تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 616 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه S-M-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

من تقریبا تمام کارامو واسه کسر خدمت انجام دادم
    رفتم تهران نزاجا و مدارکمو تحویل دادم و گفتم بعد از آموزشی اشتغال به خدمت بگیر بیار اینجا تا بهت کسری خدمتتو بدیم

یکی از دوستان گفتم که با توجه به این که 3 ماه اضاف خدمت دارم باید به دادگاه برم و مجازات ( جریمه نقدی ) بشم تا بتونم از این کسری خدمت استفاده کنم

با توجه به مطلبي كه كمالي گفته ، خوشبختانه شما فراري به حساب نمياي .
    کمالی افزود: اگر سه ماه غیبت داشته باشند سه ماه اضافه خدمت خواهند داشت و در صورتی که بیش از سه ماه غیبت داشته باشند ۶ ماه اضافه خدمت و کسانی که بیش از یکسال غیب داشته‌اند علاوه بر شش ماه اضافه به عنوان مجرم به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.
    حالا سوالم اینه که باید چطور این کارو انجام بدم ، و باید به کجا برم ؟

لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لطفا این سوال منم جواب بدبد

سلام

من هر دو تا گوشام پرده ندارند یعنی گوش راستم که اصلا نداره و گوش چپم 20% داره و تا آب بره توش چرک میکنه برای همین وقتی میرم حمام باید پنبه چرب کنم بذارم توش استخر هم که اصلا نمیتونم برم !!!
    آیا با توجه به این بندها معاف میشم ؟

کد:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=104798
    بند 8ـ عفونت مزمن گوش مياني كه سبب ايجاد پوليپ يا ضايعه در ناحيه شراپنل و يا استئيت و كولستئاتوم نمايد يكطرفه يا دو طرفه معاف دائم.
    --------------------------------------------------------------------------------
    بند 9ـ عمل جراحي راديكال ماستوئيدكتومي معاف دائم.
    --------------------------------------------------------------------------------
    بند 10ـ عفونت مزمن گوش مياني يا ترشح چركي و پارگي پرده تمپان در صورتي كه از نظر راديولوژي تراكم استخواني يا اسكلروز ناشي از عكس العمل عفونت موجود باشد و يا همراه با كاهش شنوايي دو طرفه بيش از سي و پنج دسي بل در هر گوش باشد:

الف) در موارد دو طرفه معاف دائم.

ب) يكطرفه خدمات غير رزمي.
    بند 11ـ عفونت مزمن گوش مياني با ترشح چركي يك گوش كه همراه با تراكم استخواني يا اسكلروز ناشي از عفونت باشد در صورتي كه با پارگي پرده گوش سمت ديگر همراه باشد (حتي بدون وجود تراكم استخواني) معاف دائم.
    سوال اولم این بود که دوستمون جناب farshidshd گفتن معاف میشم
    اما سوال دومم این بود ؟
    دکتر که رفتم میگفت احتمالا معاف میشی

من با همین مشخصات یعنی پارگی پرده گوش معافم میشم یا مثلا باید تست شنوایی بدم و شنوایییم کم شده باشه یا مثلا این پارگی پرده به گوشم صدمه زده باشه تا معاف شم ؟

یعنی منظورم اینه که همین که من گوشم پرده نداره دلیل لازم و کافی برای معاف شدن من هست ؟؟؟
    ممنون

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

سلام دوستان من الان میخوام برم دنبال کسری بسیجی کپی برابر با اصل برگ اعزام به خدمت را لازم دارم حالا این برگ اعزام کجاست؟!

در ضمن من الان توی 13 ماه خدمت هستم(اعزامی 88/1) ایا قبول می کنند؟!

ارتش(تیپ 55 هوابرد) هم هستم!

برگه اعزام به خدمت رو برای اینکه بگیری ، بای با کارت ملی بری حوزه نظام وظیفه ای که اعزام شدی و برات یک پرینت بگیره و مهر تایید بزنه

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

سلام

من تقریبا تمام کارامو واسه کسر خدمت انجام دادم
    رفتم تهران نزاجا و مدارکمو تحویل دادم و گفتم بعد از آموزشی اشتغال به خدمت بگیر بیار اینجا تا بهت کسری خدمتتو بدیم

یکی از دوستان گفتم که با توجه به این که 3 ماه اضاف خدمت دارم باید به دادگاه برم و مجازات ( جریمه نقدی ) بشم تا بتونم از این کسری خدمت استفاده کنم

حالا سوالم اینه که باید چطور این کارو انجام بدم ، و باید به کجا برم ؟

لطفا راهنمایی کنید
    اون ربطی به گرفتن کسری نداره ... موقع ترخیص اذیتت می کنند که بخوای بری اون وقت باید بیفتی دنبال بخشش و یا جریمه نقدی

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

برگه اعزام به خدمت رو برای اینکه بگیری ، باید با کارت ملی بری حوزه نظام وظیفه ای که اعزام شدی و برات یک پرینت بگیره و مهر تایید بزنه [COLOR="Silver"]
    اره اینجوری هم میشه! ولی من توی آجودانی(کارگزینی) اشنا داشتم برگ اعزامم را گرفتم رفتم ازش کپی گرفتم ودادم مهرش کرد و اصلش را بهشون دادم!

حالا مدارک را دادم حوزه بسیج حالا چقدر طول میکشه تا نامه کسری را بهم بدن!
    Last edited by ahriman323; 05-05-2010 at 18:11.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک سوال فنی.
    من العان پیش دانشگاهی هستم و احتمالا تیر ماه پیش رو تموم کنم و امسال هم کنکور می خوام شرکت کنم من بعد از این که پیش رو تموم کردم باید دفترچه بفرستم؟
    راستی متولد اواخر اسفند 69 هستم من بعد از گرفتن پیش باید دفترچه پست کنم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان

من 18/2/89 رفتم حوضه نظام وظیفه ( دیروز )
    باید روز 18/11/88 میرفتم که بنا به دلایلی نشد
    کد آزاد داشتم 226
    مدارکم رو گفتن و گفتن شما داوطلب آزاد هستید و ساعت 2 بیاید ترمینال تا اونجا کد جدید بهت بدیم و برید
    رفتم اونجا و خوشبختانه کد 64 سپاه پاسداران میبد یزد بهم خورد

سوار اتوبوس شدیم رفتیم ساعت 3.5 نصف شب رسیدیم اونجا با یه بدبختی

تا صبح ساعت 8 توی نماز خونه نگهمون داشتن
    همه رفتن مدارکشون رو دادن و یه برگه بهشون دادن

نوبت من که رسید گفت که تو غیبت داری و روز اعزامت 18/11/88 توی برگ سبزته

فرماندهه بهم گفت که برو استان خودت و برو به نیروی انتظامی شهر خودتون و اونجا بگو تاریخ اعزامتو درست کنن و بزنن 18/2/89 و سریع برگرد اینجا طوری که صبح 21م یعنی پس فردا اونجا باشم

من درست متوجه نشدم

برگ سبزم دوباره باید بره تهران و تعویض بشه و دوباره بیاد ؟ یا اینکه همینجا نیروی انتظامی یا حوضه نظام وظیفه واسم درستش میکنه فردا ؟

درضمن چرا اینجوری شد ؟ من که تمامی مدارکمو دادم و کد جدید رو هم گرفتم .
    الان رسیدم شیراز فقط ترسم از اینه که فردا کارم جور نشه

دوستان لطفا همین امشب جوابمو بدید که اگه حتی 1 ماه دیرتر اعزام بشم تمام برنامه های دانشگاه و کنکورم بهم میخوره و آرزوهام فرت .

ممنون

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

سلام ... مبارکه ... پس بلاخره آشخور شدی

برگ سبزم دوباره باید بره تهران و تعویض بشه و دوباره بیاد ؟ یا اینکه همینجا نیروی انتظامی یا حوضه نظام وظیفه واسم درستش میکنه فردا ؟
    تهران ؟ ببری زودتر احتمال داره کارت راه بیفته ولی کاری نیست که لازم باشه بری تهران

میری نظام وظیفه مرکز استان خودتون (جایی که جمع شدید برای اعزام) و از اونجا میدی یکی از اوپراتورها و برات مجددا چاپش میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خرابش کردن
    رفتم اونجا و گفتن دوباره باید واست کارت سبز صادر کنیم

تاریخ اعزاممو زد 88/05/18

همه برنامه هام بهم ریخت

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یک سوال فنی.
    من العان پیش دانشگاهی هستم و احتمالا تیر ماه پیش رو تموم کنم و امسال هم کنکور می خوام شرکت کنم من بعد از این که پیش رو تموم کردم باید دفترچه بفرستم؟
    راستی متولد اواخر اسفند 69 هستم من بعد از گرفتن پیش باید دفترچه پست کنم یا نه؟
    بعد از اتمام پیش دانشگاهی 6 ماه فرصت دارین ... اگه توی این شش ماه دانشگاه قبول شدین که هیچ اگر نه باید دفترچه بفرستین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    آقا الان واسه کفالت پدر 60 پول دیگه ای هم میگیرن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •