تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 1404 اولاول ... 531031431491501511521531541551561571632032536531153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

مشخصات پلی استیشن 2سی پی یو :خروجیه سی پی یویه پلی 2 بصورت 128 بیتی هستش (حتی از سی پی یویه کامپیوتر من هم بیشتربرای اطلاع بیشتر سی پی یوی من (amd athlon 64 bit fx 62) و فرکانس سی پی یویه پلی 2 300 مگا هرتزهست برای دونستن فرکانس سی پی یو یه کامپیوتر خودتون رو قسمت مای کامپیوترکلیک راست کنید اونجا مقدار رم وفرکانس سی پی یو نوشته شده.مقدار حافظه یه سی پی یو (cache) لول 1 :24 کیلو بایت و بقیه 16 و 8 و 32 کیلوبایت برای دونستن کش سی پی یویه خود نرم افزار cpu z رو نصب کنید .سی پی یویه پلی دو میتونه 450 میلیون دستور العمل رو در ثانیه انجام بده. پهنای باند داخلی سی پی یویه پلی 2 :2.4 گیگا بایت در ثانیه و 1.2 گیگا بایت برای دستور العمل های گرافیکی و پهنای باند برای حافظه ی سی پی یو 3.2 گیگا بایت در ثانیه و 6.2 جی اف الاوپی اس ( انجام عملیات ریاضی اعشاری شناور) . و اخر اسم سی پی یویه پلی 2 ( emotion engine ) هست.

گرافیک پلی استیشن 2 (GPU): فرکانس گرافیک پلی 2 150 مگا هرتز هست.وقادره 66 میلیون پلی گان (کوچکترینواحد تشکیل دهنده ییک کاراکتر گرافیکی ) رو در ثانیه رسم کند.و حالت ماکسیموم اون 75 میلیون هست.پهناباندرم گرافیک پلی دو (dram) دی رام 48 گیگا بایت در ثانیه هست .ترکیب بندی رنگ و پیکسل پلی 2 بصورت 32 بیت و

RGB:Alpha:Z Buffer هست.و حافظه ی جازسازیشده در اون (ویدیو مموری) 4 مگا بایت هست.و پهنای باندپردازنده ی گرافیکی 1.2 گیگا بایت در ثانیه .

ram :حافظه ی اصلی سیستم پلی 2 32 یا 128 مگا بایتهست (طبق گفته های سایت های مختلف) و پهنای باندحافظه 3.2 گیگا بایت درثانیه.

sound : فرکانس سمپلینگ صدا 41 و48 کیلو هرتز هست و اسم پردازنده یصدا spu2 هست.و دارای 2 مگا بایتحافظه جاسازی شده .و 48 کانال روی cpu2

تجهیزات:دارای دو اسلوت مموری کارد و خروجی تصویر PlayStation2 AV Cable و دو عدد پورت یو اس بی

Universal Serial Bus (USB) و فیش IEEE1394 (i.LINK) Port در جلوی دستگاه وقابلیت بازی کردن شبکه

Network Terminal (100 Base-T/10 Base-T) .و خروجی موس Optical Digital Out و سیستم ir reciever برایاستفادی از ریموت (کنترل پلی 2).
    Last edited by mazi_z_PSP; 12-10-2007 at 11:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

قدرت پی اس پی

سی پی یو :سی پی یویه پی اس پی قادره 2 میلیون دستور العمل رو در ثانیه انجام بده .و خروجیه سی پی یو

بصورت 32 بیتی کار میکنه .و مدل سی پی یو اون R4000 هست.فرکانس سی پی یویه پی اس پی 333 مگا هرتز

هست.و دارای 2.6 جی اف ال او پی اس (انجام عملیات ریاضی اعشاری شناور).

گرافیگ:فرمت تصویر ی پی اس پی بصورت MPEG4 هست (ماله پلی 2 MPEG2 هست)و هسته ی گرافیکی اون

اشکال سه بعدیه خمیده ی مسطح و پلی گان های سه بعدی رو ساپورت می کنه. و تکسچر های فشرده شده

(تکسچر عکسی هست که روی مدل سه بعدی را می پوشاند) بدون اینکه سرعت پردازنده ی گرافیک پایین بیاید

و استخوان بندی کاراکتر تا 8 تا. پردازنده یی گرافیکی پی اس پی دارای 2 مگا بایت VRam (ویدیو مموری) است و پهنا

باند اون 5.3Gb/s هست.گرافیک پی اس پی قادره در حد ماکسیموم 33 میلیون پلی گان رو در ثانیه رسم کنه. ترکیب

بندی رنگ و پیکسل پی اس پی بصورت 24 بیتی و RGBA هست.

sound: مدل پردازنده ی صدای پی اس پی VME (reconfigurable DSP) هست و پهنای باند اون 128 بیت هست.

و ولتاز کاری صدا 1.2 ولت هست. فرمتهای قابل اجرای صدا توسط پی اس پی عبارتست از:ATRAC3 plus, AAC,

MP3 پردازنده ی صدای پی اس پی دارای 7.1 کانال هست.

ram: پی اس پی دارای 3 مگا بایت رم و 4 مگا بایت رم جاسازی شده هست.که پهنای باند اون 1.2 گیگا بایت در ثانیه

هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

دو کنسول پی اس پی و پلی 2 متعلق به شرکت سونی هست. همنطور هم که میدونید بازی هاییاز رده ی پلی 2 برای پی اس پی زده می شه .که پلی 2 طرفداران خودشو با اون بازی ها بدست اورد.مثل god of war ,

gran turismo,سری need for speed ,وخیلی چیزهای دیگه که من الان تو نظرم نیست .طوری شده که دیگه همه پلی 2 رو از یاد بردن .و فکر مکنن که قدرت پی اس پی از پلی 2 بالا تره البته تقصیری هم ندارنهاچون بازی ها باگرافیک بالاتری اجرا میشن و دلیل اون هم اینه که پردازنده ی گرافیکی پی اس پی ازفرمتهای جدید و فشرده و با کیفیت تکسچرها و افکتهای گرافیکی جدید پشتیبانی میکنه و هم چنین صفحه ی نمایشگربا کیفیت.من تو این مقایسه نمیخوام پی اس پی و پلی 2 رو در مقابل هم قرار بدم . بلکه می خوام تعیین کنم که این دو کنسول از نظر قدرت در چه رده ایی قرار میگرند .حالا بگزریم از این حرفاقابل توجه همه ی دوستان همونطور که میبینید و میخوانید قدرت سخت افزاری پلی 2 بالاتر از پی اس پی هست . فقط یکمی توجه کنید به این موضوع پی میبرید .ماهیت پی اس پی از نظرمن اینه که باید دو کنسول پلی 2 و پی اس پی با هم باشند.اینطور فکر نکنیدکه چون پی اس پی بهتره یا پلی 2 پس اون باید خریده بشه .از نظر من این دوکنسول باید با هم خریده بشن .چرا؟چون در مواقعی که نمیشه از پلی 2 استفاده کرد .باید از پی اس پی استفاده کردبه هنگام سفر ها و مسافرت ها (این یکیاز مزیت های پی اس پی نسبت به دیگر کنسولهاست).

از نظر من علت اینکه پی اسپی طرفداران زیادی پیدا کرده اینه که نسبت به کنسولهای دستی دیگه از قدرت سخت افزاری بالا تری بهره میبره.

موفق باشید.
    Last edited by mazi_z_PSP; 12-10-2007 at 11:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب اینم از این. اگر کمی شلوغ و بهم ريخته شد ببخشيد. ديگه اینارو هم گزاشتم که به این بحث خاتمه بدم .ديگه بس است.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

12

آقا مازیار دستتون درد نکنه

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

دستت طلا آقا مازیار

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

فروش 300000 هزار دستگاه PSP Slim در سه روز اول
    سايت kotaku امروز اعلام كرد پس از عرضه PSP Slim در سه روز اخير در ژاپن بيش از 250702 دستگاه از آن در اين كشور به فروش رسيده است. همچنين 75942دستگاه نيز با طرح بازي Final Fantasy VII: Crisis Coreفروخته شده است كه در مجموع مي شود 326422 دستگاه فروخته شده!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها :
    پيش خودم عهد كرده بودم كه تا psp نخرم ديگه نيام تو اين تاپيك . همين ديشب يك psp slim خريدم . مدل ice silver يعني همون نقره ايي . خيلي محشره . از اون چيزي كه فكر ميكردم هم جالب تره .
    مبارکه.چند گرفتی؟
    ولی واقعیتی که هست(ببخشید) یه کوچولو خریته Slim گرفتن چون 1.50 ساپورت نمیکنه،و خیلی از Homebrew ها فقط با 1.50 کار میکنن...
    البته این نظر منه که با PSPPDF خیلی حال میکنم...

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر توضیح بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجبور بودی همه ی مطلب رو نقل قول کنی؟
    خوبه گفتم که قديميه. بابا من چيکار کنم از دست شما؟ ها؟ ها؟ ها؟
    [/FONT][/B]
    گفتم حالش نیست که!راستی مازی جون شاخ شدی!یادمه یه زمانی اومده بودی میگفتی PSP آهنگ و بازی با هم اجرا میکنه یا نه!
    ولی خوبه.همه همینجوری پیشرفت کنن دنیا جای خوبی میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •