سلام دوستان تازه عضو شدم ازتون یه کمک میخوام بخصوص آقا حمید و تمام دوستان یه چند تا وسیله دارم میخوام نصب کنم و حول وحش650 دیگه دارم برای اضافه سیستم و بهترین چیزی که میشه رو بهم معرفی کنیم و 718exداشتم و الانم باز گرفتم از صداش بدم نمیاد میخوام صدا زیاد باشه و مثلا بیرونم بیاد واز سابم انتظار کیفی دارم نه قدرتی بخاطر این مال خودم و میخوام بفروشم چون قدرتی هستش ممنون بابت کمکتون
1.باند کنوود718ex 1جفت نو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.آمپیلی mba امبی آگوستیک 4کالانه مدل
3.پخش پایونر9450ubدمو یخی
4.ساب power bass s124x
5.سیم پک 8گیج 2کالانه هم دارم
و ساب رو میخرم بدم بره و این چیزارو هم مدنظرمه ببینین خوبه یا نه که بگین عوضشو کنم
1.یه باند یا کامپونت13برای تودر جلو تیبا میخوام صدا تقسیم بشه وآمپ خورم باشه این و دیدمALPINE sps_510 به قیمت180 تا 200هم میتونم بدم نه بیشتر
2.ساب کیفیتی 1260اینفیتی به قیمت200تومن
و 1جفت718exهم میخوام بگیرم وسیم پک هم میخوام این سیستم چطوری میشه صداش تروخدا کمک کنید هنگ کردم ممنون همتوندر کل میخوام 2تا 718exببندم تاقچه عقب یه کامپونت یا باند13خوب ببندم تودر جلو راستی میخوام از اینا باشه که تیوترش جداست که بزارم رو داشبورد و سابم بزارم صندوق راستی برای دوجفت باندها اون آمپ mbaرو میخوام ببندم و یه آمپیلی هم بگین برای باندای جلو و ساب 4کالانه باشه ممنون خیلی زیاد شد