت های این عالم و کائنات اثر بگذارد.

اثیر از نظر قدرت و سرعت و سایر خصوصیات موجی به ترتیبی در کائنات قرار گرفته که به سهولت قادر است بر تمام تشعشعات و امواج و اجرام و اجسام و عناصر مادی اثر کرده و نمام فضاهای خالی درونی وبرونی شبکه های اتمی و ملکولی و سلولی آنها را اشغال کند و تمام عالم را در برگیرد.

امواج اثیری , تمام ذرات وجودی بشر و اطراف زندگانی و محیط مادی او را به طور کامل از هر طرف احاطه کرده اند . به طوری که در تمام ذرات سلول بصورت نیروی خلقت نفوذ دارد. ولی طبق قوانین امواج و کمبود علم و دانش محیط , این موج های اثیری را به علت سرعت زیادی که دارند , نمی توانیم درک نمائیم و آنها را بشناسیم . وجود امواج اثیری عالم هستی هم مانند بسیاری از امواج دیگر , که برای بشر قابل درک نیستند , از نظر علم فیزیک نظری , تا به امروز به اثبات نرسیده اند , ولی از نظر علم روحی , اگر شیئی را در این جهان می توان مشاهده کرد و یا آنها را تشخیص داد , بدان علت است که , به نوعی تحت تاثیر امواج و ارتهاشات و قدرت های اثیری عالن قرار دارند . این قانون شامل تمام موجودات کائنات , منجمله ستارگان , سیارات , کهکشانها و فضاهای خالی بین آنها نیز می شود , به طوری که خلا مطلق , در هیچ کجای عالم وجود ندارد و تمام فضاها به وسیله اثیر عالم پرشده اند.

نوشته حسن رهبرزاده

منبع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

متشکرم
    خوشحالم که در این خفقان یک نفر هم پیدا میشه که حرفهای من رو تایید کنه
    زیاد سربه سر اینا نذارین خداوند خودش پاداش همه انسانهای صالح رو میده همون طور که تا به حال داده ...
    154 صفحه.... واقعا من رو خوشحال میکنه که 154 صفحه از این تاپیک درست شده امیدوارم همین طور ادامه پیدا کنه و روز به روز مطالب بیشتری به اون اضافه بشه من الان خیلی سرم شلوغه انشاالله تابستون میام و مطالب مورد نظر خودم رو به شما ارائه می کنم.

به امید بیروزی جبهه حق.....

داره خودمونی میشه hishki69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    nowhere land

پيش فرض

سلام تقدیم به آنان که آمده اند عاشق شوند:
    پذیره شدن دانه ای سرگشته تا مرواریدی آفریده شود
    به خون دلی
    سینه ای به شکیبایی صدف میطلبد
    جگر هزار توی سرخ گل میخواهد
    که خدنگ شبنمی به چله نشاند
    و تا گلوی تفتیده ی آفتاب پرتاب کند
    هشدار!
    نطفه ی نهنگ است
    نه کرمینه ی وزغی
    و لمحه ی تلاطم طغیانش را
    دلی به هیبت اقیانوس میطلبد
    هشدار!
    روزگار
    آمده ایم عاشق شویم

داره خودمونی میشه hishki69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    nowhere land

پيش فرض

سلام انگار دیگه کسی اینجا نمیاد اگه کسی اومد میشه لطفا روش فعال کردن چاکراهای فرعی روی چشم رو توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

1-طبق احادیث و پیشگویی وپیش بینی سال 2028 میلادی امام زمان ظهور خواهند کرد
    2- یک سال دیگر امریکا از عراق خارج خواهد شد ولی شخصی بدتر از صدام روی کار خواهد آمد
    3- بعدش در عراق انقلاب اسلامی خواهد شد
    4-حمله موشکی 12 روزه امریکا به مراکز هسته ای و نظامی و تاسیسات و....(سال 1386)*******
    5-تجزیه عربستان صعودی و اختلاف بین شاهزادگان بزودی پیش خواهد امد
    6-تجزیه ایران
    7- بدترین زلزله تارخ بشر در تهران(خیلی کمتراز20 سال دیگر)

8-گرانی زمین و ملک در ایران(1386)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

سلام انگار دیگه کسی اینجا نمیاد اگه کسی اومد میشه لطفا روش فعال کردن چاکراهای فرعی روی چشم رو توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    روی چشم یه ریز چاکرا وجود داره که برای فعال کردن اون خیلی باید مراقب بود. بهترین تمرین نگاه کردن به صورت پخش. مثلا همانطور که به رو برو نگاه میکنین بالا پایین چپ و راست خود را هم در همان حالت ببینین. کم کم باعث باز تر شدن ریز چاکراهای چشم و دیدن هاله ها و انرژی ها میشه....

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان من تازه این جا رو پیدا کردم علان ساعت 3 صبح هست می خواهم تا صفحه آخر بگیرم همشون رو بخونم آقا من یه عمو دارم مکانیک هست ولی تو کار این انرژی های درونی و .. هست چند وقت پیش تو کار وارن جن و روح بود و تو کاره انرژی های درونی هم هست فکر کنم به اندازه مو های سر من کتاب در این مورد خونده مثلا چند وقت پیش با اصتفاده از ارژی های دورونی خودش توانست 3 میلی متر سنگ کلیه خودش رو خورد کنه حتی سونوگرافی قبل از این کار و بعد رو هم داره امروز دیدمش برام با استفاده از ارژی دورنی خودش یه دونه 2 هزار تومنی رو که کف دستش گذاشته بود دو طرف رو جمع کرده بده مثل اینکه ما خانوادگی این جوری هستیم مثلا دختر 10 ساله خودش مثل اینکه انرژی درونیش خیلی زیاد هست اون دفی کامل دو طرف پوله رو جمع کرد و به منم یاد داد گفت مربوط میشه به مغناطیس و انرژی های درونی بدن پوله باید کاملا صاف باشه بعد می گذاریش کف دست و در موردش فکر می کنی من در عرض 40 تا 70 ثانیه تونستم به صورت عکس زیر پوله رو تا کنم خواستم بدونم این انرژی درونیم خوب هست یا نه راستی عموم گفت که اگه بیشتر کار کنم کمک کم قدرت انرژی م بیشتر میشه و بعد از یه مدت حتی می تونم بلندش کنم ممنون می شوم یه توض حاتی بدین

در آغاز فعالیت highsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    highsea

پيش فرض

ببخشید می شه در مورد این طرز دیدن بیشتر توضیح بدهید . چه جوری هم مستقیم رو نگاه بکنیم و هم بالا و پایین

در آغاز فعالیت highsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    highsea

پيش فرض

[-طبق احادیث و پیشگویی وپیش بینی سال 2028 میلادی امام زمان ظهور خواهند کرد
    ]
    مثل ظهور مهدی مثل برپایی قیامت است مهدی نمی اید مگر ناگهانی سخن پیامبر اکرم ص
    در ضمن تعیین کنندگان وقت برای ظهور دروغ گویند این را امامان معصوم گفته اند .
    Last edited by highsea; 16-05-2007 at 19:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خوب باز بحث سیاسی شد و ما اومدیم....
    اول اینکه پیامبر یک حدیث دروغی گفته که خیلی هم مشهوره(زیر ناخنهای انسان شیطان جمع میشه) همه هم الان می دونن که یک چنین چیزی دروغ محض هست و پیامبر فقط به خاطر اینکه سطح فکر اعراب در اون زمان خیلی پایین بوده مجبور به گفتن چنین حرفی شده پس نتیجه می گیریم به هیچ حدیثی نمیشه اعتماد کرد

در شمن توی این دنیا نیازی به پیشگویی و روشن بینی نیست بعضی چیزها رو میشه با توجه به زمان حال در اینده حدس زد مثلا حمله امریکا به ایران - خروج امریکا از عراق - ظهور حضرت مهدی (عج)
    حالا صد حدیث هم بیاد بگه که تعیین کنندگان وقت کذاب و دروغ گویند ما می دونیم که جهان تا مدتی دیگه نابود میشه پس می توان تقریبا حدث زد که اگه قرار به ظهور هست باید قبل از نابودی جهان صورت بگیره
    بعدش هم من یک پیشگویی توی یک کتاب قدیمی خوندم که البته در مورد حضرت مهدی نبوده ولی توی همون سالی که شما گفته بودین میگه اتفاقات بسیار خوبی قراره بیفته البته سالش رو دقیق مطمئن نیستم ممکنه یک 5-10 سالی عقب یا جلوتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •