من آخرش رفتم های وب گرفتم
من آخرش رفتم های وب گرفتم
Last edited by cartesiba; 17-05-2017 at 18:38.
من اینترنت از های وب گرفتم گفتن 16 مگ هست اما نشد گذاشتن روی 8 مگ اما 8 مگ خیلی نویز داره الان روی 2 مگ گذاشتن باید چکار کرد که درست بشه گفتن به مخابرات نامه دادیم تا درستش کنند امیدوارم درست بشه
دوستان الان سرویس یکساله اروزن قیمتی های وب داره ؟
بشخصه دو تا سرویس یکساله دیدم که انصافا گرونند نمیتونم یکجا بگیرم همچین سرویسی رو
اینستا و تلگرام سرعتش چطوره؟ قبلا کجا بودی
کندی دارم حس می کنم احتمالا به خاطر خیمه شب بازی پیش رو هست !!!!
قبلا شاتل داشتم هی محدود میکرد الان های وب گرفتم چون هنوز مخابرات نتونسته نویز را از بین ببره بردن روی 2 مگ برام . تلگرام و اینستا که خیلی خوبه / شاتل واقعا گرگ بود تازه زورشون میومد از روی شاهکار منو حذف کنند
منم شنبه ي شنبه جمع مى کنم از شاتل و ميام، الان سرويست چيه!؟
دوستان گرامی بنده دوتا فشفشه 100 گیگ که یکیش یک روزه و یکی دیگه 6 روزه هست رو دارم این مقدار حجم مورد استفادم نیست اگر به کار کسی میاد با یک قیمت منصفانه از طرف خودشون اعلام کنه اگه به توافق رسیدیم کدهاش رو میدم خدمتش
در مورد کیفیت و ثبات های وب بنده نزدیک 5 سال هست مشترک های وب هستم خدماتشون فراز و نشیب زیادی رو داشته تا قبل از تصویب این مصوبه 253 که حجم آپلود رو محاسبه کردن بنده از بیشتر موارد خیلی راضی بودم اما بعد از این مصوبه و برداشتن بسته های مناسب و بصرفه الان مجبورم دست به عصا باهاشون راه بیام برای کار و استفاده من بسته ها و فشفشه های قبلی خیلی بهتر و بصرفه تر بودن الان مصرف ترافیکم با همون شرایط قبل خیلی بیشتر شده و زودتر تموم میشه تا چند وقت پیش قطعی زیاد داشتم که ممکن به نویز روی خطم بخاطر افزایش سرعت دانلودم مربوط باشه اما فعلا بهتر و کمتر شده و ثبات پایدارتری داره پینگ داخل 35 و پینگ گوگل حدود 160 هستش سرعت دانلودم هم حدودا 1.5 مگ در ثانیه هستش نکته ای که باید دوستان در نظر بگیرند اینه که کیفیت خدمات های وب وابستگی زیادی به مرکز مخابراتتون داره من بعد از اون مصوبه تصمیم گرفته بودم جمع کنم اما وقتی با شرکت های دیگه و قیمت ها و بسته هاشون مقایسه کردم باز دیدم های وب نسبتا ازشون مناسب تر و بهتر هست فعلا هم باهاش میسازیم ببینیم شرایطشون چطوری پیش میره اما از انصاف نگذریم این هدایای تولد و ستاره هاشون باز یک مقدار کارهاشون رو جبران میکنه![]()
Last edited by t800; 17-05-2017 at 22:55.
دوستانی که های وب دارن لطفا کیفیت سرعت تو سرورهای خارج بگن چطوره ارزش داره شاتل جمع کنم یا نه
من های وب میخوام برای iptv-kodi بگیرم اگه سرعتش 400 به بالا تو روز و شب تضمینه تغییر بدم برای مصرف 3-4 گیگ در روز
در های وب هیچ تضمینی وجود نداره سرعت و پینگ در شب و روز کاملا متفاوت هست و کم و زیاد میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)