مشکل تمام دانلودرها همین 2 برابر حجمه دیگه
تازه بعضی وفت ها هم به 2 برابر نمیرسید زارت میبست!!!!!!!!
مشکل تمام دانلودرها همین 2 برابر حجمه دیگه
تازه بعضی وفت ها هم به 2 برابر نمیرسید زارت میبست!!!!!!!!
متاسفانه ظاهرا فقط تهران و شیراز سرویس میده....![]()
چن وقته حجم كم ميكنه. تو سايتش شكايت گذاشتم طرف زنگ زده فقط ميگه شما دانلود شبانه داشتين.
زورشون مياد شبانه دانلود كنيم.![]()
گداگستره دیگه!!!![]()
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1: صبانت سرعت روزانه و شبانه سرویس هاشو رو چند میبنده ؟
2: وضعیت پینگ سرورهای داخلیش چطوره ؟ برای بازی آنلاین خوبه ؟
3: یوضعیت ویدیو استریمینگش چطوره ؟ برای مشاهده ویدیو آنلاین خوبه؟
4: آیا تو پیک مصرف و تایم شبانه رایگان پکت لاس داره ؟(REQUEST TIMED OUT) ؟
5: حجم خوری داره یا نه ؟
6: بعد از اینکه دو برابر حجم دوره تو شبانه رایگان دانلود کردیم چی میشه ؟ سرعت دانلود شبانه کم میشه یا دیگه شبانه رایگان قطع میشه ؟
خیلی ممنون
بنظر من اصلا سمت صبانت نیا! کاری میکنن 10 برابر پولی که دادی حجم بخری. حجم خوریش وحشتناکه ولی سرعتش بد نیست![]()
متاسفانه برخلاف پست قبلیم تو این تاپیک که گفته بودم از صبانت راضی ام الان بعد دو سه ماه که نبودم و یک هفته ایی هست که دسترسی پیدا کردم مجدد, تست که کردم اوضاع بسیار نا امیدکننده شده؛ تا دو ماه قبل عید مسیر روت صبا از آلمان بود و چه پینگ های خوب و چه مسیر باکیفیتی برای بازی آنلاین داشت, ولی متاسفانه چزی که الان هست مسیر رو انداختن روی عمان و بسیار مسیر بیخود از نظر کیفیت برای بازی هست, کاملا لگ و delay ... بسیار بد, دوستان دیگه صبانت برای بازی آنلاین پیشنهاد نمیشه, در کل جدا از بحث udp , چون این مشکل قطعی ها و محدودیت پورت که چند روزی هست روی همه یisp ها هست ولی مسیر و پینگ خارجی صبا نمیگم افتضاح شده ولی دیگه از نظر من خوب نیست, یه چیز متوسطیه که عددی شاید به بعضی سرورهای اروپا خوب باشه و مفت گرونه و لگ داره و من واقعا متاسفم که دو ماه نتونست مسیر به اون خوبی رو حفظ کنه و مسیر بسیار بیخود عمان رو در تمام ساعات شبانه روز انداختن.
یه trace ازش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاح محض
يعني واقعا حيف نون.
کسی نیست جواب من رو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)