تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1529 از 4428 اولاول ... 529102914291479151915251526152715281529153015311532153315391579162920292529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,281 به 15,290 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من یه سوالی دارم شاید یه کم مسخره باشه
    در مورد خرید ترافیک مثلا من اگه 3 گیگ ترافیک داشته باشم و 3 گیگ هم ترافیک اضافه بخرم که در مجموع میشه 6 گیگ
    بعد آخر دوره 2 گیگ از اون 6 گیگ باقی موند امکان داره بیان بگن شما اون 3 گیگی که اضافه خریدین رو استفاده کردین و این 2 گیگ از ترافیک ماهیانتونه پس این 2 گیگ به دوره ی بعد منتقل نمیشه ؟؟!!
    امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم
    ممنون
    نه ، همچین حرفی نمیزنن به عبارت دیگه اول گیگهای اصلی مصرف میشه بعد حجم های خریداری شده یا هدیه

2. 4 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من 128 2گیگ دارم دان استریم رو روی 1024 و آپ استریم رو روی 256 بستن
    به نظر من از سرعت 128 شروع کن شاید مثل من خوش شانس باشی و بتونی هر شب 2.5 گیگ بگیری
    اگه خواسته ها تو مشخصتر بگی بهتر میتونیم کمک کنیم

اصلا طرف نامحدوداش نرو طبق گفته ی دوستان 512 حداکثر سرعتش شاید 10 12 کیلوبایت باشه
    فقط برای رفع تکلیف از لحاظ قانونی این نامحدودا رو گذاشتن

پس نظر شما مخابراته ؟ تو نا محدودا

4. این کاربر از eghbalr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    توجه کنید در مورد زمان پینگ اگر بخواهیم دقیق و موشکافانه موضوع را بررسی کنیم مکانیزم اندازه گیری زمان پینگ با یک سرور در سایت speedtest.net با اندازه گیری زمان پینگ از طریق Command Prompt یا سایت های دیگه اساساً فرق دارند! اینکه چه فرقی دارند دقیقاً مشخص نیست اما در قسمت SUPPURT سایت speedtest.net دقیقاً گفته شده که ما در اندازه گیری زمان پینگ در این سایت روی پارامترهای مربوط به وبگردی تمرکز داریم. این به معنا هست که زمان پینگی که در تست های اندازه گیری شده ی این سایت مشاهده می کنید فقط مربوط به وبگردی میشه و با زمان پینگی که در Command Prompt یا سایت های دیگه اندازه گیری میشه فرق داره....

اگر زمان پینگ برای بازی و کلاً جهت مشخص شدن کیفیت ارتباط مد نظر هست بهترین مرجع سایت pingtest.net هست و مکانیزم اندازه گیری زمان پینگ آن شبیه به همان چیزی هست که در Command Prompt انجام میشه....

این نکته ای که در مورد فرق داشتن مکانیزم اندازه گیری زمان پینگ در سایت speedtest.net عرض کردم کاملاً قطعی هست و بنده هم مکاتبه ای در این زمینه با آن ها داشتم و این موضوع را متوجه شدم... جهت اطلاع شما من از یک سرویس دهنده ی اینترنت دیگه با تمام سرورهای speedtest.net زمان پینگ زیر ۵۰ میلی ثانیه دارم که چیزی تعجب انگیز هست اما در مورد همین موضوع خود speedtest.net این زمان پینگ را اشتباه نمیدونه! فقط طبق صحبت خودشون مربوط به وب گردی و دانلود هست.

جمع بندی صحبتم اینه که مکانیزم اندازه گیری زمان پینگ در سایت speedtest.net با سایت های دیگه یا Command Prompt اساساً فرق داره و زمان پینگ اندازه گیری شده در این سایت صرفاً جهت وب گردی هست.
    بله فرق دارند و به خاطر همین تفاوت در مکانیزم هست که من گفتم از اونجا پینگ بگیرید.چون همونطور که گفتم مکانیزم اسپید تست طبق شواهد و گفته ها دارای خطاست و چندان قابل استناد نیست هر چند که به قول شما مختص وبگردی باشد.همان مثالی که خودتان گفتید بهترین شاهد مدعاست

6. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان ایا میشه از طریق پرداخت انلاین و خوده سایت pars online بدونه مراجعه به دفاتر پارس انلاین مصلا من که اللان 256 دارم چند وقت دیگه که تموم شد با انتخاب گزینه ی 1 مگ اکانته 1 مگ برا خودم شارج کنم بدونه درخاست مدرک یا چیزی و اینکه ایا همون موقع که پرداخت رو انجام بدی اکانت همون موقع شارج میشه..
    Last edited by manooch_dvb; 18-02-2012 at 00:09.

8. این کاربر از manooch_dvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان ایا میشه از طریق پرداخت انلاین و خوده سایت بدونه مراجعه به دفاتر پارس انلاین مصلا من که اللان 256 دارم چند وقت دیگه که تموم شد با انتخاب گزینه ی 1 مگ اکانته 1 مگ برا خودم شارج کنم بدونه درخاست مدرک یا چیزی
    نه یت زنگ میزنن باید مدرکی مثل کارت دانشجوئی فکس کنی براشون

10. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

دوستان ایا میشه از طریق پرداخت انلاین و خوده سایت pars online بدونه مراجعه به دفاتر پارس انلاین مصلا من که اللان 256 دارم چند وقت دیگه که تموم شد با انتخاب گزینه ی 1 مگ اکانته 1 مگ برا خودم شارج کنم بدونه درخاست مدرک یا چیزی و اینکه ایا همون موقع که پرداخت رو انجام بدی اکانت همون موقع شارج میشه..
    هیچ مدرکی نمیخواد سریع شارژ میشه من خودم همین جوری اقدام کردم

12. 4 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

[QUOTE=manooch_---;6849984]دوستان ایا میشه از طریق پرداخت انلاین و خوده سایت pars online بدونه مراجعه به دفاتر پارس انلاین مصلا من که اللان 256 دارم چند وقت دیگه که تموم شد با انتخاب گزینه ی 1 مگ اکانته 1 مگ برا خودم شارج کنم بدونه درخاست مدرک یا چیزی و اینکه ایا همون موقع که پرداخت رو انجام بدی اکانت همون موقع شارج میشه..[/QUOTEببخشید من فکر کردم میخای سرعتتو افزایش بدی

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بله میشه.من انجام دادم و تا الان هم هیچ مدرکی نخواستن.

15. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها نصفه شبا برای دانلود رایگان
    حتما باید مودم رو روشن خاموش کنیم؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پارس دیگه شورش رو درآورده! دیشب 900 مگ دانلود داشتم که 500 مگ ازم کم کرد! کلا دانلود شبانه ام با این سرعت افتضاح شبانه توی همون 40 مین آخر هست اون وقت اونم که دارن از روزانه کمش میکنن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •