کار عاقلانه ای نمیکنی. تو تا آخر ماه 300 گیگ دانلود میکنی، 40 گیگ سقف مجازته و اگر این مسئله مصرف منصفانه صحت داشته باشه، اینطوری برای 260 گیگ باید پول بدی که هر گیگ 1600 تومن میشه 416 هزار تومن... اونم توی یه ماه و جدا از پول ماهیانه...
کار عاقلانه ای نمیکنی. تو تا آخر ماه 300 گیگ دانلود میکنی، 40 گیگ سقف مجازته و اگر این مسئله مصرف منصفانه صحت داشته باشه، اینطوری برای 260 گیگ باید پول بدی که هر گیگ 1600 تومن میشه 416 هزار تومن... اونم توی یه ماه و جدا از پول ماهیانه...
به من كه اطلاع رسامي رسمي نشده كه
پشت قبض شد اطلاع رساني؟!!!
نهايتش بيخيال خط مي شم و پرداختش نمي كنم
جالبه امروز گوگل برای من نیم ساعتی فیلتر بود!!!!
سلام
دوستان برای من تا الان که یک هفته گذشته زده 13 گیگ مصرف کردم و هنوز آنچنان دانلودی نداشتم با این حساب اگر برای هفته های بعدی هر هفته 10 گیگ مصرف کنم از 20 گیگ خودشون میزنه بالاتر و هنوزم معلوم نیست قرار چی کار کنن ...
از طرفی در مورد این طرح بهاره هم گفتن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و الان از طریق سایتشون میشه درخواست داد ... فقط یک سوالی به نظرتون ماهی 10 گیگ با سرعت 2 مگ برای وب گردی توی یک ماه کافی هست و طوری نمیشه که یهو از 10 گیگ با توجه به سرعت 2 مگ بگذریم و بخوایم گیگ 3600 پول اضافه بدیم اونم فقط تا 5 گیگ اضافه :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
٥/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي كمپين بهاره به صورت يك ساله مي باشدوبعد از اتمام قرارداد خود به خود تمديد مي شود البته به ياد داشته باشيد اين قوانين براي اين زمان است لطفا يك ماه قبل از اتمام قرارداد از طريق ٢٠٢٠ استعلام نماييد.روابط عمومي
تعرفه حجم اضافه دانلود(ریال) :
یکی هم اینکه توی ماه های بعدی ممکن نیست طرح های بهتری ارائه بدن چون توی نظرات دیدم که مثلا طرح پاییز پارسال ساعت دانلود رایگان شبانش از ساعت 1 تا 7 صبح بوده که توی طرح بهاره امسال 1 ساعت کمتر کردن ... یا همین فرصتم از دست میدیم ؟
لطفا دوستانی که از این نوع طرح های فصلی داشتن راهنمایی کنند ؟
مخلص داداشسلام
دوستان برای من تا الان که یک هفته گذشته زده 13 گیگ مصرف کردم و هنوز آنچنان دانلودی نداشتم با این حساب اگر برای هفته های بعدی هر هفته 10 گیگ مصرف کنم از 20 گیگ خودشون میزنه بالاتر و هنوزم معلوم نیست قرار چی کار کنن ...
و الان از طریق سایتشون میشه درخواست داد ... فقط یک سوالی به نظرتون ماهی 10 گیگ با سرعت 2 مگ برای وب گردی توی یک ماه کافی هست و طوری نمیشه که یهو از 10 گیگ با توجه به سرعت 2 مگ بگذریم و بخوایم گیگ 3600 پول اضافه بدیم اونم فقط تا 5 گیگ اضافه :
ببین اون 13 گیگ رو اگر بری روی گزارش روزانه میبنی اکثرش مل 30 -31 فروردین هست که به اشتباه تو این ماه حساب شده.
ضمن اینکه اگر نت نامحدود رو برنگردونن که ارزش موندن نداره.
10 گیگ برای وبگردی خوبه ولی اگر فیلم یا سریالی هم بخوای بزنی احتمالا کم میاد.
حالا من به گوگل ژاپن وصل شده بود تمام سایتهای قیلتر هم برام باز بودجالبه امروز گوگل برای من نیم ساعتی فیلتر بود!!!!
این مصرف من تا به حال
اگر حجمی شده پس چرا جلوی حجم ترافیک نزده به طور مثال 40 گیگ
من به 2020 زنگ زدم گفتند این طرح ما ازش خبری نداریم و اگر همچین چیزیی بود حتما ما خبر داشتیم
منظور اون 62 گیگی هست که در انتها نوشته ولی اگر نامحدود رو بردارند شما میتونی اعتراض کنی بگی در پشت قبض من که چیزی ننوشته بود تو سایت هم که فعلا خبری نیست، ولی ما نمیتونیم اعتراض کنیم چون رو قبضمون بوده برای همین جانب احتیاط رو رعایت میکنیم تا ببینیم تکلیف چیه.این مصرف من تا به حال
Click here to view the original image of 736x73px.
اگر حجمی شده پس چرا جلوی حجم ترافیک نزده به طور مثال 40 گیگ
من به 2020 زنگ زدم گفتند این طرح ما ازش خبری نداریم و اگر همچین چیزیی بود حتما ما خبر داشتیم
این دانلود شبانه رایگان برای کدوم سرویس ها هست؟
من 1 مگ با ترافیک 8 گیگ ماهانه دارم آیا به من تعلق میگیره؟
اگه تعلق نمیگیره باید چیکار کنم تا بتونم ازش استفاده کنم؟
ممنون
شما از سرعت و مشکلتون عکس بگیرید مدرک درست کنید.. به بازرسی مخابرات اطلاع بدید.. خیلی سریع با شما تماس میگیرین و درخواستتون رو بررسی و چک میکنن..
من چنین مشکلی رو داشتم با من بالغ بر 5 بار در روز تماس گرفتن و مشکل رو بر طرف کردن.. جالبیش اینجا بود که الان یک هفته هست گذشته و باز هم هر از گاهی برای اینکه نظر من رو بدونن باز تماس میگیرن تا رضایت کاملی باشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)