سلام جیگر . به بروبچ بگو بیان اینجا عضو شن با هم در ارتباط باشیم . زحمت بکشی ما رو هم به اینوی (اینوایت کنی) به شهرتون تشکر خواهم گشت .
منتظرت هستم
رو چششم
آيدي ات رو بده يا به من با همين آيدي كه اينجا دارم تو بازي مسيج بفرست (ورلد 12)
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سلام جیگر . به بروبچ بگو بیان اینجا عضو شن با هم در ارتباط باشیم . زحمت بکشی ما رو هم به اینوی (اینوایت کنی) به شهرتون تشکر خواهم گشت .
منتظرت هستم
رو چششم
آيدي ات رو بده يا به من با همين آيدي كه اينجا دارم تو بازي مسيج بفرست (ورلد 12)
اوکی . من یه آیتم بخرم میام اونجا .
اون از اون عصا که پشت سر هم بهم در می یاد اینم از این
![]()
مبارکه![]()
آپدیت قبلی یک کویست hidden دیگه هم داره که بدون اینکه چیزی انجام بدی بهت 2050 تجربه می ده در عرض 5 ثانیهالبته این کویست ادامه هم داره که ادامش بازم خوب تجربه می ده ولی باید چند تا کارم بهش بکنی
فقط محدودیت لول داره که اونم 40 هستش اگه برای ورلد 9 بخواهی انجام بدی بگو بگم .
Last edited by vitamin2002; 30-03-2010 at 10:46.
می بینم که برا spade را رفتی![]()
برا قلاب هم فکر کنم اگه شانس داشته باشی می تونی زود پیداش کنی و بری
اگه می خواهی بری زود برو که آپدیت برای ورلد های دیگه بیاد محدودیت لول معلوم نیست بگذاره بری یا نه با این لول
موضوع را هر چه سريعتر پابليك كن :دي باگ هم بلدي بگوفقط محدودیت لول داره که اونم 40 هستش اگه برای ورلد 9 بخواهی انجام بدی بگو بگم .
ورد 11 هم 53 هستم .
الان این آپدیت که اومده 3 تا کویست hidden هستکه به احتمال خیلی خیلی زیاد در مورد key 3 و گرفتن hernando و دادن سلاح قوی تر برای firearm هست
![]()
فعلا داریم روش کار می کنیماز اونجایی که می دونی کویست هرناندو زمان به خصوصی نیاز داره
فعلا یک زمان به خصوص در دست داریم که انحصارش برای خودم هستو فقط به یک نفر گفتم
اونم مجبور شدم بهش بگم چون key 1 و key 2 را داره ولی حیف که hernando را نداره فعلا داره فقط کارای پر لاک می کنه تا بهش اون نامه ای که می خواستیم برای اون در بیاد برای من در اومد
من خودم فعلا یک 15 - 20 روز نیاز دارم برای کویست لول 75
بعدش می تونم خودم تست کنم
![]()
در مورد باگ بگم که باگ آنچنانی نداریم ولی چند تا اسکریپت دارم که باهاش می شه فهمید کویست hidden هست یا نه که برای این آپدیت کویست مخفی 3 تا داره که همه احتمال می دند برای اون چیزا باشه که زمانش خیلی مهمه که من با اثبات و دلیل می تونم بگم زمانش همون زمانی هست که من پیدا کردم ولی پعلا نمی خواهم تاپیک وست عمومی کنم ولی در تلگرام به اون طرف زمانش هست که بعد همگانی شدن دستم را می برم بالا می گم اول من کشف کردم lol
=====================================
در مورد کویست مخفی برای بالای لول 40
در همون سکتوری که هستی یک کویست هست که اسمش The ghost town هست که در عکس می بینی کجاست
اگه بری اونجا می بینی که بله کویست هست ولی برات اکتیو نیستیعنی چیزی برای انجام نداری برای انجام دادن باید سری کویست Angel of love برای اون دختره که از 2 آپدیت قبلی اومده را تموم کنی تا سری کویست های The ghost town برات باز بشه که تو 3 سوت برات 2050 تجربه می ده
![]()
Last edited by vitamin2002; 30-03-2010 at 13:05.
باگ من یک نفر رو میشناسم میتونه بزنه اما باید یکی اینو بیاره تو بازی![]()
رفقا تو رو خدا فوت و فن خاصي اگه بلديد يا كوئست مخفي مي دونيد به منم بگيد. من لول 46 تو ورلد 11 هستم و دو ماه بيشتر نيست كه اين بازي رو شناختم
من كوئست مخفيهاي بيل، كلنگ، پتك و جعبه ابزار رو رفتم و قلاب ماهيگيري هم گيرم نيومده. چيز ديگهاي هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)