مسعود جان ممنون از این که جواب دادی![]()
من هم چهل تومان دادم و قرار شد امانی حساب کنند![]()
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
مسعود جان ممنون از این که جواب دادی![]()
من هم چهل تومان دادم و قرار شد امانی حساب کنند![]()
نمیدونم مشکل از مودم منه یا از شرکت صبانته ...
چراغ روی مودمم بعضی موقع ها تا یکی دو ساعت چشمک میزنه و وصل نمیشه ... 3 --- 4 روزه اینجوری شده ...
بعضی موقع ها هم که وصل میشم هیچ سایتی رو باز نمیکنه حتی سایت گوگل رو . و بعضی موقع ها هم همه ی سایتها رو باز میکنه غیر از فروم ها ( مثل پرشین تولز و پی سی ورلد و چند تای دیگه ) ... بعضی موقع ها هم نرماله ... 3 ---- 4 روزه این مشکل به وجود اومده
کسی میتونه بگه مشکل من چیه ؟ .... مشکلم نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟
با تشکر
من هم شبیه این مشکل یه هفته که دارم...
مثلا چراغ روشن میشه دو دقیقه بعد خودش خاموش میشه و پیغام a cable network is unplugged میده و دو سه دقیقه بعد دوباره چراغ روشن میشه و بازدوباره...
اعصابم خرد شده...
Isp تو صبانته ؟
نه ...برای من اسیاتک هست...
بچه ها چند تا مطلب میخوام بگم:
1- چرا مخابرات جوری عمل نمیکنه که خودش به عنوان یه سرویس ویژه خط رو رانژه کنه بعد شما الان از اسیا گرفتی خوشت نیومد ماه بعد از صبا بگیری دیگه دوباره از یه شرکت دیگه میگیری 1 هفته طول نکشه تا خط رانژه بشه با تجهیزات اونا خیلی دردسر داره واقعا به عقلشون نمیرسه؟؟؟ برای همین هستش که مخابرات خودش ارائه بده بهتره هر محل مخابرات خودش.
2- من الان اسیا گرفتم ماه اول هستش اصلا خوب نیستش سرعت دانلودش با دانلود منیجر تازه روی 10 حتی رو 2 هم رفته. دو تا حجم 6 مگا بایتی دانلود میکنی دیگه کمد میشه. الان صفحات وب رو خوب باز نمیکنه فقط gmail سریع باز میشه اونم خود سایتش سرعتش بالاست. ولی صبا نت حداقل سرعت دانلود با دانلود منیجر روی 40 بودش خیلی فرق داره ها بعد صفحات وب رو مثل برق باز میکردش در عرض 3 ثانیه تازه موقعی که داشتم دانلود میکردم اینجوری بودش. این الن صفحه رو باز میکنه سریع باز نمیکنه تازه بعضی وقتها صفحه ناقص باز میشه باید رفرش کردش
3- وزیر ارتباطات گفت هر کسی هر پهنای باندی بخواد در اختیارش قرار میدیم. ولی کاش بیاد خود مخابرات بده چون مستقیم ارزونتر هم میشه چون این شرکت خودش داره به مخابرات پول میده از اون میگیره بعد به ما میده واسطه که وسط باشه گرون تر میشه
امیدوارم این مشکلات حل بشه
Last edited by mrmostafa; 12-07-2007 at 21:07.
این ربطی یه ISP نداره مشکل از مودمه.
خوب مودم هم از اوناست دیگه...
الان دارم یه فایل 600 مگا بایتی دانلود میکنم تازه با دانلود منیجر سرعتش از 14 میره 5 میاد دوباره 10 اصلا رضایت بخش نیستش. چطوری پس کسایی که از اسیا استفاده میکنن میگن کلی فیلم دانلود کردن اینجوری که نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)