راستی دقت کردید چیزی که شما کپی میگیرید رو تو بازی نمی تونید پیست کنید
ولی یکبار داشتم بازی میکردم یک یارو بود اسپام میکرد خفن. من نمیدونم چه جوری پیست می کرد تو بازی نوشته رو ؟
راستی دقت کردید چیزی که شما کپی میگیرید رو تو بازی نمی تونید پیست کنید
ولی یکبار داشتم بازی میکردم یک یارو بود اسپام میکرد خفن. من نمیدونم چه جوری پیست می کرد تو بازی نوشته رو ؟
تکستی که تو بازی نوشته میشه کپی و پیست میشه. Ctrl + C و Ctrl + V ولی تکستی که بیرون بازی کپی شده باشه تو بازی پیست نمیشه
اقا یک چیز خنده دار بتون بگم
شما فرض کن دعا می کنید. بعد میگید خدا مثلا من فلان چیز رو میخوام. بعد هیچ اتفاقی نمی افته. بعد هی دعا می کنید و باز هم دعا می کنید و باز هم هیچ اتفاقی نمی افته
به نظرتون خدا با ما حال نکرده؟
نه من دلیلش رو بهتون میگم. میان داعش درست می کنن بعد کشور مثلا مصر میبینه که تو عراق داعش ریخته. میترسه میاد 5 تا هواپیما مثلا از فرانسه میخره که اگر داعش حمله کرد کم نیاره
حالا بیایم تو ایران خودمون. من میام از صبادز اینترنت میگیرم. پینگم تو بازی کاستوم 280 هستش یعنی تو بازی عادی 350
بعد میرم تو نت میزنم کاهش پینگ میبینم که ملت اومدن کاهش پینگ میفروشن
بعد یک اکانت تست امتحان می کنم میبینم پینگ من از 280 میشه 130؟ چه جوریه خود صبادز نمی تونه به من پینگ 130 بده؟ ولی یک شرکت یک سایت می تونه؟
من دلیلش رو بهتون میگم
دزد تو کشور ما زیاده. کسی بهش برنخوره. همه میخورن
بعد میرن پیش خدا میگن خدا فلان چیز رو میخوایم. خدا هم یک انگشت شصت میفرسته شما اولش فکر می کنی که لایک هستش نگو بیلاخ هستش![]()
من میرم از این کاهش پینگ ها میخرم ولی خداوکیلی یک قرونش راضیم نیست. پولش مهم نیستا. این پدرسوخته بازی سیاست پشتت آدم رو عصبانی می کنه
انشالا که پولی که ما بابیت اینترنت و این کاهش پینگ میدیم خرج دعوا درمون خودشون و خانواد محترمشون بشه
جالبه که من 2 ساعت با این برنامه کار کردم 100 مگش نیستاینجوری فکر کنم هر 4 5 روز باید یکی خرید
=)) بخورید خوش باشید ما که راضی نیستیم![]()
Last edited by kamron_devil; 02-03-2015 at 17:20.
هههههههههه
اقا داشتم رنک بازی میکردم
بازی رو گزارش می کنم بخندیم
خوب همه تو نوبت هستند که چمپ ها رو انتخاب کنند
بله کامرون به جنگل میره
حالا یک نفر که آخر هستش میگه ای دی سی یا من اهمین نمیدم. هر چی میگیم ریپورتت می کنیم میگه مهم نیست چیزی نمیشه
عیب نداره ایشون اولین ترول تیم
بعد من میرم جنگل. حالا دشمن پیک میکنه جالا نفر سوم که زیر من هستش هم اسکانر رو برای جنگل برمیداره. این هم ترول دومی
اوکی بازی با سوت داور شروع میشه. من میرم که فروگ رو بزنم. اسکارنر که باید میرفته ساپپورت اومده جنگل و میخواد بلوی من رو بزنه. حالا کامرون یک اسمایت حساس روی بلو و به اقای ترول میگه چرا شما نیمری ساپ. بله یارو میگه اه حواسم نبود. دروغ میگه. حالا میره پایین و از قصد میمیره. عجب بازیه دوستان
حالا وسط هم که با اقای اسکارنر پریمید هستند و از کشور سوئد هستند وسط سعی می کنه فید بده
خوب خدا رو شکر بالا خوب هستش و کیل گرفته
خوب بازی با ترول بازی های این بازی کن ها میگزره. و بالاخره کامرون با yi خفن خودش و تریند بازی رو جمع می کنن و میبرن
واقعا سخته بازی رو با این ترول ها جمع کردن
به یارو میگم رنکت چیه. میگه فکر کنم سیلور. از زمانی که سیزن 5 شروع شده ندیدم =))
راستی چمپ های این طرف و اون طرف رو ببینید
طرف من
تریند بالا بازی کن خوب
وسط اهری فید نوب
اسکارنر ترول جنگل اومده با من و فید
کالسکا معمولی رو به خوب ولی مثلا ما درگیر بودیم این داشت دراگون میزد.ولی سی اسش بد نبود. ولی ایستالوک ای دی سی بود.
خودمم یی جنگل کرری
حالا تیم دشمن
جینار معمولی ولی فید داد به ترند
وسط اننیه خیلی خوب
جنگل فیدالی معمولی
لئنا ساپورت معمولی
ای دی سی هم خوب
یعنی 4 تاشون راحت یی من رو استان می کنن یا فیر و جی جی ول پلی ^^
ریوت مچکریم.
این بازی رو گزارش کردم که بگم
1.اگر شما چه در برونز چه در سیلور هستید تا یک اسمورف درست و حسابی گیر نیارید و دوئه نرید احتمال اینکه با دیویژنهای بالاتر برید کمه
2.شما باید اینقدر بازیتون رو خوب کنید که سعی کنی 2 به 8 یا گاهی 1 به 9 بازی رو جمع کنید
3.اونهایی که میبینی طلا یا بالاتر هستند. بعضی هاشون بازیشون خیلی خوبه و همین گفته شماره 1 2 رو رعایت کردن و یا شانسی کیلویی اومدن بالا یا یک اسمورف براشون کری کرده. مثلا من دیدم یارو میگه این اکانت دوست دخترم هستش. داره براش کرری می کنه
خلاصه مطلب اینکه اصلا اصلا اصلا به این بازی غیر بالانس مسخره بی نمک که ریوت تصمیم میگیره شما ببری یا ببیازی ( نه اینکه تو خوب بازی کنی یا بد ) و مخصوصا اگر نتتون مثل ما من دز هستند اهمیت ندید
و فقط فقط خوسنرد بازی کنید. مراحل 1 2 3 رو انجام بدید. باشید روزی که شما دوستان رو در پلات ببینم![]()
Last edited by kamron_devil; 02-03-2015 at 18:26.
دوستان یه لطفی کنید اکانتاتونو بدید اد کنیم بعضی موقع ها با هم بازی کنیم![]()
ما که 2تا ایرانی اددمون کردن 30 هم نبودن بدجور هم نوب بودن. ادم روش هم نمیشه به اینا بگی که رنک بازی نمی کنه. چون لوز 100% هستش. ایدیت رو بزار حرفه ای تر ها هستند حتما اددت می کنند .دوستان یه لطفی کنید اکانتاتونو بدید اد کنیم بعضی موقع ها با هم بازی کنیم![]()
Fiddie سرور EuNe
ادد کن بعضی وقتا با هم بریم ترول کنیم
ترولولولولو![]()
Last edited by Fiddle; 02-03-2015 at 21:55.
kamron_devil میشه اسم اکانتتو بگی؟تو کدوم سروری؟منو ادد کن.![]()
منم میام
ترول نمی کنم ولی فقط با یه دست بازی می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)