تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1528 از 4105 اولاول ... 528102814281478151815241525152615271528152915301531153215381578162820282528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,271 به 15,280 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من فردا میرم نظام وظیفه که بریم سمت عجب شیر امیدوارم آموزشی بی دردسر و به خوبی خوشی تموم بشه این 2 ماه و یه جای خوب هم تقسیم بشم

خدمت میگذره ولی 21 ماه از بهترین سالهای عمر آدم واقعا ظلم هست خدمت باید در حد همین 2 ماه آموزشی باشه حداکثر 4 ماه نه اینکه بعد آموزشی با چندرغاز حقوق کار کارمندی یا بیگاری از سرباز بکشن من که راضی نیستم وحلال نمیکنم از باعث و بانیش و ادامه دهنده ها این قانون...
    Last edited by IranArmy; 20-04-2013 at 18:23.

2. 9 کاربر از IranArmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان

امروز روزه تحلیفمون بود تو 01 ، پوردستان که نیومد !!!

موقع امریه ها واقعا استرس بالا بود ، یکی از بچه ها داشت غش میکرد

خلاصه امریه هارو دادن ، بیشتره بچه ها جاهای پرت افتاده بودن و رشته های مکانیک دوره کد تو شیراز خورده بودن ، بقیه هم اصفهان بودن .

فوق لیسانسه ها و دکترا که تو قسمت اداری لویزان و ... افتاده بودن .

پزشکی ها هم افتاده بودن جاهای پرت ، یکی مرافع ، یکی 05 کرمان و ...

ولی در تعجبم ، یکی از بچه ها دکترا شیمی داشت ، بچه ی تبریز هم بود ، متاهل هم بود ولی افتاده بود تهران ، خیلی ناراحت بود . انگار شرایط خاص تاثیری تو تقسیمات نداره .

موفق باشید.
    با سلام.

شرایط خاص تاثیر داره اما... دارید میگید طرف دکترای شیمی داشت ! اینجا هست که شرایط ستاد نیرو های مسلح ! یکمی خاص تر از فرد مورد نظر هست.
    خدا عاقبت و آخرت همه سربازا رو به خیر کنه! ...
    خدا وکیلی به آدم فشار وارد میشه وقتی میبینه ظرفیت دانشگاه های سراسری! اینقدره .... و ظرفیت پذیرش ستاد نیرو های مسلح هم اینقدر!.
    اونوقت میخوان پیشرفت هم کنن!.... :(

4. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه سوال داشتم دوستان من 89/2/1 به خدمت اعزام شدم و 10 ماه خدمت کردم بعد کارشناسی ارشد قبول شدم الان تو تاریخ 1392/2/1 می خوام دوباره برم خدمت خدمت من از چند ماه حساب میشه ؟؟؟؟ و آیا آموزشی دارم یا نه ؟ من نیروی هوایی خدمت کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی تو برگه سفید من زده باید برم پادگان آموزشی نه نظام وظیفه دلیلش چیه ؟؟؟ راستی من متاهل هستم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان

امروز روزه تحلیفمون بود تو 01 ، پوردستان که نیومد !!!

موقع امریه ها واقعا استرس بالا بود ، یکی از بچه ها داشت غش میکرد

خلاصه امریه هارو دادن ، بیشتره بچه ها جاهای پرت افتاده بودن و رشته های مکانیک دوره کد تو شیراز خورده بودن ، بقیه هم اصفهان بودن .

فوق لیسانسه ها و دکترا که تو قسمت اداری لویزان و ... افتاده بودن .

پزشکی ها هم افتاده بودن جاهای پرت ، یکی مرافع ، یکی 05 کرمان و ...

ولی در تعجبم ، یکی از بچه ها دکترا شیمی داشت ، بچه ی تبریز هم بود ، متاهل هم بود ولی افتاده بود تهران ، خیلی ناراحت بود . انگار شرایط خاص تاثیری تو تقسیمات نداره .

موفق باشید.
    ما هم امروز تو 02 مراسم تحلیفمون بود اما امریه ها نیومده بود همه رو مرخصی دادن تا فردا که اگه امریه ها اومد بیان بگیرن یه سری هم که راه دور بودن موندن عجیبه که امریه شماهارو دادن.
    خودت کجا افتادی حالا؟
    راستی عمران هم کد خورده بود؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه سوال داشتم دوستان من 89/2/1 به خدمت اعزام شدم و 10 ماه خدمت کردم بعد کارشناسی ارشد قبول شدم الان تو تاریخ 1392/2/1 می خوام دوباره برم خدمت خدمت من از چند ماه حساب میشه ؟؟؟؟ و آیا آموزشی دارم یا نه ؟ من نیروی هوایی خدمت کردم
    خدمت شما از 21 ماه حساب میشه که 10 ماه خدمت قبلی داشتید میمونه 11 ماه . اموزشی هم اصولا نباید داشته باشید

راستی تو برگه سفید من زده باید برم پادگان آموزشی نه نظام وظیفه دلیلش چیه ؟؟؟ راستی من متاهل هستم .
    مشکلی نداره فرقی نمیکنه

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

مهندس ما هم مثل خودتون بودیم و اعزام مجدد .خدمتتون عرض کنم که خدمت برا شما هم مثل من 21 ماه حساب می شه.من به هر دری زدم تا 18 ماه خدمت کنم نشد که نشد!
    الان دیگه تموم شد خدمتمون
    -----------------------------------------------
    تو این تاپیک هم خدایش خیلی کمکمون کردن وسربازی ما که تموم شد توارتش .... یه نصیحت می کنم تا دوستانی که تازه می رن خدمت مخصوصا تو ارتش آویزه گوش کنند! اونم اینه که:

امضامو بخونید!

11. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بچه های که فردا میرن 01 چیا با خودشون برداشتن ببرن؟
    توی شهرستان گفتن ساعت 7 نظام وظیفه باشیم اما مطمئنن با تاخیر حرکت میکند. از اونجایی که همون فردا شب برا دوختن لباس مرخصی بدن ( به احتمال زیاد طبق تجربه ) هیچ چیز با خودم بار نمیکنم نمیبرم .یا ببریم ؟
    اگه وسایل ببریم و مرخصی بدن، باید دوباره وسایلی که بردیم و به اضافه پوتین و لباس و ... بر گردونیم شهرمون یا روز اول کمد میدن که یه سری وسایلو بذاریم بمونه ؟
    Last edited by afshin13; 20-04-2013 at 20:47.

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این چندرغاز حقوق هم برای ما شده آرزو
    امروز وارد ماه 5 شدم و حتی یکماه هم واریزی نداشتم

رفتم پرسیدم گفتن برای خیلی از یگانها ماههای اخیر واریزی نداشتیم و شما هم مستثنی نیستید. زیاد هم سوال نپرسید

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

واسه ما مثلا 50 تومن عيدي ريختن، بعدش فهميدم حقوق فروردين ماه رو ندادن !!!

من الان آخراي خدمتمه نمي دونم دقيقا حقوقم چقدره! يه ماه 80 تومن ميريزن يه ماه 60 تومن يه ماه 72 تومن !!!

15. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •