وايكينگ جان خيلي ممنون
ارورش رو گذاشتم ديگه
A required security module can not be activated. this program can not be executed.
وايكينگ جان خيلي ممنون
ارورش رو گذاشتم ديگه
A required security module can not be activated. this program can not be executed.
من در هنگام نصب بازی هرگز با این ارور مواجه نشدم ،نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
دوست عزیز این ارور کی میاد ؟ در هنگام نصب بازی ، در هنگام اجرای بازی ...
پس چي شد يعني ما آدم نيستيم ؟نوشته شده توسط Saghachi
هر وقت اين بازيه titan quest را بازي ميكنم بعد از 5 تا 15 دقيقه از بازي خودش خارج ميشه حتي reset هم ميشه كه به خاطر graphic card هستش كه خيلي داغ ميكنه كه تو F.E.A.R هم اينجور داغ نميكنه تو forum سايته خودشم خيليها اين مشكلا داشتن حتي با كارت geforce7900
نوشته شده توسط mohammadagha
من بازي همسايه ازاري رو نصب كردم وقتي روش كليك منكنم اين ارور رو ميده بايد چي كار كنم؟
please put the original cd in your cd-rom or dvd rom drive
اگه جواب اين سوالم را هم بدهيد خيلي ممنون ميشوم.
موفق باشيد
خداحافظ
نوشته شده توسط OMID
این ارور برای کرک بازی هست شما کرک بازی رو کپی نکردین کرک رو کپی کنید مشکل حل میشه
سلام من ميگم كرك رو توي محل نصب بازي كپي كردم مگه بايد كجا كپيش كنم؟
اگه ميشه منه بد بخت رو راهنمايي كنيد.
مثلا ما روي نصب بازي فول بودم حالا بجاي اينكه روي دست ما بلند شن روي فرق سرمون بلند شدن.
اگه ميشه جواب من رو هرچه سريع تر بدين.![]()
ولي من ميگم اين مدير سايت ادم خيلي باحالي بود با اين امكاناتش.
من كه هنوز اونو نميشناسم.
خداحافظ.![]()
اين پيغام اشتباه بود.
بابا ايول همسايه ازاري من هم درست شد.
تا حالا شما ها 2 بار منو خيلي خوب تو كرك راهنمايي كرديد.
از شما متشكرم.
حتما جبران مي كنم.
خداحافظ
بازي رو ريختم وقتي يا خودشو اجرا مي كنم يا با Anti-Blaxx.exe اجراش مي كنم اين ارورو مي دهنوشته شده توسط Viking
سلام من توی اجرای بازی وینینگ الون 9 و 5 دارم فکر کنم اگر 6 یا 7 رو هم بخرم اینجوری باشه چون 4 درسته.
چند وقت پیشها مشکل پیدا کرد مثلا هروقت میرفتی تو ی بازی درست بود ولی وقتی می خواستی بازی کنی دنت سند میداد ولی بعد 1 هفته درست شد حالا دوباره اینجوری شده درست هم نمیشه چکار کنم؟!
روی پاکت بازیها رو که اصلا بیخیال شونوشته شده توسط Saghachi
بازی رادئون 9200 و پایینتر رو ساپورت نمیکنه
=================
بازی کرک شده و کرکش رو برات میزارم کرک رو دانلود کن و در محل نصب بازی کپی کن مشکل حل میشهنوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)