های وب سرعت روی 4 مگ می بنده سرویس یک مگ و سه یاا چهار ساعت شبانه داره
اسیاتک روی سرویس های بالای ده گیگ در ماه سرعت اسمی میده
فن اوا سرویس یک مگ سرعت فیکس 190 میده
مخابرات هم بعضی سرویس هاش شبانه داره
همین چندتا مونده هر کدوم هم به نوعی محدودند
های وب سرعت روی 4 مگ می بنده سرویس یک مگ و سه یاا چهار ساعت شبانه داره
اسیاتک روی سرویس های بالای ده گیگ در ماه سرعت اسمی میده
فن اوا سرویس یک مگ سرعت فیکس 190 میده
مخابرات هم بعضی سرویس هاش شبانه داره
همین چندتا مونده هر کدوم هم به نوعی محدودند
میشه محدودیتش رو هم بگید؟
کلا به نظر شما برای دانلود شبانه کدوم شرگت بهتره؟از نظر محدودیت دانلود
محدودیت های وب روی سرعت و ساعاتش با سرویس یک مگ خط بیشتر از چهار نمی بندن و سه ساعت هست از 4 تا هفت صبح
اسیاتک شاید همه نیاز به ماهی ده گیگ حجم نداشته باشند و محدودیت سرعت اسمی داره
فن اوا سرویس یک مگش محدودیت سرعت 190 داره و بیشتر نمیشه
در مورد مخابرات مشهد فقط میدونم که سرویس های یکساله اش شبانه رایگان داره و سرعتش بین 100 تا 200 متغیره
در کل شما باید بگی چقدر دانلود شبانه میخوای و چقدر میتونی هزینه کنی تا سرویس مناسب پیدا کنی
از تاپیک های مخصوص هر کدوم از شرکت ها هم میتونی سوالاتت مطرح کنی
پیشگامان کویر هم شبانه 1 تا 7 صبح داره. خودشون محدودیتی رو ذکر نکردن.
من میخوام یه سرویس 512 مگ بگیرم با ترافیک 2 یا سه گیگ ماهیانه
ولی میخوام حتما شبانه رایگان داشته باشه و کیفیت ارائه آی اس پی هم در کل خوب باشه
محدوده سکونتم شرق تهران نزدیک متروی مدنی هست
به نظر شما صبانت گزینه مناسبیه؟
صبانت شبانه رایگان نداره
شما اگه سرویس سه گیگ بگیری
6 گیگ در طول یک ماه میتونی دانلود رایگان داشته باشی بعد از اون انچنان محدود می شه که صفحه هم باز نمیکنه
6 گیگ در ماه که میشه حدود 200 مگ رایگان در هر شب
اگر سرعت دانلودت 400 باشه در یک شب میتونی نزدیک 6 گیگ دانلود کنی و بقیه شب ها رو محدودی و اگه شانس بیاری حداکثر شبی 600 مگ میتونی دانلود کنی
همونطور که گفتم شبانه رایگان فقط چند شرکت مونده
درود.
خب گزینه ها یکی یکی میرند کنار و الان رسیدیم به صبا نت، ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدند :
1.من الان سرویس تا 12288kbps یک ماهه 10GB رو برای خرید در نظر دارم، سرعت دانلود تک کانکشن چقدر هست؟ منظورم از تک کانکشن، سرعت دانلود توی نرم افزار ها مثل مارکت های گوشی ها، به روز رسانی ویندوز و گوشی ها و یا دانلود با مرورگر هست نه با IDM.
ممنون میشم از دوستان اگر اسکرین شات از سرعت دانلودشون با مارکت ها و یا دانلود با دانلود منیجر خود مرورگر ها مثل فایرفاکس و کروم (پیش فرضشون) رو قرار بدند، لطف میکنید (از سرور های داخلی نباشه).
2. سرعت دانلود با استفاده از شیلتر شکن ها چطور هست؟ مثلا من دائم برام کریو وصل هست و توی این پارس آفلاین سرعت دانلود چه با کریو و چه بی کریو، یکی هست. حالا شما با فیلتر شکن بخواین دانلود کنید، با افت سرعت مواجه هستید؟ اگر آره، در چه حد؟
3. وضعیت ویدئو استریم ها چطوره؟ (ویدئوهای یوتیوب رو میشه راحت و سریع دید؟ این مورد فکر کنم برگرده به مورد 1 و 2 که پرسیدم و اگر اونا خوب باشه، اینم نباید مشکلی باشه).
4. سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ ممنون میشم اگر تجربه ی خودتون از سرعت باز کردن صفحات به ویژه با شیلتر شکن در ساعات عادی و همینطور در ساعات رایگان رو بگید. چقدر با کندی روبرو هستید؟
5. وضعیت قطع بودن سرویس چطوره؟ کم؟ زیاد؟ کلا اگر توضیح بدید این رو هم، خوبه.
ممنون میشم اگر پاسخ این سوال ها رو دوستان لطف کنید و بهم بگید. شاد و پیروز و سربلند باشید.
اطلاعات من قدیمی و مطمئن نیست اما پینگ نسبتا خوبی داشت کمتر از پارس بازی در می اورد با شکن ها قطعی وصلی کوتاه و گاهی بلند زیاد داشت بعضی اوقات پینگ وحشت بالا میرفت شبانه هم نداره از حداکثر دو برابر بگذری میشه پنج تا شش کیلوبایت
Sent from my Nokia 1100
بهترین شبانه الان واسه عصر تلکامه. روزانش تعریفی نداره ولی شبانش محشره تو این منجلاب!![]()
سلام دوستان
در مورد اینترنت، بحث سرعت مهمه. اما از سرعت مهمتر، اینه که سرعت روی تمام پورتها بالا باشه. (خصوصا ارتباط با سرورهای خارج از ایران)
مثلا در مورد اینترنت مخابرات، سرعت روی https بسیار کنده(مثلا باز کردن gmail). یا دانلود اپلیکیشن ها از گوگل پلی یا itunes بسیار کنده.
در مورد صبانت وضعیت چطوره؟ آیا در این مورد انتخاب بهتری از صبانت وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)