این تست خیلی برام جالب بود پس تو این تاپیک احتمال دستکاری تست سرعتشون هم وجود داره دمت گرم مارو هوشیار کردی و دست کسایی که میومدن از مبین نت با تست های سرعتی الکی که میگذاشتن طرفداری میکردنو رو کردی مرسی
این تست خیلی برام جالب بود پس تو این تاپیک احتمال دستکاری تست سرعتشون هم وجود داره دمت گرم مارو هوشیار کردی و دست کسایی که میومدن از مبین نت با تست های سرعتی الکی که میگذاشتن طرفداری میکردنو رو کردی مرسی
دیشب سرعتا عالی بود![]()
1 مگ نوروزی 300![]()
تستای قلابی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپید تست ثبت نمیشن. فکر کنم غیر از این راه دیگه ای برای تشخیص قلابی بودنشون نباشه، مگر اینکه سرعتای خیلی تابلو ببندن.
Last edited by امیر انصاری; 19-05-2013 at 16:36.
فکر نکنم قابل تمدید باشه. در حال حاضر به صرفه ترین طرح مبین نت طرح نوروزیشه. بقیه اصلاً به درد نمیخورن.
من از طرحم 2 گیگ و دوماه باقی مانده بود , امروز صبح ناگهان , مبین دیگر هیج صفحه ای را باز نمی کرد و به جای آن پیام اتمام اعتبار می آمد.
به پشتیبانی زنگ زدم , می گفت صفحه E-care آپدیت نیست در صورتیکه کاملا هم آپدیت است و شاید فقط دو سه ساعت عقب باشد , بالاخره
مجبور شدم پول واریز کنم تا بتوانم به اینترنت وصل شوم.
راستی من پول را به حساب ریختم ( حضورا در بانک ) , خودش خودبه خودی درست شد و اینترنت راه افتاد , الان چه جوری پول را حساب می کند,
من که هیچ گزینه ای را انتخاب نکرده ام. یک نکته دیگر , صبح حجم باقی مانده من 2 گیگ بود ولی الان می زند نامشخص !
کلاهبرداری است ؟!
e-care قبلی که آدرسش /178.131.0.188/
بود الان برای من نمی آید (دیروز می آمد ) الان از
care.mobinnet.ir/
استفاده می کنم.
Last edited by roxan; 19-05-2013 at 15:47.
دقیقا بلایی هست که سر من اووردن ، ماله منم ۱ گیگ داشتم فرداش دیدم میگه شارژ کن ، آخرشم هیچکاری نمیتونی کنی من که ۶۰ دفعه زنگ زدم پشتیبانی آخرش خسته شدم دوباره پول واریز کردم ، کلا دزدن اونم از نوع تابلو !!
امیر جان تست من قلابی نیست!
اگر ایفون داری برنامه puffin browser رو نصب کن بعد یه تست سرعت بگیر
و بعد متوجه میشی سرعتت فضایی نشون داده میشه(همانند تستی که صفحه قبل گذوشتم)
این بخاطر باگ برنامس که سرعتو این چنینی نشون میده!
اگر فیک بود در پروفایل برنامه ثبت نمیشد تستام
والا من نه پافین دارم نه آیفون. مال شمارو نمیدونم، ولی برنامه ای که من میشناسم، همه چیش قابل تنظیمه و همه چی درسته، جز اینکه در پروفایل کاربری ثبت نمیشه. در هر صورت تست شما هم چون سرعت واقعی شما نیست، قلابیه، حالا به هر دلیل![]()
به خاطر باگ برنامه نیست دوست عزیز
شما با پافین که وصل میشی اگه دقت کنی قبل از اینکه وارد بشه به سرور خودش کانکت میشه و در اصل شما از سرور خارجی اون داری برای مرور در اینترنت استفاده میکنی و به همین دلیل هم فیلتر نداری ، این سرعت شما در اصل سرعت سرور پافین در خارج هست که اطلاعات شما از طریق مبین نت یا هر شرکت دیگه روی این سرور تونل میشه و بعد بالا میاد
خوب امروز هم نوبت خوردن ترافیک من بود 4100 مگ از ساعت 8 صبح که سیستمم خاموش بوده تا 8 شب که روشنش کردم مصرف کرده تازه کاملا اتفاقی کانکشن رو ریست کردم دیدم بله سیستمشون هنگ بوده و برامن ترافیک انداخته به پشتیبانی هم زنگ نمی زنم چون کاری نمی تونن بکنن ولی دوستان حواسشون باشه که بدجور سیستم مبین داغونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)