اين بازي روي vateran بسيار لذت بخش هستش !!!
چون واقعا بايد با برنامه بري جلو !!!
من با easy همرو knife ميكردم !!!
اين بازي روي vateran بسيار لذت بخش هستش !!!
چون واقعا بايد با برنامه بري جلو !!!
من با easy همرو knife ميكردم !!!
این دو مرحله عجب مراحل دل چسبی بودن. خیلی حال داد. میگم جنگم سخته ها.
K The Sins of the Father
L Ultimatum
خیلی بازی توپیه ولی حیف که قبل یه روز تموم شد ...........
بازی از یه جایی برای تمرین تیراندازی شروع می شه و با مرگ کاپیتان پرایس و رفقا تموم می شه.همین طوره دیگه نه؟آخه می ترسم چون نسخه ی فارسیشو بازی کردم یه تیکه هاییشو نداشته!!!!!!!
اما یه سوال...
چطور باید این بازیه رو به صورت آفلاین و مولتی پلیر بازی کنیم و ربات ایجاد کنیم؟چند وقت پیش دوستمون تو چند صفحه قبل یه لینک داد از فایل فرانت ولی خداییش من ندونستم باید با این فایلا چه کنم...
فکر نکنم CPT Price بمیره . تیر میخوره ولی نمیمیرهبازی از یه جایی برای تمرین تیراندازی شروع می شه و با مرگ کاپیتان پرایس و رفقا تموم می شه.همین طوره دیگه نه؟آخه می ترسم چون نسخه ی فارسیشو بازی کردم یه تیکه هاییشو نداشته!!!!!!!
شاید هم نمی میره ولی می میره ها!!!!!!!!!!!فکر نکنم cpt price بمیره . تیر میخوره ولی نمیمیره
اصلا اینا رو وللش.مولتی پلیر رو بچسب...
چرا میمیره اونی که میخواد نجات بده سع میکنه ولی با دست ضربه میزنه به نشانه نا امیدی
برای آنلاین به تاپیکش میتونی مراجعه کنی توی انجمن بازیهای آنلاین البته راهنمای کاملش برای آنلاین پلی توی همین تاپیک هم اومده
دوست عزیز شما 3-4 پست بالا رو نخوندی.ببین من اینو نوشتم:برای آنلاین به تاپیکش میتونی مراجعه کنی توی انجمن بازیهای آنلاین البته راهنمای کاملش برای آنلاین پلی توی همین تاپیک هم اومده
می خوام آفلاین،مولتی پلیر بازی کنم...(با ساخت ربات)چطور باید این بازیه رو به صورت آفلاین و مولتی پلیر بازی کنیم و ربات ایجاد کنیم؟چند وقت پیش دوستمون تو چند صفحه قبل یه لینک داد از فایل فرانت ولی خداییش من ندونستم باید با این فایلا چه کنم...
آهان روبات رو تا حالا اسفاده نکردم ولی یه بار 3 تا کامپیوتر رو شبکه کردیم 3 تایی تیم دس مچ زدیم (free ror all)می خوام آفلاین،مولتی پلیر بازی کنم...(با ساخت ربات)
تا حالا کاری که شما میگی رو امتحان نکردم اگه دوستان بلدن بگن ما هم استفاده کنیم
چند صفحه پیش بود که دوستمون یه لینک از filefront گذاشت فک کنم خود شما بودی گفتی فایل فرانت فیلت.ر هست.همون یه لینک بود برا همین کاری که من می خوام بکنم ولی ندونستم چطور باید از اون فایله استفاده کنم...آهان روبات رو تا حالا اسفاده نکردم ولی یه بار 3 تا کامپیوتر رو شبکه کردیم 3 تایی تیم دس مچ زدیم (free ror all)
تا حالا کاری که شما میگی رو امتحان نکردم اگه دوستان بلدن بگن ما هم استفاده کنی
بله فلیتر هست فایل فرانت و تنها راه استفاده برای ما استفاده از فلیتر شکن هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)