تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 542 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

سلام اگر کسی تو این تاپیک ان 95 داره یک عکس با ان 95 بگیره و تو این تاپیک بزاره ببینیم 5میگاپیکسل واقعی یا نه اگر می خواهید عکس را در داخل یک صفحه بگزارید یا آپلودش کنید به این ادرس مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

قبلا دوستمون Tanzad جان اینکارو کردن ... اگه تاپیک رو یه مرور بکنید حتما میبینید ...

داره خودمونی میشه Modern Talking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان باز هم سلام
    در مورد آپدیت کردن ان 95 من آپدیت جدید ورژن 12.0.0.49974 رو از سایت نوکیا روی کامپیوتر دانلود کردم حدود 23 مگ بود . حالا چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟ آیا باید اول بریزمش روی گوشی بعد اجرا کنم یا گوشی را وصل کنم به کامپیوتر بعد برنامه رو اجرا کنم .؟ اطلاعاتم روی گوشی از بین نمی رن ؟ سیستم عامل گوشی اشکال پیدا نمی کنه ؟ سیم کارت توی گوشی باشه اشکال نداره یا باید خارجش کرد ؟
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

دوستان باز هم سلام
    در مورد آپدیت کردن ان 95 من آپدیت جدید ورژن 12.0.0.49974 رو از سایت نوکیا روی کامپیوتر دانلود کردم حدود 23 مگ بود . حالا چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟ آیا باید اول بریزمش روی گوشی بعد اجرا کنم یا گوشی را وصل کنم به کامپیوتر بعد برنامه رو اجرا کنم .؟ اطلاعاتم روی گوشی از بین نمی رن ؟ سیستم عامل گوشی اشکال پیدا نمی کنه ؟ سیم کارت توی گوشی باشه اشکال نداره یا باید خارجش کرد ؟
    باتشکر
    دوستان اگر قرار باشه که در مورد یک موضوع چند بار صحبت بشه اونوقت صفحه های قبلی انجمن بلااستفاده باقی می مونن...
    در مورد نحوه آپدیت هم خودم چند بار توضیح دادم...
    لطف کنین اول جستجو کنین بعد اگر موردی یافت نشد اونوقت خودم در خدمت هستم...
    ضمنا اون فیل 23 مگی رو که شما دانلود کردین آپدیت گوشی نیست...
    اون برنامه NSU هست...
    حجم فایل آپدیت حدودا 100و خورده ای مگ هست...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوستان باز هم سلام
    باتشکر
    وقتی اون برنامه رو دانلود کردی باید روی سیستمت نصبش کنی ( نه روی گوشی )...
    وقتی که نصب شد گوشیتو با کابل USB به سیستمت وصل کن ....
    سیستمت اتوماتیک گوشی رو میشناسه ....
    حالا برنامه رو اجرا کن ... برنامه خودش سرچ میکنه و فریمور گوشی و مدل گوشیتو تشخیص میده ....
    قبل از اپدیت کردن شارژ گوشیت باید پر باشه و حالت General رو باید انتخاب کنی ...
    سعی کن از Contact و Sms هات بک اپ بگیری .... چون تمام اطلاعاتی که روی گوشیت بوده از بین میرن ..
    در ضمن سیم کارت هم روی گوشی باشه ( مثل سونی اریکسون نیست که باید سیم رو دربیاری )
    وقتی که برنامه گوشی و فریمور رو تشخیص داد ازت میپرسه میخوای فریمور گوشی رو ارتقا بدی یا نه ..؟
    که شما زدن کلید Yes اجازه اپدیت کردن رو بهش میدی ...
    اپدیت کردن شامل 2 مرحله است ..
    1- دانلود فریمور جدید 2 - نصب فریمور روی گوشی
    اگه در حین مرحله 1 اینترنتت قطع شد یا کسی با گوشی تماس گرفت اشکالی نداره و میتونی از ابتدا دنبال کنی ... اما اگه در مرحله دوم و موقع نصب اگه ارتباط گوشی با سیستم قطع بشه به گوشیت اسیب میرسه و باید فلش بشه ...
    توصیه میکنم با اینترنت دایال اپ گوشی رو اپدیت نکنی ..
    اگه بازم سوالی بود در خدمتم ...

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی اون برنامه رو دانلود کردی باید روی سیستمت نصبش کنی ( نه روی گوشی )...
    وقتی که نصب شد گوشیتو با کابل USB به سیستمت وصل کن ....
    سیستمت اتوماتیک گوشی رو میشناسه ....
    حالا برنامه رو اجرا کن ... برنامه خودش سرچ میکنه و فریمور گوشی و مدل گوشیتو تشخیص میده ....
    قبل از اپدیت کردن شارژ گوشیت باید پر باشه و حالت General رو باید انتخاب کنی ...
    سعی کن از Contact و Sms هات بک اپ بگیری .... چون تمام اطلاعاتی که روی گوشیت بوده از بین میرن ..
    در ضمن سیم کارت هم روی گوشی باشه ( مثل سونی اریکسون نیست که باید سیم رو دربیاری )
    وقتی که برنامه گوشی و فریمور رو تشخیص داد ازت میپرسه میخوای فریمور گوشی رو ارتقا بدی یا نه ..؟
    که شما زدن کلید Yes اجازه اپدیت کردن رو بهش میدی ...
    اپدیت کردن شامل 2 مرحله است ..
    1- دانلود فریمور جدید 2 - نصب فریمور روی گوشی
    اگه در حین مرحله 1 اینترنتت قطع شد یا کسی با گوشی تماس گرفت اشکالی نداره و میتونی از ابتدا دنبال کنی ... اما اگه در مرحله دوم و موقع نصب اگه ارتباط گوشی با سیستم قطع بشه به گوشیت اسیب میرسه و باید فلش بشه ...
    توصیه میکنم با اینترنت دایال اپ گوشی رو اپدیت نکنی ..
    اگه بازم سوالی بود در خدمتم ...
    یه سوال توی مرحله دوم ارتباط به اینترنت مهمه یا ارتباط گوشی به کامپیوتر؟(یا هر دوش؟)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

در مرحله دوم ارتباط گوشی با سیستم خیلی خیلی مهمه .... به هیچ عنوان نباید ارتباط قطع بشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بچه ها به طور كل در مود gps ان 95 توضيح ميدين . ( نحوه استفاده )
    برای فعال کردن gps باید تو فضای آزاد گوشی رو با زاویه 45 درجه بگیری دستت در کشویی اون هم باید باز باشه (چون آنتن GPS زیر شماره های گوشیه و اگه در بسته باشه ضعیف میشه) بعد هم می تونی بری تو gps و از چند ثانیه تا چند دقیقه ! صبر کنی تا ماهواره هارو پیدا کنه . برای gps نیازی به روشن کردن بلوتوث و یا اتصال به اینترنت ندارید

داره خودمونی میشه 3DCLUB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IN AMERICAN WHITH SAM FISHER

پيش فرض

بچه ها به طور كل در مود gps ان 95 توضيح ميدين . ( نحوه استفاده )
    GPS موقعیت هر شخص و هر نقطه را بروی هر جای کره زمین نشان میدهد.
    در درون منوها دو برنامه با GPS در ارتباطند یکی GPS DATA میباشد که نسخه ساده ای از مسیر یابی است و بدون نقشه کار میکند و3 چز دارد که در اولی با نام NAVIGATION با اتصال به ماهواره یک قطب نما و مسیر حرکت شما به نمایش در میآید واگر یک مسیر مشخص را برای خود معین کنید فاصله میان این 2 و جهت حرکت پیشنهادی به شما نشان داده میشود .
    دومی برایه شما اطاعات پایه ای جغرافیایی مثل عرض و طول جغرافیایی مسطح بودن مسیر ارتفاع وگودی یک مکان و ... را فراهم میکند که شاید مناسب راهسازی و مشاغل مربوطه باشد
    و سومی نیز اطلاعات مسیر فعلی شما را مشخص میکند مثلا مسیر طی شده توسط شما سرعت حرکت زمان طی شده حداکثر سرعت واطلاعاتی از این دست .
    برنامه ی دیگری که با GPS در ارتباط است MAPS نام دارد که در حقیقت نسخه ای از برنامه ای معروف SMART2GO میباشد که این برنامه توسط نوکیا به صورت رایگان عرضه میشود
    البته باید در فضای باز باشی که پیغام Waiting For Gps رو میدهد که یعنی باید صبر کنید که سیستم GPS شما فعال شه بدین صورت که با 7 ماهواره از 21 ماهواره که مخصوص سیستم GPS هستند پنج شه که حدودا 2 تا 3 دقیقه یا بیشتر (بستگی به موقعیت جغرافیایی) اون وفت دیش شما آزاد اون آلارم قرمز رنگ غیر فعال میشه و موقعیت شما در هر جای این کره خاکی باشین نشون داده میشود
    که البته نگرانی ای در مورد نقشه کشورمون نباید داشته باشین چون هر روز نقشه هایی با جزییات بیشر ارایه میشوند
    البته نقشه کنونی تا حد street همون خیابون zoom میشه که عالی هست

داره خودمونی میشه 3DCLUB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IN AMERICAN WHITH SAM FISHER

پيش فرض

راستی در مورد بلندی صدا هنوزم پایه حرفم هستم ولی فکر میکنم شاید برتری از گوشیه منه !!(بعلاوه اون کسایی که ورژن گوشیشون مثه منه !!)
    شاید ورژن گوشی من بالاتر هست!!! که صدا گوشی من بیشتره...
    متاسفانه اینقدر تو این فوروم ها پستهایه تعصبی هست که دوستان بایدم باورشون نشه ...

آخه میدونین چیه من هم n73 داشتم (و الانم فروختم به پسر عمم) همون اوایلی که به ایران اومده بود یادمه قیمتش نزدیکه 600 بود یکم وایسادم که ارزونتر شه 510 خریدم اون موقع دسته کمتر کسی n73 میدیدین
    حالا قضیه از اونجا شروع شد که من تصمیم گرفتم 95 بگیرم... با پسر عمم (که گوشیمو هنوز بهش نفروخته بودم) رفتیم که 95 بخریم ...
    خلاصه من بدون اینکه بدونم بلندی صدایه 95 بیشتره گوشیرو خریدم (هر چند که با اطلاعاتی که از تو اینترنت گرفتم میدونستم که بلندی صداش یه خورده از 73 کمتره)
    وقتی پولو دادم به فروشنده ...
    فروشنده دلش آروم گرفت و گذاشت که من گوشیرو روشن کنم (برای تست)
    عجایب خلقه :
    هنگامی که نوبت تست بلوتوس شد از 73 یه آهنگ کیفیت بالا رو 95 ریختم موقعی که آهنگو گذاشتم پسر عمم 73 رو ازم گرفت و اونم همون آهنگو گذاشت که هر دو تامون تعجب کردیم (فروشنده که نمیدونست جریان چیه گفت که چی شده مشکلی پیش اومده...) (فکر کنم تو صفحه هایه قبل جریان فروشندرو بهتون گفتم)
    از اون به بعد برایه اینکه مطمعن شم چند بار دیگه هم امتحان کردم وحتی با یک گوشی 73 دیگه هم مقایسه کردم ...

البته به قول دوستمون بلندی صدا فاکتور مهمی نیست ...
    بله والا همه میدونن که 95 از همه لحاظ سرتره ...:
    دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز به فوکوس اتوماتیک. gps .دارای زنگ های پلی فونیک 64 کاناله. پشتیبانی از UMTS، Wi-Fi، USB . بلوتوث استریو . گالری تصاویر ساماندهی شده . قابلیت بلاگ نویسی تصاویر . خروجی تلویزیون .
    طراحی زیبا . کیفیت بالای تصاویر . کیفیت بالای فیلم های VGA . قابلیت نمایش فیلم به صورت تمام صفحه ای .
    قابلیت تنظیم شفافیت صفحه نمایش به صورت دستی و...

اگه اینارو نداشت که دیگه اسمش 95 نبود
    اینجا فقط بلندی صدا هست که n73 حرفی برایه گفتن داره
    به خدا اگه دوربین n95 سه مگا پیکسل بود میگفتن n73 بهتره (همینطور که همین الانم میگن فرقی نداره)

لپ کلامه من اینه که n73 که جواد شده مسلمه که نسبت به n95 طرفدار بیشتری داره

منظورم اینه که کسی که تو کلوپ n73 هست و گوشیش 73 هست نباید مثل پارازیت بیاد اینجا و در مورد چیزی که نمیدونه و نداره حرف بزنه...
    البته نه اینکه اجازه نداره بیاد... کلوپ از خودشونه ...
    ولی بهتره در مورد چیزی که میدونی و تجربه کردی حرف بزنی نه که امروز تو کلوپ w800 فردا تو کلوپ p990 و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •