مطمین باشید sx260بهتره
مطمین باشید sx260بهتره
سلام
معمولا تو رده ی کامپکت کنن خروجی بهتری داره .البته من اون دو مدل که فرمودین رو نمیشناسم.تا 300ت کنن a2400/2500خوبه.برای دوربین مورد نظرتون که گفتید پیشنهاد میکنم از سری Gکنن بگیرید,میدونم مدلهای جدیدش بالای1200ولی منظورم مدلهای قدیمی تر اگه گیرتون بیاد مثل g12.
دوستان من پس از کلی جستجو یه پاناسونیک fz150 به قیمت 1300 گرفتم. عکسای روزش رو هنوز امتحان نکردم ولی عکس های شب و در منزلش واقعا ضد حال بود. به طوریکه در مقایسه با دوربین sx130 کانن که قبلا داشتم چندان فرق نمی کرد.
به نظرتون اشتباه کردم این هزینه رو کردم و آیا این دوربین رو پسش بدم و یه کانن sx50 بگیرم با توجه به قابلیت hdr کانن بهتر نیست؟
اگه کیفیت و نویز عکس نسبت به امکانات دیگه براتون مهمتره میتونستید با این قیمت از سری S یا G کنون دوربین بخرید. از سوپرزومها زیاد توقع کیفیت بالا نداشته باشین... کلا سوپر زومها و اس ال آر لایکها برای کسانی مناسبه که بخوان با امکانات پیشرفته تر دوربینهای حرفه ای آشنا شن و بعدا اقدام به خرید دوربین حرفه ای کنن. برای استفاده روزمره با کیفیت بالا باید در فکر خرید کامپکتهای پیشرفته باشید...
سلام دوست عزیز ، درست میگی واقعا خیلی وقته جستجو میکنی و سوال میپرسی اما بیشتر با دل خودت خرید کردی تا با نظر دوستان. دوربینی که خریدی دوربین خیلی خوبیه اما دوربین های سوپرزوم اصلا برای کاری که شما می خواهی و عکاسی در اتاق و تاریکی و فضاهای بسته مناسب نیستند.شما به هیچ وجه دوربین sx50 رو با این عوض نکن چون هم ضرر میکنی و هم مطمین باش که هیچ افزایش کیفیتی در نور کم نخواهی دید!! mofidi عزیز خدمتتون عرض کردند مود hdr هم معیار مهمی برای انتخاب یک دوربین نیست و تازه اینکه hdr در sx50 حتما احتیاج به سه پایه داره و با تکان خوردن تصویر تار میشه.تازه hdr هم بیشتر برای مناظر خاص و پر کنتراست کاربرد دارد نه عکس های تو خونه و محیط بسته! به نظر میاد با اینکه زیاد تحقیق کردی اما اطلاعاتتون کمی جسته گریخته و پراکنده است.
اگه اولویتت عکاسی تو نور کم و فضای داخل منزل است که برو پسش بده تا بیشتر طول نکشه اما اگر عکاسی طبیعت، منظره و فضای باز رو بیشتر انجام میدی و دوست نداری این زوم زیاد رو از دست بدی ، دوربین خوبی خریدی و مبارکت باشه
حالا اگه خواستی تعویض کنی در مورد جایگزین هایش هم به ترتیب
1-d3200 نیکون
2- 1100 کانن
3-g15
هستش! این عکس ها هم برای رفع شک و شبهه شما!
![]()
Last edited by sh_asian; 01-11-2013 at 18:50.
فقط یک slr میتونه خروجی قابل قبول در نور کم داشته باشه چرا که اندازه ی حسگر در سوپر زوم ها و کامپکتها کوچک است.قبلا عم گفتم بودم که دوربین سوپر زوم برای کسی مناسبه که قصد عکاسی در محیط باز مثل طبیعت و منظره و..رو داره و بودجه کافی برای خرید لنز های تله گرون قیمت نداره و بجاش راضی به کم شدن کیفیت عکس.همونطور که دوستمون هم اشاره کردن شما تحقیق زیاد کردید و بهتون گفته بودم که یه کامپکت خوب خروجی بهتری نسبت به بریج داره.در هر صورت اگه خیلی رو این موضوع حساس شدید SLR مثل کنن 110dیا نیکون 3200d/3100dتهیه کنید از قیمتهای حال حاضر دوربینهای بدون اینه تو این رنج اطلاعی ندارم...
با تشکر از دوستان عزیزم که زحمت راهنمایی رو برام کشیدن
یه سوال دیگه خدمتتون داشتم اگر برای عکس خونه و شب یه سه پایه تهیه کنم می تونه جبران نور کم رو بخوبی داشته باشه و عکس های مناسب بگیره
PowerShot ELPH 520 HS
PowerShot ELPH 320 HS
کدوم بخرم یا از اینا بهتر سراغ دارین بگین فوری می خوام بگیرم در ضمن این مدل اول یه مدلی داره لمسی 510 اون بخرم یا اینو کیفیت عکس برداری چطور
Canon IXUS 230 این چطوره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)