تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1528 از 4428 اولاول ... 528102814281478151815241525152615271528152915301531153215381578162820282528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,271 به 15,280 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام

من سرویس 1 مگ دارم که down stream روی 1048 بسته شده ولی سرعت 120 تا بوده یه دفعه تماس گرفتم و گفتم سرعت کمه و اون رو روی 2058 بستن که سرعت از 120 به 150 رسید در صورتی که باید دو برابر میشد یعنی 240 ولی فقط 30 کیلو بهش اضافه شد کسی میدونه دلیلش چیه؟

2. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرعت آپلود من چند وقتیه خیلی خوب شده برای شما ها هم همینطوره ؟
    سرویس 512 حجمی هستش.

همچنان منتظر راهنمایی دوستــان ..........
    اگر زیاد دانلود شبانه ندارید سرویس 128 رو بگیرید روی 2 مگ بسته میشه سرعتش در روز تا 140 KB/s بالا میره ولی شب سرعتش کمتر میشه برای دانلود شبانه سرویسهای 512 یا 1 مگ پیشنهاد میشه که بسته به شهر و مرکز مخابراتی بین 1.5 تا 3.5 گیگ میتونید شبی دانلود کنید. چون حجم روزانشون 2 گیگ هست باید رعایت کنید یا حجم اضافه بگیرید که گیگی 5000 تومان هست.

سلام به همگی من 1.5 پیش اینو گرفتم برای سه ماهه pol-256-2 دیشب اومدم دانلود شبانه کنم سرعت 20 تا 30 بود در حالی که در حالت عادی 150 تا 190 هست مرضش چیه؟
    فقط دانلود می کنه صفحه باز نمی کنه مودمم اینه TP-link TD-w8950ND
    سرعت شبانه تو بعضی از مناطق واقعی شده یعنی برای 512 هم که روزانش تا 220 دانلود میده شب به 50 تا 60 میرسه. البته ممکنه مقطعی باشه ولی دیشب که برای شیراز سرعت کم بوده.

4. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام

من سرویس 1 مگ دارم که down stream روی 1048 بسته شده ولی سرعت 120 تا بوده یه دفعه تماس گرفتم و گفتم سرعت کمه و اون رو روی 2058 بستن که سرعت از 120 به 150 رسید در صورتی که باید دو برابر میشد یعنی 240 ولی فقط 30 کیلو بهش اضافه شد کسی میدونه دلیلش چیه؟
    باز خوبه عوضش كردن ماله ما كه هرچي ميگيم ميگن امكان نداره !! آسياتك شورشو در آورده با اين بخش فني و پشتيبانيش !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان در ایام عید وضعیت سرعت چطور هست؟شبانش چطوره؟
    دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من تا حالا مودمم رو رو Bridge نذاشته بودم ولی حالا که این کار رو میکنم وقتی مودم روشن میشه سه تا از چراغا سبز میشه و یکی قرمز میمونه و وقتی کانکشن را باز میکنم و کانکت رو میزنم به اینترنت وصل میشه اما اون چراغ آخری هنوز قرمزه و وقتی هم کانکشن رو دیسکانکت میکنم اینترنت قطع میشه اما هنوزم سه تا چراغ سبز هستن و تو سایت پارس آنلاین هم دیسکانکت نمیزنه.
    مگه وقتی که کانکشن رو دیسکانکت میکنیم نباید دیسکانکت بشه؟ پس چرا برای Local Area Connection هنوز مینویسه Connected ?

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

سلام

دوستان سرعت من 2 روزی هست که خیلی وضعش داون شده واسه همه اینجوریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

ببینید صحبت از 4.2.2.4 که میشه کاملا مشخصه که منظور تست پینگ هست نه وضعیت دانلود و آپلود و باز هم مشخصه که برای تست پینگ دقیقتر از اسپید تست هست(حداقل طبق اطلاعات من و گفته بعضی کاربران با تجربه)
    حالا این توضیحات شما درست و توی تست هم مشخصه ولی این منافاتی نداره با حرف من.چون اسپید تست چه با سرور تهران تست بگیرید چه با سرور لندن خطای خودش رو داره و دقیق نیست خیلی.
    اگر هم میخواهید با سرور داخلی تست پینگ بگیرید باز هم command prompt این قابلیت رو داره و شما یک سرور داخلی قوی رو بهش بدید تا دقیق مشخص کنه براتون
    سلام
    توجه کنید در مورد زمان پینگ اگر بخواهیم دقیق و موشکافانه موضوع را بررسی کنیم مکانیزم اندازه گیری زمان پینگ با یک سرور در سایت speedtest.net با اندازه گیری زمان پینگ از طریق Command Prompt یا سایت های دیگه اساساً فرق دارند! اینکه چه فرقی دارند دقیقاً مشخص نیست اما در قسمت SUPPURT سایت speedtest.net دقیقاً گفته شده که ما در اندازه گیری زمان پینگ در این سایت روی پارامترهای مربوط به وبگردی تمرکز داریم. این به معنا هست که زمان پینگی که در تست های اندازه گیری شده ی این سایت مشاهده می کنید فقط مربوط به وبگردی میشه و با زمان پینگی که در Command Prompt یا سایت های دیگه اندازه گیری میشه فرق داره....

اگر زمان پینگ برای بازی و کلاً جهت مشخص شدن کیفیت ارتباط مد نظر هست بهترین مرجع سایت pingtest.net هست و مکانیزم اندازه گیری زمان پینگ آن شبیه به همان چیزی هست که در Command Prompt انجام میشه....

این نکته ای که در مورد فرق داشتن مکانیزم اندازه گیری زمان پینگ در سایت speedtest.net عرض کردم کاملاً قطعی هست و بنده هم مکاتبه ای در این زمینه با آن ها داشتم و این موضوع را متوجه شدم... جهت اطلاع شما من از یک سرویس دهنده ی اینترنت دیگه با تمام سرورهای speedtest.net زمان پینگ زیر ۵۰ میلی ثانیه دارم که چیزی تعجب انگیز هست اما در مورد همین موضوع خود speedtest.net این زمان پینگ را اشتباه نمیدونه! فقط طبق صحبت خودشون مربوط به وب گردی و دانلود هست.

جمع بندی صحبتم اینه که مکانیزم اندازه گیری زمان پینگ در سایت speedtest.net با سایت های دیگه یا Command Prompt اساساً فرق داره و زمان پینگ اندازه گیری شده در این سایت صرفاً جهت وب گردی هست.
    Last edited by S I G N A L; 17-02-2012 at 16:52.

10. این کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه لطف کنید سوالمو سریع جواب بدین ممنون می شم.

من کرج هستم و داشتم 512 مخابرات می گرفتم ولی منصرف شدم . چون می گن خیلی مشکل داره . آلان می خوام 512 نا محدود پارس آنلاین بگیرم . اینم بگم که الان 128 شاتل دارم نامحدود که راضی نیستم.

پارس آنلاین 512 نا محدودش چطوره ؟ دقیقا رو همین سرعت می بنده یا بالاتر ؟ از مخابرات بگیرم بهتره یا پارس آنلاین؟

این سوالو تو چند پست قبلی پرسیدم . لطف می کنید بیشتر منو راهنمایی کنید. ممنون

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

گر زیاد دانلود شبانه ندارید سرویس 128 رو بگیرید روی 2 مگ بسته میشه
    من 128 2گیگ دارم دان استریم رو روی 1024 و آپ استریم رو روی 256 بستن
    همچنان منتظر راهنمایی دوستــان ..........
    به نظر من از سرعت 128 شروع کن شاید مثل من خوش شانس باشی و بتونی هر شب 2.5 گیگ بگیری
    اگه خواسته ها تو مشخصتر بگی بهتر میتونیم کمک کنیم

اگه لطف کنید سوالمو سریع جواب بدین ممنون می شم.

من کرج هستم و داشتم 512 مخابرات می گرفتم ولی منصرف شدم . چون می گن خیلی مشکل داره . آلان می خوام 512 نا محدود پارس آنلاین بگیرم . اینم بگم که الان 128 شاتل دارم نامحدود که راضی نیستم.

پارس آنلاین 512 نا محدودش چطوره ؟ دقیقا رو همین سرعت می بنده یا بالاتر ؟ از مخابرات بگیرم بهتره یا پارس آنلاین؟

این سوالو تو چند پست قبلی پرسیدم . لطف می کنید بیشتر منو راهنمایی کنید. ممنون
    اصلا طرف نامحدوداش نرو طبق گفته ی دوستان 512 حداکثر سرعتش شاید 10 12 کیلوبایت باشه
    فقط برای رفع تکلیف از لحاظ قانونی این نامحدودا رو گذاشتن

13. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من یه سوالی دارم شاید یه کم مسخره باشه
    در مورد خرید ترافیک مثلا من اگه 3 گیگ ترافیک داشته باشم و 3 گیگ هم ترافیک اضافه بخرم که در مجموع میشه 6 گیگ
    بعد آخر دوره 2 گیگ از اون 6 گیگ باقی موند امکان داره بیان بگن شما اون 3 گیگی که اضافه خریدین رو استفاده کردین و این 2 گیگ از ترافیک ماهیانتونه پس این 2 گیگ به دوره ی بعد منتقل نمیشه ؟؟!!
    امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم
    ممنون
    Last edited by MoH_@_MaD; 17-02-2012 at 18:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •