تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1528 از 2365 اولاول ... 52810281428147815181524152515261527152815291530153115321538157816282028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,271 به 15,280 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان مخصوصا حمیدخان که همش اذیتش میکنم

من الان یه mc609 با ref 2.370 با u456 دارم یا گیج8 بستم سیستم رو(اشتباه کردم)

نسبت به زمانی که امپ نبود کیفیت خیلی بهتر شده اما اصلا بیس خوبی ندارم حتی زمانی که بدون امپ بود بیسم بیشتر بود

میخوام یا امپ یا باند رو عوض کنم
    ممکنه از سیم کشی باشه؟؟

الان یه بنده خدایی پیشنهاد داده 693x گرند رو با 250 سر میزنه با mc609 چه جور باندی با این قیمت باید از co609 هم بهتر باشه نه؟

رو 4 اهم 125 وات میخواد که امپ من رو4 اهم 110 میده

خیلی ممنون که وقت گذاشتین
    سلام
    ارادت دارم.
    mc609 با توجه به ساختارش نمیتونی از نظر حجم بیس خیلی ازش توقع داشته باشید.ولی این نکته که با آمپ صدا کاهش یافته به نظر جای تامل و بحث داره. چون آمپلیفایر یه تقویت کننده هست نه کاهش دهنده
    در مورد گرند من چون خیلی صدای این برند رو نشنیدم مخصوصا 6*9 ها رو نمیتونم حرفی بزنم.ولی Co609 نه تنها قدرت خوبی داره بلکه تو دسته بندی اسپیکرهای 9*6 به نظر من یکی از باکیفیت ترین صداها رو میده.
    پیشنهاد من اینه که با یه آمپ دیگه mc رو چک کنی. یا تنظیمات رو دقیق چک کن. به قول حسین جان گین خیلی مهمه باید کاملا با خروچی پخشتون مچ باشه.
    امپ 3602 پایونیر برای gto938 مناسبه دیگه؟ روی خودش تنظیم دستی 2 اهم داره؟ cross over چی؟
    فکر کنم براشکم باشه.
    تنظیمات دستی 2 اهم ؟؟منظورتون چیه؟
    یه کراس LPF داره شما باید روی فول رنج بزاری برای اسپیکر.
    سلام
    باند 6995 کنوود به نظرتون میتونه گزینه مناسبی باشه؟ از لحاظ بیس و کیفیت صدا ؟
    چرا خیلی کم پیداست یه روز رو کامل گشتم کلا دو تا پیدا کردم به قیمت 215 هزار.
    6995 کمیاب شده.به نظر من جی وی سی 7158 بگیر.البته شنیدم گرون شده حدود 270-80 ولی حجم بیس خوبی داره.
    آمپلی دو کاناله برای راه اندازی 718exچی پیشنهاد می کنید؟
    5602 پایونیر میتونی بگیری 310 تومن.
    سلام خدمت دوستان گلم، آقا حميد اين ك رو مشخصات امپ هاي ماسكوني نوشته انقد وات بغير از استريو رو bridged ميده يني چي؟ ميشه با اين كانال مجزا چيزي درايو كرد؟ يا مثلا احتمالا واسه سابووفر تعبيه شده؟
    سلام
    واضح هست دیگه.رو حالت 4 یا دو کانل مثلا یه توان میده و روی حالت بریج توان افزایش پیدا میکنه. کدوم مدل منظورتون هست؟
    اگر شما یه 4 کانال رو در نظر بگیرید. میتونید به حالتهای 4/3/2 کانال ازش استفاده نمائید.
    4 کانال استریو
    2 کانال مونو یا استریو
    دو کانل استریو و یک کانال بریج مونو
    دوستان سلام
    راستش سیستم رو که بستم نمیدونم چشه بعضی موقع ها قطع میکنه در صورتی که ضبط میخونه و داره کار میکنه ولی باند قطع میشه
    من میگم آمپ پروتکت میکنه ولی در حد چند ثانیست برقکشی ماشینم خراب بعضی موقع ها که قطع میشه چنتا گاز میدم یه صدای جیغ تسمه میاد و بعدش وصل میشه نمیدونم چطورش
    باندام 690 و آمپ 560
    چون آمپ رو زیر صندلی بستم نگران پروتکتم
    احتمالا گرم میشه و پروتکت میکنه.کمی گین رو کم کن ببین برطف میشه

سلام سلام
    ای 3 تا کدوم قدیمی اصلی هست؟
    1-پشت آبی ساخت ویتنام که خازناش شبیه خازنای عکس دومی هست
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برا بزرگ شدن عکسا روشون کلیک کنید

باندای گرد بیس خوبی ندارن مثل بلندگو تلوزیونن
    اگه داشبورد جلودت سری قدیمه نمیتونی باند تیوتر دار بزاری چون قاب روش بسته نمیشه کامل مجبوری 1014 بزاری 37 تومن ولی اگه جدیدیه داشبوردت میتونی پایونیر 1044 یا 1043 بزاری 60 تومن و 50 تومن
    برا باند عقب هم 1314 جا میشه جای فابریکی ها قیمت هم 65 تومنه
    ولی نظر من اینه که هیچ کدومو دست نزن 120 تومن بردار طاقچه عقبتو برش بزن یه پایونیر 6965s بزار اگه هدیونیت فابریک سایپاست 6964s بزاری بیس و حجم صدات 4 برابر هر چی باند گرد میشه و راضی میشی از هزینه ای که کردی ولی 110 تومن بدی 4 تا باند گرداتو عوض کنی مطمعن باش از نتیجش راضی نمیشی
    6964 الان 105 تومنه
    اگه باند ببضی دارید پیشنهاد میکنم برا جلو دنبال کامپ 10 سانتی ارزون بگردین تا فقط کیفیت صداتون افزایش پیدا کنه ( خرج کردن برا استیج جلو پراید بیخوده)
    من فکر کنم آبی رنگها قدمی تر بودن.
    ولی بحثس که الان هست زیاد شدن تقلبی 718 هست. اگر کسی 718 خواست بگه من مستقیم از نمایندگی براش بگیرم که متضرر نشه.

2. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

يني نميشه تو حالا بريج كامپ درايو كرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من اسپیکرهام 2 اهمه باید کار خاصی برای نصب این امپ انجام بدم یا نه؟ اخه می گن یا روی امپ تنظیمات داره یا باید سر راهش مقاومت گذاشت

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يني نميشه تو حالا بريج كامپ درايو كرد؟
    سلام
    بریج رو اغلب برای گرفتن قدرت بالاتر و باز بیستر برای ساب استفاده میکنند.
    مگر امپهای ضعیف که در حالت بریج توان خروجیشون با توان RMS اسپیکر مچ بشه.
    شما نگفتی دقیقا کدوم مدل از ماسکونی رو برای چه کامپوننتی میخواهید استفاده نمائید تا من دقیقتر خدمتتون عرض کنم.
    من اسپیکرهام 2 اهمه باید کار خاصی برای نصب این امپ انجام بدم یا نه؟ اخه می گن یا روی امپ تنظیمات داره یا باید سر راهش مقاومت گذاشت
    آمپلیفایر خودش اتوماتیک اسپیکر 2 اهمی رو میشناسه و با توجه به مشخصات و توانائیهائی که داره به اسپیکر ورودی میده.
    ضمنا از روی آمپ باید کلید کراس اوور رو روی حالت خاموش قرار بدید.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آمپلیفایر خودش اتوماتیک اسپیکر 2 اهمی رو میشناسه و با توجه به مشخصات و توانائیهائی که داره به اسپیکر ورودی میده.
    ضمنا از روی آمپ باید کلید کراس اوور رو روی حالت خاموش قرار بدید.
    چرا باید خاموشش کنم؟ گینش روی چند باشه بهتره؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

باند کنوود 718 با 718ex
    فرقی دارن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا باید خاموشش کنم؟ گینش روی چند باشه بهتره؟
    سلام
    چون فقط ف ی ل ت ر LOP داره که مخصوص ساب وفر هست.اگر HPF داشت اون موقع باید روشن و روی فرکانس کات آف 80hz به بالا ست میشد.
    گین رو باید با گوشتون تنظیم کنید.تاپیک زیر رو مطالعه بفرمائید تو پست شماره 17 روش تنظیم کردن گین آمپلیفایر رو توضیح دادم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

باند کنوود 718 با 718ex
    فرقی دارن؟
    محمد جان EX مدل جدیدتر هست و بعد از718 معمولی تولید شد.برخی معتقدند صداش EX بهتره شده و برخی میگن تیزتر شده.ضمنا تقلبیش هم بسیار زیاد شده.حواستون باشه.

10. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    چون فقط ف ی ل ت ر LOP داره که مخصوص ساب وفر هست.اگر HPF داشت اون موقع باید روشن و روی فرکانس کات آف 80hz به بالا ست میشد.
    گین رو باید با گوشتون تنظیم کنید.تاپیک زیر رو مطالعه بفرمائید تو پست شماره 17 روش تنظیم کردن گین آمپلیفایر رو توضیح دادم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد جان EX مدل جدیدتر هست و بعد از718 معمولی تولید شد.برخی معتقدند صداش EX بهتره شده و برخی میگن تیزتر شده.ضمنا تقلبیش هم بسیار زیاد شده.حواستون باشه.
    تقبلی بودن رو از کجا تشخیص بدم حمید جان؟

شما میگی ex بخرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همينجا

پيش فرض

با سلام
    برای ال 90 به جای پخش فابریکش می خوام یک پخش تصویری ترجیحاٌ 3 یا 3.5 اینچ یا هزینه ای حدوداٌ تا 400 تومان تهیه نمایم و دوربین عقب هم برای آن بگذارم.
    پخش های رده بالا :
    1- Pioneer 865 یا 765
    2- Philips 232

پخش های رده پایین :
    3- Booster 405BT
    4- دو پخش از Concord با صفحه های 3.2 و 3.8 اینچ

برای من کیفیت و عمر پخش مهمه و تصویر دنده عقب تو مانیتورشون خوب باشه و از همون باندهای فابریک ماشین هم می خواهم استفاده کنم.
    ضمنا در خصوص پخش های پایونیر 865 و 765 در خیلی از مغازه ها به من گفتن کیفیت و آمار خرابی آنها همانند پخش های چینی شده در حالی که در یک مغازه با گارانتی پایونیران موجود بود. حال آیا این گفته ها صحت دارد یا گارانتی آن الکی بود ؟؟
    همچنین کیفیت و دوام پخشهای چینی مثل Booster و یا Primier آنقدر خوب است که چند سالی در هوای گرم جواب دهد ؟؟
    لازم بذکر است پخش های ریلی و همچنین 5 اینچی مانن مارشال که از داشبورد بیرون می زنند را نمی پسندم.
    باتشکر
    Last edited by asady; 18-06-2014 at 23:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

حميد اقا one 100.4 واسه avk6

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •