ساکن کجا هستید ؟ گوشیتون مدلش چیه ؟..تقریبا همه جای تهران بغیر از جنوب غرب و جنوب پوشش خوبه.
ساکن کجا هستید ؟ گوشیتون مدلش چیه ؟..تقریبا همه جای تهران بغیر از جنوب غرب و جنوب پوشش خوبه.
کسی خبر نداره بسته های شبانه کی دوباره فعال میشه ؟
سلام و ممنون از پاسخت. من ساکن خیابان آزادی، محدوده بهبودی هستم. گوشیمم بلکبری زد10 هستش. همه جای تهران شما به 4G وصل میشین؟
فعلا هم ایرانسل و هم همراه اول مخابرات بشدت دچار بحران مالی شدند طوریکه حتی به حجمهای روزانه ی کاربرها هم رحم نمیکنن و برای جبران عدمالنفعشون دارن میدزدن. دیگه کرَم بخشی شبانه ی سابق رو اصلا بخواب هم نباید دید ...
خواهش میکنم...بله..تقریبا هر نقطه رفتم داشتم ولی با سرعت های متفاوت.متاسفانه بلکبری Z10 باند 1800 ایرانسل و 2600 همراه اول رو ساپورت نمیکنه و فقط باند های مخصوص آمریکا مثل باند 700 رو میتونه دریافت کنه.
بازم سلام. یعنی من نمیتونم با بلکبری 4G داشته باشم؟
Z10 نسل چهار هیچ کدوم از اپراتورای ایرانو ساپورت نمیکنه.Z30 میشه ولی.
دوستان یک سوال جدیدا من مشکل مکالمه با ایرانسلم پیدا کردم صدا بریده بریده یا با نویز به سمت مقابل میره ولی من صداشو خوب میشنوم به نظرتون مشکل از چیه؟ گوشیمم زد ۱ هست نسخه۴جی
لطفا هرچی میدونید بگید ممنون
سلام
در مرحله اول حالت شبکه رو بزارید روی wcdma only تست کنید بعدش روی gsm only
مشکل تق تق گاه و بیگاه توی شبکه 2 جی تقریبا برای همه گوشیهای جدید پیش میاد ولی روی 3 جی این مشکل یا نیست یا کمتره
مشکل شما هم احتمالا برای همینه
تست کنید نتیجه رو هم دوست داشتید بگید تشکر
اینترنت مثلا نسل سه ایرانسل
خرمشهر
سرور میامی
سرور پارس انلاین تهران
واقعا خجالت داره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)