تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1529 از 2014 اولاول ... 5291029142914791519152515261527152815291530153115321533153915791629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,281 به 15,290 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عنایت: رفتار توره حرکت غیر ورزشی بود / تکرار پنالتی پرسپولیس قانونی بود

کانون هواداران پرسپولیس : رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال ضمن تمجید از قضاوت علیرضا فغانی در دیدار پرسپولیس و پیام خراسان تاکید کرد: وی در اغلب صحنه ها قضاوت قانونی و قاطعی داشت و اکثر تصمیماتش درست بود.
    مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب افزود: فغانی در طول بازی اشتباه فاحشی نداشت و در اغلب دقایق به صحنه ها نزدیک بود و توانست قضاوت یکنواختی را به نمایش بگذارد.
    وی در خصوص اخراج نیکبخت واحدی اظهار داشت: در این صحنه داور به دلیل درگیری نیکبخت و ارزانی به هر دو کارت قرمز نشان داد در حالیکه در تصویر تلویزیونی تنها اخراج نیکبخت مشخص بود و به تماشاگر اینگونه القا می کرد که ارزانی از بازی اخراج نشده است.

عنایت در خصوص سه بار تکرار ضربه پنالتی ایوان پترویچ هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: داور این اختیار را دارد چنانچه بازیکنان قبل از زدن ضربه پنالتی اقدام به ورود به محوطه جریمه کنند، ضربه پنالتی را تجدید کند و این مسئله ارتباطی به سرنوشت ضربه پنالتی و گل شدن یا نشدن آن ندارد.
    رئیس کمیته داوران در مورد اعتراض توره به فغانی و برخورد فیزیکی با داور اظهار داشت: حرکت توره حرکت غیر ورزشی محسوب می شود ومستوجب دریافت کارت زرد بود که داور بدرستی این کار ر ا انجام داد. هرچند در صورت شدت این رفتار داور می توانست از کارت قرمز هم استفاده کند.
    وی در خصوص اخراج رحمان رضایی نیز تاکید کرد: رحمان رضایی به دلیل رفتار غیر ورزشی و با کارت زرد دوم از بازی اخراج شد و قطعا یا الفاظی نسبت به داور بکار برده و یا بی جهت به داوری اعتراض کرده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مستحق اخراج نبودم / خودمان هم نمی دانیم مشکل پرسپولیس کجاست

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه داور در دادن کارت قرمز به وی عجله کرده است، گفت: روی بازیکن حریف خطا کردم اما نباید اخراج می شدم.
    علیرضا نیکبخت واحدی که پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس برابر پیام خراسان با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: در صحنه درگیری من روی بازیکن حریف خطا کردم اما داور باید با کارت زر مرا جریمه می کرد.
    وی افزود: اگر هم بازیکنی باید اخراج می شد من نبودم چرا که روی ارزانی خطای فنی انجام دادم و باید کارت زرد می گرفتم.
    نیکبخت در مورد شرایط پرسپولیس گفت: ما در شرایط بحرانی هستیم و بازیکنانمان با استرس وارد زمین می شوند. انتظاراتی که هواداران دارند اجاز نمی دهد فوتبال خودمان را ارئه کنیم.

مهاجم پرسپولیس ادامه داد: فکر می کنم با کسب یک پیروزی پرگل بتوانیم از این وضعیت خارج شویم اما شرایطی که الان وجود دارد کار ما را سخت می کند. ما بازیکنان خوبی داریم اما به علت استرسی که از سوی هواداران به بازیکنان و کادر فنی وارد می شود نمی توانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.
    نیکبخت واحدی در پاسخ به این سوال که مشکل پرسپولیس کجاست گفت: خودمان هم نمی دانیم چرا وضعیت اینطور شده است. با این حال مطمئنم هیچ بازیکنی کم فروشی نمی کند و با تمام توان برای موفقیت تیم تلاش می کنیم.
    وی در مورد حضور سرمربی خارجی هم گفت: با آمدن مربی خارجی هم مشکلی حل نمی شود. هر کس هم بیاد چند هفته زمان می خواهد تا به شرایط ایده ال برسد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خلیلی: هواداران پرسپولیس صبوری نکردند

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از رفتار هواداران تیم این تیم مدعی شد تماشاگران پرسپولیس در بازی امروز مقابل پیام صبوری به خرج ندادند.
    محسن خلیلی با ابراز تعجب از اتفاقی که درحاشیه بازی امروز پرسپولیس و پیام مشهد رقم خورد گفت: متاسفانه امروز شرایطی خوبی در ورزشگاه آزاد حاکم نبود . برخلاف گذشته که هواداران همیشه ما را حمایت می کردند امروز خیلی زود ناراحت شدند و صبوری به خرج ندادند.
    وی گفت: هنوز برای تیم ما وقت و فرصت زیاد است. ما با تیم های صدرجدولی بازیهای رودررویی داریم که می توانیم با برتری در این بازیها به کورس قهرمانی بازگردیم. در عین حال مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی هم هست که می توانیم با برتری در این مسابقات ناکامی در لیگ را جبران کنیم.

مهاجم آسیب دیده تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص شرایط حال حاضر خود گفت: برای حضور من در میدان پزشک تیم تصمیم گیرنده است. در حال حاضر تمرینات اختصاصی را زیر نظر دکتر زرینه انجام می دهم اما هنوز به شرایط ایده آل نرسیده ام.
    وی تاکید کرد: شرایط ایده آل برای من زمانی است که بتوانم همپا و رودرروی دیگر بازیکنان تمرین کنم. متاسفانه در چند ماه گذشته نتوانستم با تیم تمرین داشته باشم و تمرینات اختصاصی باعث شده تمرکز خود را از دست بدهم.
    وی در خصوص اینکه آیا به هواداران پرسپولیس وعده گلزنی در دربی را می دهد یا خیر گفت: من تا به امروز آدمی نبوده ام که به هواداران قول بدهم. با این حال تمام تلاش خود را بکار می بندم و توکلم به خداست و اگر تا زمان رویارویی با استقلال آماده حضور در میدان شدم با تمام وجود برای تیمم بازی می کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاري فرد: کريمي از پرسپوليس اخراج نشده است

کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد در گفت وگویی با بيان اين مطلب افزود: علي کريمي فقط به دليل مصاحبه خود بر عليه پرسپوليس طبق قوانين باشگاه به کميته انضباطي دعوت شده است.
    وي افزود:‌ کريمي جهت ارايه پاره اي توضيحات به کميته انضباطي باشگاه فراخوانده شده است.
    دقايقي پس از بازي عصر امروز / شنبه / پرسپوليس تهران برخي از رسانه ها خبر از ممنوع شدن حضور کريمي در تمرينات اين باشگاه را منتشر کرده بودند.
    پرسپوليس تهران عصر امروز در چارچوب هفته بيست و چهارم رقابت هاي ليگ برتر در يک بازي نه چندان خوب توانست در دقيقه 91 با پنالتي "ايوان پترويچ" که سه بار از سوي داور مسابقه تکرار شد،‌ با نتيجه يک برصفر بر تيم پيام خراسان حريف انتهاي جدولي خود به پيروزي برسد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيرواني استعفاي خود را تحويل مقامات باشگاه می دهد

کانون هواداران پرسپولیس : پس از پایان دیدار پرسپولیس در مقابل پیام مشهد و کسب پیروزی خفیف پرسپولیس برابر تیم قعرنشین جدول لیگ برتر كادر فني پرسپوليس بلافاصله بعد از بازي امروز در يك جلسه مشترك با هم شركت كردند تا موضع خود را در خصوص اتفاقات اخير باشگاه پرسپوليس اعلام كنند. افشين پيرواني به همراه نعيم سعداوي و احمدرضا عابدزاده هم اكنون در يك جلسه مشتركي حضور يافته اند تا با جمع بندي ديدگاههاي خود در خصوص ماندن يا رفتن از پرسپوليس تصميم واحدي اتخاذ كنند. عده اي از هواداران پرسپوليس كه امروز به دو دسته تقصيم شده بودند عليه پيرواني شعار دادند و خواهان كنارگيري اين مربي از تيم پرسپوليس شدند.
    پرسپوليس امروز با يك گل پيام خراسان را در ورزشگاه آزادي شكست داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : وقتی گل برتری به ثمر رسید شعار ها علیه سرمربی تیم به بیشترین حد ممکن رسید .

حمله گازانبری به پیروانی فقط 10 هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند اما همان عده کم هم انتظار داشتند زجر کشیدن تیمشان را ببینند... به نظر می‌رسید وقتی پرسپولیس به گل برسد، این حمله قطع شود اما در کمال ناباوری همه دیدند که حتی دامنه این حملات بیشتر هم شد. بازی با پیام مسابقه‌ای نبود که هواداران از آن بترسند ولی جریان بازی نشان داد همه در اشتباه بودند. پیام با یک دنیا حاشیه و مشکل هم توانست برای پرسپولیس دردسر ساز شود. چون این تیم ماکت بزرگتر خود پیام در حاشیه‌ها بود. پرسپولیس که مدتهاست به دلیل تغییر مدیریت و شعارهایی که برای استخدام سرمربی شنیده می‌شود، رنگ آرامش را ندیده با مصاحبه علی کریمی که امروز در بیشتر روزنامه‌های ورزشی به تیتر یک تبدیل شد، بحرانی دیگر را تجربه کرد تا بازیکنان این تیم بدون تشکل و انسجام تیمی و با شرایطی عجیب وارد زمین شوند. اگرچه پیام تا دقیقه 60 به دفاع مطلق روی آورده بود اما پرسپولیس هم استراتژی خاصی برای رسیدن به گل نداشت و همین دلیل مهم باعث شد بازی به سمت تساوی بدون گل پیش برود. پیروانی که تا دقیقه 73 باقری را روی نیمکت نشانده بود تا بعد از بازی تیم ملی به او استراحت بدهد، از این دقیقه روی تفکرات قبلی خود خط کشید تا کاپیتان اول این تیم وارد زمین شود. بازیکنی که در دقیقه 88 پنالتی 3 امتیازی بازی را برای پرسپولیس گرفت تا موجی که در ورزشگاه علیه پیروانی و بازیکنان راه افتاده بود موقتا آرام شود. پنالتی اول پتروویچ را کهوری کمک اول بازی مردود اعلام کرد و پنالتی دوم او را فغانی، داور وسط بازی بازی با تصمیم شخصی مردود دانست اما هیچ یک از این دو تصمیم صدای اعتراضی را بلند نکرد و وقتی پنالتی سوم پتروویچ مانند دو پنالتی قبلی وارد دروازه شد و این بار فغانی پنالتی را پذیرفت در کمال ناباوری تمام فضای ورزشگاه را شعار علیه پیروانی گرفت. کاری که در هیچ کجای دنیا نمونه آن را نمی‌توان دید. پیروانی در پایان بازی به مرجع خبری گفت: "واقعا نمی‌توانم دلیل این حمله را بدانم. ما 3 امتیاز بازی را در مسابقه‌ای که حریف در طول دقایق آن بازی بسته‌ای را ارائه داده بود کسب کردیم. نمی‌دانم دلیل این شعارها چه بود. باید اعتراف کنم از آنالیز ماجراهای امروز عاجزم." در ادامه این بازی رحمان رضایی و نیکبخت به دو دلیل کاملا متفاوت از زمین اخراج شدند تا بازی با داماش در گیلان را از دست بدهند. اخراج دومی آیا به دلیل اعتراض شماره 10 به نیمکت‌‌نشینی در دو بازی قبلی پرسپولیس بود؟ پرسپولیس با این برد 40 امتیازی شد و به رده سوم رفت ولی به نظر نمی‌رسد با این شرایطی که در ورزشگاه آزادی دیده شد، روزهای خوبی تا بازی با داماش در انتظار این تیم باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : با مدیری که چک های شخصی اش را مهر باشگاه می زند کار نمی کنم / کریمی تصمیمش را برای ترک پرسپولیس گرفته .

اسطوره شماره 8 نتوانست فضای سرسام آور باشگاه را تحمل کند و با تاختن به مدیریت تیم ، حقایقی را گفت که می تواند به معنای پایان حضورش در این تیم باشد. البته او خود مشکلی برای رفتن ندارد ؛«: دیگر وقت استراحت من رسیده و با کمال میل دستور آقای انصاری فرد را می پذیرم.» کریمی تنها با یک نیت به پرسپولیس آمد ؛ استفاده از اهرم فشار علیه علی دایی و همین انگیزه او را که از تیم ملی کنار گذاشته شده بود را تبدیل به ستاره تیم قطبی کرد تا دایی مستاصل او را به اردو فراخواند و همان طور که انتظار می رفت ستاره از پذیرش این دعوت سر باز زد.

با رفتن قطبی و انتقام از دایی ، کریمی هم در دل حاشیه های پرسپولیس دیگر آن ستاره روزهای اول نبود. او با اسپانسر تیم مشکل داشت و دوباره حاشیه نشین شده بود اما به یکباره قبل از بازی با پیام این علی کریمی بود که شهر را به هم ریخت. جادوگر در قامت یک حامی سرمربی به مدیریت تیم تاخت که خاطره خوشی از او ندارد؛«اینها دنبال گرفتن درصد از مربی خارجی هستند و کسی را می خواهند سرمربی تیم کنند که درصد بیشتری را بپردازد.» گفته کریمی قبل از بازی با پیام به تیتر اول همه روزنامه های ورزشی بدل شد . هیچ کس انتظار چنین واکنشی را نداشت . مدیر تیم هم که از این واکنش به کما رفته بود پس از بازی نچسب تیمش با پیام اعلام کرد کریمی را به کمیته انضباطی فرا می خواند؛« علی کریمی را به کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس احضار کردیم و او عنوان کرده است که صحبت‌هایی که از قول او در روزنامه‌ها مطرح شده است را انجام نداده است، در هر صورت باید این موضوع را روشن کنیم و سپس در مورد کریمی تصمیم‌گیری کنیم اما هر بازیکنی در هر سطحی که باشد باید اخلاق حرفه‌ای را رعایت کند و وارد مسائلی که در حیطه او نیست نشود.»

کریمی این گفته انصاری فرد را به منزله حکم اخراج تلقی کرد و درحالتی به خبرنگاران گفت:« متاسفانه مدیرعامل ما به هیچ عنوان انتقادپذیر نیست و زمانی که از آنها انتقاد می‌شود متوسل به تحریم و اخراج می‌شوند، در هر صورت این که مدیر باشگاه به دلیل انتقاد من را اخراج کند، با آغوش باز می‌پذیرم.» کریمی که مدت کوتاهی از مدیریت سابق انصاری فرد در پرسپولیس را به یاد دارد در انتقاد از این مدیر می گوید:« از مدیری که در دوره گذشته مدیریتش بر روی چکهای شخصی خود مهر باشگاه را زده است بیشتر از این انتظار نمی‌رود، من معتقدم که خود این شرایط مدیریتی است که پرسپولیس را وارد حاشیه کرده است. من کسی نیستم که زیر حرفهای خود بزنم و به چیزهایی که گفتم اعتقاد دارم، حال اگر قرار است به دلیل واقعیت از باشگاه اخراج شوم با کمال میل آن را می‌پذیرم.» این جمله کریمی همان حقیقتی است که هیات مدیره پرسپولیس سعی داشت در دوره جدید مدیریت او بر آن سرپوش بگذارد اما با این سخنان انتقادی باید گفت کریمی تصمیمش را برای رفتن از پرسپولیس گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : برای شادی روح پرسپولیس تازه رفته یک دقیقه سکوت کنید لطفا //اختصاصی//

واقع این تیم اسمش پرسپولیس بود ؟ باید بخندیم به اینکه عباس انصاری فرد گفته صد در صد دربی را می بریم یا گریه کنیم ؟ باید بخندیم یا گریه کنیم به اینکه بهترین بازیکن تیم به علت انتقادات درستش اخراج می شود ؟ واقعا این پرسپولیس است یا بخشی از فیلم های کمدی "مستر بین"؟
    آقای انصاری فرد برایتان متاسفم و این تاسف برای امروز و دیروز نیست برای تمام این سال هایی که به این تیم و هوادارانش خیانت کردید برایتان متاسفم . شاید این مطلب اساسا اصول خبرنگاری و قلم را رعایت نکند اما برای زیبا بودنش نمی نویسم و برای بیان حرف دلم دست به قلم شدم . این بار بر خلاف همیشه نمی توانم عینک "محافظه کاری " به چشم بزنم و برایتان دست تکان دهم !! می دانید آخر ما هواداران هم آستانه تحملی داریم . یک چیز را بدانید و آن اینکه تاریخ درباره شما قضاوت خواهد کرد . درباره تمام پول های گمشته در دوره های قبلی مدیریتتان ! درباره خیانت هایی که همین الان و همین امروز به این تیم می کنید . ننگ بر شما و بر تمام اعضای هیات مدیره پرسپولیس که نه به خاطر خدمت که برای ذلت به این تیم آمده اید . آقای انصاری فرد این را بدانید که "علی کریمی" همیشه و همیشه در ذهن این مردم یک "اسطوره" خواهد بود ولی شما چطور ؟ برایتان متاسفم و یک چیز را خوب می دانم و آن اینکه خدا حساب کارهایتان را دارد و در همین دنیا هم حساب پس می دهید . من مرده و شما زنده حساب پس می دهید آقای انصاری فرد یک حساب سخت ...

افشین با تعصب مرده !

آقای پیروانی واقعا چه توقعی دارید ؟ برایتان کف بزنیم ؟ می خواهید کلاه از سر برداریم و برایتان تعظیم کنیم ؟ این تیم که ساخته اید پرسپولیس بود ؟ کجاست آن افشین با تعصب ؟ واقعا فکر می کنید حرمتی هم برایتان مانده که بخواهیم حفظش کنیم ؟ افشین با تعصب از دیدگاه من مرده آقای پیروانی و شما تنها یک زالو هستید که ذره ذره خون این تیم و هوادارانش را می مکید تا با اهداف شخصی خود برسید . از همان روز اول می خواستم همه ی این حرف ها را بزنم ولی نمی شد . همان روزی که فاتحانه بعد از رفتن قطبی از این تیم عروسی گرفته بودید مشخص بود قصد خدمت ندارید و فقط می خواهید به اهدافتان برسید .

برای جادوگری که اسطوره شد

و اما جادوگر محبوب . علی جان تاریخ در مورد تو قضاوت خواهد کرد و اطمینان دارم علی کریمی تا ابد سمبل و نماد تعصب واقعی خواهد بود و تاریخ تو را یک "اسطوره" خواهد نامید . یک ابر ستاره که می خواست فرشته نجات باشد برایمان . حیف تو که برای موفقیت تیمی می جنگی که واقعا پرسپولیس نیست و دست آویزی است برای پر شدن شکم آقایان و عذاب دادن هوادارانی که در سختی ها و خوشی ها خون دل این تیم را می خورند . عاشق تویی جادوگر و عاشق ما هستیم که برای پرسپولیسی خون دل می خوریم که دیگر نیست . عزیزان پرسپولیس به خاطره ها پیوست . برای شادی روح پرسپولیس یک دقیقه سکوت کنید لطفا ...
    زنده باد حبیب کاشانی - زنده باد افشین قطبی و زنده باد علی کریمی ...
    Last edited by tiktak20; 01-02-2009 at 02:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس : پيرواني استعفاي خود را تحويل داد
    جلسه اضطراري كادر فني پرسپوليس با پيرواني / پيرواني امشب در خصوص ماندن يا رفتن از پرسپوليس تصميم مي گيرد

در همين حال كادر فني پرسپوليس بلافاصله بعد از بازي امروز در يك جلسه مشترك با هم شركت كردند تا موضع خود را در خصوص اتفاقات اخير باشگاه پرسپوليس اعلام كنند. افشين پيرواني به همراه نعيم سعداوي و احمدرضا عابدزاده هم اكنون در يك جلسه مشتركي حضور يافته اند تا با جمع بندي ديدگاههاي خود در خصوص ماندن يا رفتن از پرسپوليس تصميم واحدي اتخاذ كنند.

آخرین خبر حاکیست افشین پیروانی لحظاتی قبل استعفای خود را تقدیم سخنگوی باشگاه کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : كارشناس داوري فوتبال كشورمان با اشاره به قضاوت عليرضا فغاني، قاضي مسابقه پرسپوليس و پيام گفت:

قبل از شروع بازي جلسه اي هماهنگي تيم ها با حضور داوري برگزار مي شود كه مواردي از جمله رنگ پيراهن ها مشخص مي شود تا تداخلي به وجود نيايد اما در مسابقه پرسپوليس و پيام رنگ پيراهن تيم مهمان و داوران مشابه هم بود كه اين خلاف قوانين است

علي خسروي افزود:‌ به همين دليل بازيكنان تيم پيام مجبور شدند به رختكن بروند و پيراهن زرد خورد را باپيراهن‌هاي طوسي رنگ عوض كنند و فقط اميدوارم از اين پس تصميمات قبل از آغاز مسابقات جدي تر گرفته شود.
    وي در خصوص درگيري نيكبخت واحدي مهاجم پرسپوليس و مدافع تيم پيام كه در اواخر مسابقه رخ داد عنوان داشت:‌حركت بازيكن تيم پيام كه يك حركت غيرورزشي بود بايد مستقيم اخراج مي شد اما من نمي دانم آقاي فغاني چرا نيكبخت واحدي را اخراج كرد. حق نيكبخت واحدي كارت زرد بود و با توجه به اينكه نيكبخت واحدي قبل از اين صحنه كارت زرد اول را دريافت كرده بود بايد با دريافت كارت زرد دوم اخراج مي شد.من از تلويزيون اين صحنه را ديدم و شايد داور مسابقه از يك زاويه ديگر صحنه را تماشا كرده است.
    كارشناس داوري كشور اضافه كرد: خطاي گرفته شده به سود تيم پرسپوليس در محوطه جريمه پيام كه منجر به پنالتي به سود پرسپوليس شد كاملاً صحيح بود چرا كه مدافع تيم پيام با بي احتياطي خطايي مرتكب شد كه مي توانست آن را انجام ندهد. درمورد دو بار تجديد پنالتي ها به دليل اينكه دوربين تصاير را از سكوهاي بالاي ورزشگاه نشان مي داد و فقط داخل محوطه جريمه ديده مي شد نمي توان گفت كه آيا بازيكنان قبل از زدن پنالتي وارد هيجده قدم مي شدند يا نه ولي در مجموع حتما مشكلي بوده كه ضربات تكرار شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •